Touché!
Koronavirus
Tak začátek školního roku a já už mám zítra oba kluky doma![]()
. Mladší nejede na adapťák, protože ho bolí v krku, tak mám strach podepsat, že mu nic není. Starší má zrušenou výuku dva dny a zatím neví proč.![]()
Renusatko Olomoucká práva vůbec neotevřou, za dva týdny začíná akademický rok a už vydali prohlášení, že rovnou přistupují na online výuku...
Garfie ja mam mit prvni vyuku na dalkovym studiu druhy vikend v rijnu a nepocitam s tim, ze by se to konalo prezencne teda.
Garfie Já nechci vidět tu maturitu
, jestli to u nás bude takhle pokračovat. On se svou prokrastinací není schopný doma nic dělat.
711990 Jako u dálkařů je to asi i rozumný
Syn dnes odjel na soustředění FAMU do Poněšic. Nabitý program, chatky, pařby... To jsem teda zvědavá. ![]()
A já řeším Paříž... potřebuju (a chci) tam zas na pár dní. Plánovala jsem začátek září, ale jak se tam situace začala zhoršovat (mnohem rychleji než u nás), tak jsem se nemohla rozhoupat... a teď to tam vylítlo šíleně. Za včerejšek skoro 9 tis nových případů. Přičemž koncem července, kdy jsem tam byla naposled, se čísla pohybovala v řádu vyšších stovek, max. kolem tisícovky denně. A to tam tehdy byly všude dezinfekce, spousta lidí nosila na ulicích roušky o své vůli (u nás tehdy téměř nikdo)... a stejně se jim to zase rozjelo :-(
Garfie akorat sem mrkla na stranky CZU a ty se dusujou ve zprave ze 4.9. ze rozhodne nehodlaj rusit prezencni vyuku![]()
711990 ty do toho fakt jdes? :D
rasaNori tak sem zapsana, uvidime:)
711990 Jezis, to jsem se mohla nekam zapsat pokud bude vse online:-D
Co budes studovat?
Karja pokusim se dodelat si toho nedodelanyho inzenyra slechteni papousku:)
711990 Tyjo, jsi hustá. Já už si i 1+1 počítám na kalkulačce...a něco studovat.. ![]()
Mohučanka no spis jsem to mela dodelat puvodne a ne to ted honit:D jsem zvedava
711990 Ja myslim, ze to zvladnes jak nic! Kdyztak vypnes parfumanii! Je to dobry napad!
711990 at se zadaří![]()
711990 Držím ti pěsti a závidím, že se dokopeš!! :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY