nonemy
taky mi kolega psal, ze "jen skoncim s tema debilama a muzem vyrazit"....ale debilove nastesti taktne mlceli![]()
Koronavirus
nonemy chtěla bych vidět tu jeho omluvu![]()
Sweet Potato Tahle funkce mi prozatím zůstala utajená, ne ze by se někdy nehodila ![]()
Lilly_Ku Charakter moji práce to vyžaduje, potrebuju sladit názor cca 7 ministerstev na cca 20 bodů, takže to se za hodinu nestihne ani přečíst ![]()
MP Meri A taky se u toho bavíte vyhazováním nebo umlčováním spolužáků, pardon kolegů, jako studenti?
Ehm, to se dá někoho vyhodit, pokud nejsi organizátor toho meetingu?
A uvidí ten dotyčnej, kdo ho vykopnul?
coralline da ![]()
Ale teda nikdy jsem nezažila, že by dělali dospělí lidí z pleziru.
Já to někdy použiji, když z větší schuzky zůstaneme třeba tři probrat něco dalšího a zůstane mi tam viset někdo, kdo mezitím odešel telefonovat.
MP Meri a nebylo by možný aby si to zúčastnění přečetli předem?![]()
viktorka_od splavu Tak to byla spis nadsázka, oni dostanou program jednání samozřejmě dopředu, ale jsou to proste složitý metodický věci, který vyzadujou nějakou hlubší diskuzi a brainstorming, to se nedá dělat korespondenčne.
Kolega pri prezentaci zapomnel, ze promita a pres firemni komunikator napsal druhému kolegovi: to je ale krava. Zákazníci krávě se pak musel omlouvat.
To promiň, ale to je vážně trotl. Dá se nasdilet jenom to konkrétní okno aplikace, které potřebuji, nemusím celý komp. A upřímně mi ten komentář přijde dost ubohý. svým lidem odpouštím lecos, i docela velké chyby, ale tohle by si fakt vyzrali. ![]()
continuity já pamatuju tak 20 let zpátky finančně potrestanou kolegyni, co si při pokládání telefonu ulevila nějak "uff to byl ale idiot" a ten idiot to ještě slyšel.. a stěžoval si![]()
MP Meri Uf a ja silim z pulhodinovy porady
uz mlcim
MP Meri zjevně máš svatou trpělivost![]()
coralline Jojo, a kantorka pak pozoruje toho němého kapra, jak otvírá tlamičku, a loudí "prosím, vraťte chudákovi Matějovi řeč"
Tak já jsem metodik, je to víceméně náplň moji práce :) Takže nic na co bych nebyla zvykla a navíc mě to baví. Ty videocally maj navíc tu výhodu, ze muže člověk mezi tím i tak ruzne obedvat a svacit. Při prezencnim jednání bejvá sice nějaký občerstvení, ale to musí člověk většinou někam odbihat nebo zvejkat chlebicek přímo u stolu mezi prispevkama ... a to nechceš. Jo a navíc teda tím spoříme peníze danovejch poplatníků, jelikož obcerstvit dvacet lidi stojí samozřejmě nějaký prachy. Takže samy výhody a sociální jistoty ![]()
Jo a rozdíl bude v tom, ze někoho porady (ještě třeba provozní) víceméně zdržujou od jeho práce, kdežto u mě je to přímo nedílná součást ty práce. Naopak se na to vždycky těším, protože se tak pohne a rozhodne spousta věcí a já pak mám materiál na zpracování.
MP Meri provozáky ty porady teoreticky nezdržujou, pokud jsou vedený správně. ale to málokdo umí. ty postupy jsou totiž přesně opačný. takže pokud se tam někdo začne vykecávat "metodicky", je to průsr, my potřebujem řešit aktuální problémy rychle a stručně a šlus![]()
Sweet Potato ale kantorka ho muze odmutovat úplně stejně jako kdokoliv jiný, ne?
U nás u děti je teda pravidlo, že kdo nemluví je zamutovany. A i na pracovních schůzkách, kde je hodně lidí to tak děláme. Občas teda někdo chvili mluví a není ho slyšet, ale nic neřešitelného.
viktorka_od splavu tak já se snažím si s tím zákazníkem vytvořit vztah, pak to cele funguje nějak lip. A to se dost neslučuje s tím, že si lidi v týmu o něm myslí, že je idiot.
continuity no jasně, já se taky snažím, ale zatím mi to moc nejde![]()
continuity Vím já?![]()
Já když učila přes zoom, tak mute button byl ten nejlepší vynález. To je to jediný, co mi z online výuky chybí.
Mam priznani - nikdy bych se nenechala oockovat necim, co se jmenuje Sputnik. Vzdycky si vzpomenu na maminku kamarada, jak mi vypravela, ze vzdycky koukali, jak leti Soveti do vesmiru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY