Sweet Potato Před několika dny byl prof. Flégr na CT24, kde hovořil o tom, jak velký průšvih to bude, prý máme počítat s tím, že každý z nás bude znát několik lidí, kteří zemřeli na covid 19, jako další host tam byl genetik Jan Pačes, který byl prostě realistický, ale bez malování apokalyptických vizí, prof. Flégr mě ovšem tentokrát tou lehkou hysterií docela zklamal... //Pořád mám pocit, že takový nebýval...
//
Koronavirus
euridike Tak nebyl takový ještě začátkem týdne. Asi mu ty rozhovory a sláva leze na mozek. Ten první rozhovor byl právě žádná panika, ale ani žádné zlehčování.
Renusatko já bych taky řekla, že mi spíš trochu kape na karbid ta nahla slava než toxoplazmóza.
Znovu jsem si přečetla ten první článek z FB zpřed tydne a jsem dost přesvědčena, že to takto nějak bude ( vyjma těch zaviracek, to těžko odhadovat).
euridike souhlasim, Flegr mel zustat u svyho blogu a necpat se do medii. stale verim jeho odborne erudici, ale ta doporucena “opatreni” si mohl odpustit
continuity Bohužel to není první ani poslední jinak chytrý a vzdělaný člověk, který se stal mluvící hlavou a totálně zblbnul. Poslední dobou na mne odevšad vyskakuje "Orco" Vácha, u něj bych se něčeho podobného fakt dočkat nechtěla.
Dámy a pánové, držte si klobouky, jedeme z kopce.
Jeden ročník je v karanténě, první čtyři už jsou pozitivní. Jeden je sourozenec spolužáka mladší dcery, další randí se spolužačkou té starší. Ta, i celá její třída, má v tom ročníku vůbec hodně kontaktů.
A z rejže na mne vyletěli tři moli!![]()
Sweet Potato
No upřímnou soustrast teda....ale co se týká molů, vylítávají na mě už týden prakticky z každého otvoru v domácnosti, jestli tě to aspoň trochu potěší....
Sweet Potato no mazec. Rýži dej do mrazáku, jenom nevím co s dětma ![]()
Sweet Potato mole som tento tyzden likvidovala v kuchynskej linke kde mam vanilkovy cukor a pudingy. Ani som to tu nepisala aby ste to nedostali niekto.
continuity tak pokial ma pultovy mrazak, tam sazmestia ![]()
continuity V mrazáku už mám mouku, ořechy a kokos! To bysme museli mít místo kuchyně kryokomoru!
Garfie Potěší mne každý cizí mol, beru to jako potvrzení, že nejsem úplné prase.
Sweet Potato Já uz je likvidují jenom tím mražením. Bych přišla na buben, kdybych to měla pokaždé všechno vyházet.
Uklidila jsem police, prosela mouku minulý týden ( ta je porad v tom mrazáku) a dnes muž hlásil, že zabil tři pěkně vypasene . ![]()
Sweet Potato manžel před týdnem nonšalantně prohlásil, že jednou za čas (=týden) nějakého zabije u nás v ložnici
tak já projela celé skříně a všechno a nic nenašla. Tak se modlil, ať to není šatní mol, to co tam zabíjí ![]()
Moly mám taky. Napřed nikde nic a pak jsem jedno ráno přišla do kuchyně a na stropě sedělo devět molů. Úplná invaze. Takže plán na víkend je jasný.
continuity Já když koupím třeba mouku, rovnou ji narvu na pár dní do mrazáku. Ale doma furt nějací přežívají. Jedině ten plamenomet, no![]()
Ale ty moly můžu aspoň trochu ovlivnit, na rozdíl od toho zatracenýho koronáče. Kanada v pr, všechno v pr, pardon, jdu si nalejt.
U nás se moli objevují celé jaro a léto každý rok, často ale vůbec nenajdu žádnou napadenou potravinu. Tak je prostě jen udržuju v rozumné míře.
Sweet Potato Prase nejsi, mol ti proste prileti zvenci. Moje mati ma v potravinove skrince takovej lep na moly a furt se ji na nej chytaj, at je podezrivame z toho, ze tam litaj za vuni toho lepu, protoze v potravinach jsme nikdy nic nenasly![]()
razorblade No vím, že přelétávají v bytovkách, stoupačkami, oknem z patra do patra. Ale představa molů migrujících vilovou čtvrtí mne zrovna neuklidnila.
Asi chci své vlastní, domácí, čistotné, žádné hladové přivandrovalce!![]()
Sweet Potato Já si myslím, že k nám lítají od sousedů ;o) Já totiž každý den nějakého rozmáznu, ale hnízdo ne a ne najít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY