Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:14

nonemy taky mi kolega psal, ze "jen skoncim s tema debilama a muzem vyrazit"....ale debilove nastesti taktne mlceli

Offline ankou
258 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:25

nonemy chtěla bych vidět tu jeho omluvu

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:26

Sweet Potato Tahle funkce mi prozatím zůstala utajená, ne ze by se někdy nehodila

Lilly_Ku Charakter moji práce to vyžaduje, potrebuju sladit názor cca 7 ministerstev na cca 20 bodů, takže to se za hodinu nestihne ani přečíst

Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:33
Reakce na Sweet Potato:

MP Meri A taky se u toho bavíte vyhazováním nebo umlčováním spolužáků, pardon kolegů, jako studenti?

​Ehm, to se dá někoho vyhodit, pokud nejsi organizátor toho meetingu? A uvidí ten dotyčnej, kdo ho vykopnul?

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:38

coralline da

Ale teda nikdy jsem nezažila, že by dělali dospělí lidí z pleziru. 

Já to někdy použiji, když z větší schuzky zůstaneme třeba tři probrat něco dalšího a zůstane mi tam viset někdo, kdo mezitím odešel telefonovat.

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:40

MP Meri a nebylo by možný aby si to zúčastnění přečetli předem?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:43

viktorka_od splavu Tak to byla spis nadsázka, oni dostanou program jednání samozřejmě dopředu, ale jsou to proste složitý metodický věci, který vyzadujou nějakou hlubší diskuzi a brainstorming, to se nedá dělat korespondenčne.

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:44
Reakce na nonemy:

Kolega pri prezentaci zapomnel, ze promita a pres firemni komunikator napsal druhému kolegovi: to je ale krava. Zákazníci krávě se pak musel omlouvat.

​To promiň, ale to je vážně trotl. Dá se nasdilet jenom to konkrétní okno aplikace, které potřebuji, nemusím celý komp. A upřímně mi ten komentář přijde dost ubohý. svým lidem odpouštím lecos, i docela velké chyby, ale tohle by si fakt vyzrali.

49434 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:47

continuity já pamatuju tak 20 let zpátky finančně potrestanou kolegyni, co si při pokládání telefonu ulevila nějak "uff to byl ale idiot" a ten idiot to ještě slyšel.. a stěžoval si

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:47

MP Meri Uf a ja silim z pulhodinovy porady uz mlcim

49434 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:48

MP Meri zjevně máš svatou trpělivost

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 20:52

coralline Jojo, a kantorka pak pozoruje toho němého kapra, jak otvírá tlamičku, a loudí "prosím, vraťte chudákovi Matějovi řeč"

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 21:00

MP Meri zjevně máš svatou trpělivost

​Tak já jsem metodik, je to víceméně náplň moji práce :) Takže nic na co bych nebyla zvykla a navíc mě to baví. Ty videocally maj navíc tu výhodu, ze muže člověk mezi tím i tak ruzne obedvat a svacit. Při prezencnim jednání bejvá sice nějaký občerstvení, ale to musí člověk většinou někam odbihat nebo zvejkat chlebicek přímo u stolu mezi prispevkama ... a to nechceš. Jo a navíc teda tím spoříme peníze danovejch poplatníků, jelikož obcerstvit dvacet lidi stojí samozřejmě nějaký prachy. Takže samy výhody a sociální jistoty

Jo a rozdíl bude v tom, ze někoho porady (ještě třeba provozní) víceméně zdržujou od jeho práce, kdežto u mě je to přímo nedílná součást ty práce. Naopak se na to vždycky těším, protože se tak pohne a rozhodne spousta věcí a já pak mám materiál na zpracování. 

49434 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 21:11

MP Meri provozáky ty porady teoreticky nezdržujou, pokud jsou vedený správně. ale to málokdo umí. ty postupy jsou totiž přesně opačný. takže pokud se tam někdo začne vykecávat "metodicky", je to průsr, my potřebujem řešit aktuální problémy rychle a stručně a šlus

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 21:26

Sweet Potato ale kantorka ho muze odmutovat úplně stejně jako kdokoliv jiný, ne?

U nás u děti je teda pravidlo, že kdo nemluví je zamutovany. A i na pracovních schůzkách, kde je hodně lidí to tak děláme. Občas teda někdo chvili mluví a není ho slyšet, ale nic neřešitelného. 

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 21:29

viktorka_od splavu tak já se snažím si s tím zákazníkem vytvořit vztah, pak to cele funguje nějak lip. A to se dost neslučuje s tím, že si lidi v týmu o něm myslí, že je idiot.

49434 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 21:34

continuity no jasně, já se taky snažím, ale zatím mi to moc nejde

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 21:35

continuity Vím já?

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 21:39

Já když učila přes zoom, tak mute button byl ten nejlepší vynález. To je to jediný, co mi z online výuky chybí.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 07:06

Mam priznani - nikdy bych se nenechala oockovat necim, co se jmenuje Sputnik. Vzdycky si vzpomenu na maminku kamarada, jak mi vypravela, ze vzdycky koukali, jak leti Soveti do vesmiru.