continuity no učebnice měli dostat dnes
tak příště no
Koronavirus
Tak prej roušky a respirátory pošlou poštou, verze 2.0.

Tak rano rika hygienicka na idnes, ze rousky v obchodech nebudou a bum. Je to tady.
Dítě včera hrálo zápas a spoluhráčka je dnes koronapozitivní. To je teda fofr.
Sweet Potato ach jo. Drzim palce. Ja teda taky cekam, kdy prijde nejaka takova rana ze skolky. Nemyslim, ze bychom neco slizli v obchode nebo na ulici, ale ta skolka je casovana bomba. Ale drzet dite doma dalsi rok mi prijde take na nic.
Lamicka ale do baru chodi virus asi az po pulnoci, kdyz do 12 muzou mit otevreno!
Sweet Potato ajaj :( jdete do karanteny?
Sweet Potato ach jo, to byla teda rychlost. ![]()
Sweet Potato Držím palce, venku snad byl kontakt minimální. Jestli to teda nebyl zápas uvnitř.
Já jsem velice zvědavá na nás. Včera nic a dnes jsme všichni čtyři nemocní
. Zatím nic extra, spíš jen nachlazení, ale všichni jsme nikdy nebyli. Donesl nám to samo ten starší, kterej někde courá pořád. Mladší má v pondělí odjíždět na adapťák, tak nejede nikam.
Lamicka Zatím jen ona. My nemusíme, ale budem se izolovat co nejvíc. V pondělí ji vezem na test (na 7 ráno - "vy mne chcete zabít?!") Jsem zvědavá, kdy se ozve hygiena. Zatím se neozvala ani zdroji toho našeho zdroje.
Renusatko Basket se bohužel venku nehraje. Byly spolu v malé šatně, na střídačce, na hřišti.
Tak test mám negativní - samozřejmě jsem čekala na výsledek do večera, nevydržela s nervama a volala, značně roztrpčená, zloduchovi. Prej neboj se, kdybys byla pozitivní, tak u tebe už dávno zvoněj, buhehe! ![]()
Ale kupodivu a jak na potvoru je mi na chcípnutí. Z očí a z nosu mi teče, průdušky v jednom ohni... milostpán tvrdí že je to z toho střídání vedra a chladu... no, budu tomu teda věřit. Akorát nevim, jestli až mě v pondělí uviděj v práci, nepoženou mě na ten test znova
barbucha To teď bude na podzim hrůza, každá rýma bude covid :-(.
Sweet Potato Držím palce, ať je to dobré.
999 Děkuju.
Na konci jarní vlny mi jedna moje studentka namalovala roušky a já si říkala, že je už neunosím. Tak si je zase začnu chystat :-(.
tak ty jsou úžasný!!
999 tak ty jsou! Ty by se mi i chtělo nosit.![]()
Sweet Potato ajaj,doufam,ze se vam to vyhne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY