Z vlastní zkušenosti musím bohužel rict, ze ten zdroj bejva většinou něco netypickyho a necekanýho. Čaj, chilli paprika, pytlik rozinek apod.
Krabička šroubků ve sklepě...
Z vlastní zkušenosti musím bohužel rict, ze ten zdroj bejva většinou něco netypickyho a necekanýho. Čaj, chilli paprika, pytlik rozinek apod.
Krabička šroubků ve sklepě...
Sweet Potato náhradní podlahovy lišty opreny ve spajzu, futrál s běžkama...
Já teda pevně doufám, že nedojde. Ten propad z jara bude už i tak šílenej.
barbucha tak ja doufam, že už nezavřou všechno jak na jare, ale třeba omezení akcií na počet lidi si myslím, ze nastane.
Myslím, že nemůže nedojít. Není potřeba ani nic vyhlašovat, když bude půlka národa nemocná v posteli nebo zavřená v karanténě, tak co?
Nám se korona nějak zhmotnila za humny. Celou dobu tu nic nebylo a teď pár lidí, kteří ale mají opravdu hodně kontaktů. Podle mě buď nepošlu dítě do školky nebo to chytneme. Tak si můžu vybrat... Mám fakt dilema. Další možnost je, že se ty školky a školy do pondělí zavřou, protože nebude personál.
dynda Asi si jdu prepocitat balicky spaget. A zde se jiz propojuje i korona tema s molama, jestli mi to sezerou....
Karja kup konzervy, ty jsou molovzdorné ![]()
SunEclipse Jakoze lanchmeat bez spaget? To pokud zjara vylezeme, to budeme vypadat!
SunEclipse Nikdys' nenašla mola zakukleného pod etiketou?![]()
A vůbec, moli ti promění sacharidy v protein, keto rulezzz!
To moli hnizdo, jak to vypada? To sem nikdy nenasla
711990 buď ráda. Chumel těch molich vláken na tom vajíčka, případně larvy.
continuity bleeee. Dobre, nechci to vedet. Nam vzdycky lezou ty larvy po strope akorat![]()
Hlásím moly v nutele. Přiznávám, že někdy loni jsem ji uklidila pečlivě před dětma a teď, jak jsem bojovala s moly (ano, taky na mě vykoukli v počtu větším než obvykle) mě napadlo, mrknout do té sklenice, jestli ji už můžu s klidným srdcem vyhodit. brrr
Mě hlavně fascinuje, jak se dostanou ty mrchy přes závity sklenic. No, už jsou v popelnici, doufám, že všechny.
brrr jezis taky jednu takovou mam v hloubi spajzky![]()
Sweet Potato a my mame nizky stropy!!!![]()
brrr Já v sáčku s goji, pěkně jsem si nasypala do mističky hejno červů, ble, bude se mi o tom i zdát!!!
U rodičů lezly po stropě nad vánočním stromečkem
Pak jsme ty svině našli v rejži.
A jako fakt nevím, jestli tady je lepší původní téma nebo tenhle off-topic ![]()
coralline no uz sem si taky rikala, za me stopro horsi moli![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.