Prosím vás, mávněte na mě, až přestanete řešit ty motýle. Strašně se toho štítím, nechci je chytit ![]()
Koronavirus
Pinot Noir Fajnovko. Radši koronáč?
DruI u nas je zamorenej celej panelak, v prizemi totiz byl 2 roky neobyvany byt po duchodci. Jsou i ve vytahu. Hrozny hrozny hrozny.
Sweet Potato radši jo!
Teď jsem četla flegra citovaného někde, lidi jsou neopatrní, oni se halt objímají a podávají si ruce, no jo, on se objímá akorát se svým kocourem a od toho lapnul toxoplazmózu.a to se zase protiví mne, nevím, co je to za módu nahrazovat vztah s lidmi muckanim se zvířaty .možná má pravdu, že bude apokalypsa, ale je to asi zvlášťni člověk... Už to ,že píše jakože svému kocourovi mi přijde choré
nika no já kopu za Flegra, radši se objimam s vlastním psem než s cizím lidma. Vlastně ja se vubec nerada k cizím lidem priblizuju i bez koronace ![]()
Ale jako vážně, z těch tvých příspěvků čiší strašná zapsklost nebo jak to nazvat.![]()
Jo a u nás jsme zamoreny komarama. I z lednice na mě jeden vylít. ![]()
nika my jsme s dcerou psaly blog za naseho psa, kdyz byl jeste stene. Teda ne jemu, ale jako on. A radsi si ho pustim i do postele, nez bych na nektere lidi sahla rukou v rukavici.
nika já to teda nijak nesleduju, ale jak víš, že se objímá jen se svým kocourem, on to někde psal nebo říkal? jakože jen kocour a nikdo jiný?
Flegr na idnesu, to už mu přijde teda dost poplašné...nikam nechoďte, zavřete školy a nechte děti dívat se rok na anglické seriály, naučí se jazyk...
Hele, jenže blbý je, že je dost reálné, že na tohle dojde. Vláda prosr.....a léto a teď se to začíná šířit exponenciálně. Není ani půlka září a je tu rekord za rekordem, jsme skoro na 1500 - přitom to není tak dlouho co maximum byly 400......
Ty odhady mu fakt prostě sedí a pravděpodobně to bude stoupat ještě víc, no a pak teda možná ti nahoře zase šlápnou na brzdu protože jiná šance nebude
Tohle je prostě daň za Babišův ode zdi ke zdicismu ![]()
Jinak rada nikam nechodit je dobrá, protože čím víc budou lidi zodpovědnější sami o sobě, tím spíš se na tu brzdu nebude muset šlapat (nebo alespoň tak drasticky)
AprilTwelve no panikarskej, ono se ukázalo, že ten odhad dost podstrelil.
V těch společenských důsledcích ho příliš vážně neberu, není sociolog a stejně to u nás příliš odhadovat nejde. Ale když vidím ten odezdikezdizmus, co tu panuje, tak nevylučuji ani další kolo plošné karantény. Vidím teď jeden možný scenar, že se budeme snažit to pokud možno ignorovat, co nejdéle to půjde a pak sklapne klec v řádu dní, maximalne malych týdnů.
Ono se to vlastně už v Evropě zas děje, když se tak člověk rozhledne kolem.
Mě přijde, že čekají hlavně na volby, že se jim nechtělod ělat opatření teď a být nepopulární, takže budou čekat a čekat a po volbách to zaříznou ![]()
Jinak moly máme taky, vždycky je vybijeme a vrátí se. A to už nemáme mouku, rýži jsme teda nezkoumali..... ale posledně byli v čajích ![]()
A666 Taky si to myslim. Uz se to suska. Manzel zname je v nejake byznys skupine, co jedna s Vladou a ten vedel predem, ze zavrou na jare vsechno. My mu neverili. Ted cekaji a pak to utnou.
Já se muckám se zviratama celej život, jako dite co jsem sezrala mrkve rovnou ze zahonu jen oplachnutych hadicí a toxoplazmozu nemám.
a přesně, radši s vlastním psem, než s většinou cizích lidi
Sweet Potato Já si myslím, že k nám lítají od sousedů ;o) Já totiž každý den nějakého rozmáznu, ale hnízdo ne a ne najít.
Z vlastní zkušenosti musím bohužel rict, ze ten zdroj bejva většinou něco netypickyho a necekanýho. Čaj, chilli paprika, pytlik rozinek apod.
Potrefenáhusa Od té doby, co jsem našla hnízdo v pálivé paprice, tak tyhle místa prohledávám velmi pečlivě :o)
Mě přijde, že čekají hlavně na volby, že se jim nechtělod ělat opatření teď a být nepopulární, takže budou čekat a čekat a po volbách to zaříznou
Nevtrdil Babiš, že plošná opatření už nikdy nebudou? ![]()
barbucha no vzdyt jsem to psala. A taky rikal, ze nikdy nelze.
O morálce a rovné páteři ani nemluvě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY