Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 15:44

Aranel tak já je samozřejmě sesbírám, strčím do druhýho pytlíku a doma vyhazuju. Ale do obyčejného směsného odpadu

a překvapilo mne v tom špitálu, kde jsem jich měla s sebou asi deset, pro sebe i pro tátu, když jsem chtěla proslintanou vyhodit, tak do normálních odpadků ne, zákaz, a žádnej kýbl na kontaminovaný materiál nebyl.
Tak jsem to v tom blázinci, kde jsem popojížděla s tátou na vozíku od pavilónu k pavilónu, házela ty použitý jednou rukou do tašky bez ladu a skladu, do toho se mi tam vylilo pití koupený v automatu, takže večer jsem vysypávala hromadu nebezpečného odpadu slepeného do koule spolu s lékařskými nálezy. 

Až fakt přijde apokalypsa, tak díky svý roztěkanosti tomu dávám den a už se vezu.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 15:57

Kokoska To fakt netušim Ani jestli tam kdy jaká byla. Ale když vidím, co lidi nosej, o tolik horší by to být nemohlo.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 16:09

Kokoska co zbyde uvnitr netusim, ale vypada jako nova vyzkouseno omylem opakovane, nastesti nedela v pracce bordel jako kapesnicky.

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 16:19

Sweet Potato Lamicka ony ty vrstvy nejak rozlisitelne na pohled nejsou, jen psali 3vrstva rouska a ta prostredni ma prave snad byt ta nejdulezitejsi. Ale nevim, jestli si to dobre pamatuju.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 17:51

https://www.echo24.cz/a/SnJtD/neni-to-pravda-budeme-trasovat-babis-ze-dne-na-den-otocil
Babiš žádá Vojtěcha, aby dementoval včerejší Babišův výrok...

Offline rozarka
4225 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 17:59

Nakonec se snad ve středověku s morem neprali hůř než dnes s moderní medicínou a možnostma 21.stoleti.

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 18:28
Reakce na Kokoska:

Jennyfor v obchodech v Praze od zitra. 

​Ano, protože koronáč půjde nakupovat až od zejtřka. Bububu!

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 18:32
Reakce na Jennyfor:

Až fakt přijde apokalypsa, tak díky svý roztěkanosti tomu dávám den a už se vezu.

​V klidu, poveze se nás víc, já jsem byla dnes na preventivní prohlídce na očním a začalo mi slzet oko, tak jsem si ho samozřejmě otřela rukou, kterou jsem chytala kliku a tak (a kapesníky jsem měla v kabelce) . A divné to nepřišlo ani doktorovi, ani sestře.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 18:52
Reakce na Sweet Potato:

https://www.echo24.cz/a/SnJtD/neni-to-pravda-budeme-trasovat-babis-ze-dne-na-den-otocil
Babiš žádá Vojtěcha, aby dementoval včerejší Babišův výrok...

​To snad uz ani neni vtipny. 

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 19:06

Mám pocit, že některé jste z toho covidu pořád hrozně vystresované. Chápu vopruz se zavřenými školami a další provozní komplikace, ale z toho, kam jsem si sáhla jakou rukou nebo že nosím roušku v kapse nebo že děcka olizují madla v autobuse, jsem si přestala dělat hlavu zhruba v květnu a nehodlám to měnit. Roušku nosím, protože nechci platit pokutu, ale považuju to za nesmysl a svoje děti k tomu nenutím. Aktuální rýmu považuju za běžný školkový moribundus a nehodlám se kvůli tomu na dva týdny zabarikádovat doma ani nikde hlásit ani si nechat šťourat v nose. Je to celé strašlivá fraška a to, co provádí naše vláda a úřady, tu nemoc v mých očích úplně "zdiskreditovalo", nebo jak to říct.

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 19:08
Reakce na barbucha:

andulka01 

Po zkušenostech s tímhle bordelem jsem pro naprostou ignoranci, žádnou iniciativu ani prevenci. Z chřipky se taky nikdo nepomine, je tady každej rok, pár mrtvejch taky, a co jako? 

​Kdo že mě tu nedávno za tenhle přístup napomínal?

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 19:12

moora Není. Z šíření té hanebné dezinformace obvinil média.

Kdo způsobil, že i sám náčelník...?

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 19:12

Pinot Noir Ale tady ani nemám pocit, že by ostatní byly vystresované z té nemoci, převažuje stres a nasrání z chování vlády, hygieny a tak.

Ale jinak jo, jsem vystresovaná z toho, že nevíme ani dne a hodiny. Furt se něco mění. Připravuju klientské akce, je v tom hromada času, peněz, práce a těsně před uskutečněním ani nevím, zda se všechno nebude muset zrušit. Jsem vystresovaná z toho, že mi tu firmu můžou zavřít. 

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 19:30
Reakce na Pinot Noir:

​Kdo že mě tu nedávno za tenhle přístup napomínal?

​Že by? Ale dyk píšu že jsem k tomu došla po zkušenostech (toho našeho bordelu). Ukazuje se, že se s tím prostě nedá dělat nic. Tak jako s chřipkou... až bude očkování, kdo bude chtít nechá se. Stejně jako dneska. A kromě ještě mytí rukou a hlídání, aby ti někdo nekašlal přímo do ksichtu, můžeš ještě něco jinýho? Pochybuju... Tak v tomhle je to velmi podobný! Akorát že s chřipkou tě vláda nebude tak buzerovat.

Ale tvářit se že se nic neděje, je taky bláhový. Myslela jsem spíš ignorovat ty idioty a jejich - zcela nahodilý - výkřiky a výzvy. 

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 19:31

andulka01 jak říkám, tenhle typ nasrání plně chápu. Ale jak často si spoluobčané perou roušky a jestli je nosí v sáčku nebo v tašce mezi rohlíkama, je mi už úplně jedno.

Online viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 19:42

Pinot Noir a kolik ma rouska vrstev a jak ucinnych - pokud je mi znamo tak ucinek veskery zadny, dyt je to naprosto fuk.

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 19:49

Pinot Noir jenze ono to stresujici fakt je. Dnes me malem neosetrili u zubare, protoze mi sestra namerila zvysenou teplotu (po sprintu). Citila jsem se uplne normalne, tak me vubec nenapadlo se rano pred odchodem merit...Takze uz jsem z toho taky ve stresu. Rozhozeni jsou tak nejak vsichni. 

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 19:57

viktorka_od splavu tak me to napadlo, no, sorry jako.

Pinot Noir neni to stres, je to udiv a zlost nad tim, co tu predvadi odpovedne slozky.

Offline nika
685 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 20:08

No vidíte, s tou rozhozenosti a stresem.Vysočina a speciálně Třebíč je na tom hůř než Brno nebo Praha.jezdi tam od nás spousta středoškoláků a učňů,asi to do našeho  maloměsta donesou.tak nějak žijem, dokud můžeme, prostě ze dne na den. 

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 20:11

Pinot Noir Nejsem si jistá jestli to nebyla reakce na mě a na Jennyfor.

Já jsem tem příspěvěk od Jennyfor pochopila jako takovou hořko-veselou glosu jak občas vypadá praxe i když má člověk snahu.