Ťukání loktem mi nevadí, ale chlap podávající ruku jako první teda jo
ja zas nejsem tak uzkoprsa. ![]()
Ťukání loktem mi nevadí, ale chlap podávající ruku jako první teda jo
ja zas nejsem tak uzkoprsa. ![]()
Zarinya no je to buranský
Myslíte, že jsem velký optimista, kdyz se pokouším rezervovat si lyžařskou dovolenou?
Kladu si stejnou otazku uz tyden
a premyslim, zda CR nebo Rakousko, coz bychom teda radsi, ale rikam si co zase vymysli... uz me napadlo, ze to necham byt a rezervuju neco na posledni chvili.
Tak nějací liberečtí prvňáčci už jsou v karanténě. Kdo bude další?
Tak Betty ja bych to tak jednoznacne nevidela...
Naše škola jede v pohodě v pondělí na adapťák
, tak uvidíme, jak to dopadne.
Lamicka z dovolené na poslední chvíli jsem aktuálně vylecená. A to jsme měli sebou stan. Tři hodiny jsem seděla v kavárně a hľadala na bookingu, kde večer slozime hlavu.
continuity A to bylo všude tak narvano nebo měli zavřeno?
Zarinya no je to buranský
![]()
Že je podání ruky v naší kultuře obvyklý a normální je celkem jasný, o tom taky ten odkaz je (ovšem Page not found), ne o tom, kdo to dělá první - proč myslíš, že tam vypichujou to Švýcarsko, co? Protože to je právě nezvyklý...
Úzkoprsost s tím nemá nic společnýho, prostě jsou určitý pravidla, a je škoda se jich vzdávat. Páč nás odlišujou od buranů
Můžem taky začít jíst rukama, vylizovat talíř v restauraci, smrkat do rukávu... dyk vo co de, jen blbý zastaralý pravidlo...
barbucha ale v ruznych zemich je to jinak....tak proc urputne trvat na necem co jsi zvykla z ceska?To zas prijde buransky me. A nikde jsem nepsala kolik tomu muzi bylo.
A holt napriklad ve Svycarsku jsou tedy vsichni burani ![]()
eM kempy byly úplně beznadejne narvané a apartmány podobne, kamarát byl na ty naše červencové svátky a chytil se v pohodě.
Neperte se!
Babiš chce rozdávat miliony respirátorů... poštou.
Co mi to jenom...?
Ještě že stihla tu včerejší televizní švandu!

Petříček taky![]()
Vláda má zaracha. Vypněte někdo internet, prosím.
Tak vsadím boty, že nejde jen o český zvyklosti, že to bude platit ve více (evropských) zemích, nakonec Guth-Jarkovský žil dlouho v Rakousku-Uhersku
, z čehož nepochybně taky vycházel, a v anglosaskejch zemích to bude velmi podobný a řekla bych, že i ve Francii atd., prostě tam, kde si potrpěli na kinderstube... Holt Švýcarsko se kapku vymyká (bylo by zajímavý zjistit proč, jestli je to vůbec pravda - že by ten kalvinismus?). Jestli mluvíš o zkušenostech z Balkánu, no tak to mě nepřekvapuje, anžto tam se odjakživa s ženou moc nepočítalo, natož aby si vybírala, komu podat ruku ![]()
barbucha je videt,ze o tom jak se muzi chovaji k zenam v recku nemas ani poneti,ale presvedcovat te nebudu.
Sweet Potato Akorát protekční AB do karantény nemusí. Nojo, on má v sobotu mít tu akcicku na Čapáku, no...
To nemusíš
Ale já netvrdím že je mlátěj od rána do večera, a ve městech to bude asi ještě lepší a zákony mají moderní včetně toho proti domácímu násilí... nicméně na venkově pořád převládá patriarchát - no kolik tetin tam vidíš sedět samotnejch v hospodě třeba? Jak tam sedávaj ti chlapi... To je pro mě měřítko
Dyk by místním dědkům oči vypadly, a ještě by se rodina dostala do řečí. Jako jo, stejně jako v jinejch jižních krajích, samozřejmě!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.