Liesel přesně tyhle buzerace mě nejvíc vytáčí. Akorát ti to zkazí den, nákaze to nezabrání a nikdo nemá chuť respektovat ta pravidla, která mají smysl.
Koronavirus
Sweet Potato takže ty zvěsti, že člověk je nakažlivý už několik dní před vypuknutím nemoci, nejsou pravda, asi. Zajímavý.
Liesel šmarjá, vyfasovat blbýho tanečníka a mít ho na krku celou dobu! ![]()
Kokoska Houby z voctem. V tu samou dobu dostal jiný rodič od jiné hygieny diametrálně odlišné informace. Zákonná 10denní karanténa a na jejím konci povinný kontrolní test. Bordel na kolečkách. Ano, bude hůř.![]()
Sweet Potato já fakt nechápu, jestli přes celý léto nešlo vypracovat plán možných situací a jednotný postup pro případ, že nastane A, B nebo C. Ale já tomu nerozumím, já jsem jen vobčan.
Kokoska Plán "nemocných je moc, tak radši přestaneme trasovat" se ti snad nelíbí?
už i WHO je znepokojena.... a to je co říct - měsíce to zatloukali před celym světem ![]()
Sweet Potato ajo, na ten jsem zapomnela. Hned jsem klidnejsi, cisla uz brzo budou jiste priznivejsi a svet ruzovejsi.
Kronika města Kocourkova v přímém přenosu, co se vám furt nezdá? ![]()
Garfie bydliste Kocourkov?
Už nemám kapacitu na příjem, disk full. Já se tu jen vobčas ad hoc zeptám, v kolik smím dneska do krámu a jestli roušku jednu, dvě nebo tři přes sebe a jinak to vypouštím, jo?
jdu s vodpadkama, rouška jo nebo ne? ![]()
Jennyfor Ještě bych ji do odpadků neházela![]()
Jo a vyzkoušeno za vás: po vyprání v pračce je jednorázová rouška jako nová![]()
Jennyfor Taky jsem říkala, že bych potřebovala nějakou osobní asistenci, která by mi říkala: Aranel, teď si nasaď roušku, Aranel, tady dneska roušku mít nemusíš ![]()
Sweet Potato Jo? To by se mi vyplatilo. Já koupila balík těch jednorázovek, v těch hadrovejch se dusím, ale už se mi dvakrát povedlo, jak si jich dávám do igeliťáku třeba šest, abych mohla měnit během dne, tak hned na prvním vchodu do metra vytahuju jednu za gumičku a ostatních pět mi vystřelí s ní do volného prostoru na zem ![]()
S takovou budu za chvíli v háji.
Tak že bych ty popadaný přemáchla? ![]()
Aranel Jj, v metru si jí honem rvu na sebe na jezdících schodech, v práci pak ještě půl hodiny chodím s hadrem na hubě.
A teď, jak jsem od minulého týdne doma, mám guláš úplnej, včera jsem jí měla v Albertu, ale ostatní neměli nic. Takže Praha jen doprava, lékárna, zdravotnictví? Obchody teda jeśté ne?
a z lékárny jsem byla vykázána, uvnitř dvě výdejová okénka, u každého jeden člověk, za nimi na zemi s odstupem dva metry čára, tak jsem se postavila za čáru k okénku s recepty a dostala jsem držkovou, že zvenku je na dveřích, že pouhé dvě osoby mohou být uvnitř lékárny zároveň. Zvenku na dveřích jsem to nepostřehla, byly otevřené, tedy nápisem ke zdi.
Jennyfor v obchodech v Praze od zitra. Ja jsem to vcera zvorala a nasadila jsem si ji v Lidlu, no nebyla jsem sama.
Kokoska No dík, si to napíšu do kalendáře, aby mě to upozornilo ![]()
Jennyfor A samozřejmě jiný lidi ty popadaný sesbírají, nacpou si je do kapes a jede se dál. Skoro se mi zdá, že u těch roušek by bylo nejlepší "všechno nebo nic", protože když jdu na hodinu ven a roušku mám mít 5 minut, tak ji ani nenandávám za šňůrky, ani nesundávám, ani ji pak nevyhodím, obvykle ji ani hned neperu... V dubnu mi to šlo líp.
No, nebo se spíš musím nějak disciplinovat. ![]()
Sweet Potato a zbyde po vyprani neco z ty filtracni vrstvy? Ja jednorazovky prat nehodlam, jen by me zajimalo, jak moc to ztrati na ucinnosti, predpokladam, ze spousta lidi to premachne a jedou dal.
Zajedu si dneska na větší nákup vína a kafe a mlíka a dejte mi všichni svátek s rouškama v obchodě. Můžu Košík platit stravenkama? (se mi tu hromadí) Do práce autem nebo na kole, zaplacený a několikrát odložený koncerty snad vzdám. Nebojim se koronáče, ale prostě jsem unavená z opatření jo, opatření ne. Stává se ze mě jezevec, achjo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY