Přesně, já jak čekala na ten výsledek, byla jsem si naprosto jistá! ![]()
Pěkný roušky!
999 Parádne sú :)
Jo!, o tom nepochybuji![]()
999 Ty ti budou slušet![]()
999 Dobry jsou!
Taky mam par komiksovych, ale tady nastesti je potreba ZATIM jen do mhd...
Luna Tie musia byť super, neukážeš nám ich?
paktofonika Tak treba casem jo. Ted vlastne ani poradne nevim, kde je mam.![]()
Luna Taky je chci vidět :-).
Luna Prosím ťa, chod hladať! :D
999 paktofonika
Ted jdu uspavat draky a obavam se, ze pak usnu. Ale urcite to sem pak dam.
Sweet Potato Drzim palce, at je to dobre.
Mne uz celej covid asi leze na mozek. Zdal se mi dneska takovy obvykly cestovatelsky sen, ze jdete pozde, nevite kudy, kam, kde jsou kufry.... a bylo to vylepseny o paniku, ze jsem doma zapomnela rousky a respiratory. Takze jsem je po urcitych potizich vyrvala z nejakyho automatu na letisti, cely stos, ani me nenapadlo, ze bych je mela zaplatit. Takze jsem je vlastne ukradla...
Sweet Potato A jejda. Držím palce
Synovec s kapelou meli dnes hrat na jedny akci v Hradci, tak jsme se cela rodina tesili, ze na ne pujdeme... a rano se dozvedeli, ze musej vsichni do karanteny, protoze jeden z nich se setkava v praci s nakazenym clovekem
nastesti za sebe dokazali najit rychle nahradu, jinak by asi museli platit pokutu. Uz to je fakt na bednu.

Dadoo si rikaji o kontrolu z financaku ![]()
Dadoo já to nechápu ![]()
OliveOyl děkuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.