Pinot Noir ach jo :(
Koronavirus
Lamicka A nahlasila jsi toho mlaticku nebo tohle video, ktere na toho debila upozornuje?
Od čtvrtka bude povinné nosit roušku ve vnitřních prostorách v celé ČR, uvedl ministr zdravotnictví Vojtěch. Podrobnosti MZ vydá v průběhu dne.
Garfie no ta dnešní tisícovka překvapila i mne. Ale když přestanou testovat, tak se situace brzo zlepší ![]()
Garfie no ta dnešní tisícovka překvapila i mne. Ale když přestanou testovat, tak se situace brzo zlepší
![]()
Evaeva ano ano dakujem za opravu
Od čtvrtka bude povinné nosit roušku ve vnitřních prostorách v celé ČR, uvedl ministr zdravotnictví Vojtěch. Podrobnosti MZ vydá v průběhu dne.
Tohle rizeni statu a obcanu pres twitter me uz zacina docela srat../
snad to ještě do zejtřka doladěj, tu definici vnitřních prostor budov
My jsme dostali k Vánocům od mužovy ségry permanentku do zoo, ono si ji koupili taky. Lepší rok zvolit nemohli ![]()
RoSa jo, už prý řeší výjimky. To pak v dalších dnech budou výjimky z výjimek a opravy těch druhých výjimek, upřesňování těch prvních, ale s novými výjimkami... zasloužej si ty platy, hoši. Tolik práce!
dzizisketa jejda, my máme něco na vycházky po Praze do konce září, to abych tam napsala, jestli nám to prodloužej. N jaře se nemohlo a pak jsem na to úplně zapomněla!
Kokoska tak stačilo by, kdyby z toho hned pro začátek vyjmuli byty ![]()
RoSa :)
V červnu Babiš tvrdil, že plošná opatření už se nikdy nezavedou! A nedávno tvrdil že nikdy nelže!
razorblade
Přesně!! Fakt banda amatérů, zvlášť když si výroky vzájemně různě dementují...dementi.
RoSa
Teda bez legrace, doufám, že nějak vyřeší i školy, zvlášť základní.
Tak v našem hrabovském měsíčním periodiku byla taková hezká poznámka pod čarou, že v našem městském obvodě byli zatím zaregistrování celí 4 nakažení...
Připravuje se projekt sebetrasování![]()
My si nakonec i ty vakcíny splichtíme samodomo.
holka hnědooká nahlasila jsem video, mlaticku muzu nahlasit max na policii ![]()

K tématu :)
Sweet Potato jdu najit krabici Maly vedec ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY