Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline A666
2846 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 14:03
Reakce na continuity:

A666 jenomže ty volby jsou strašně daleko.

barbucha já teda ta plošná opatření vždy brala jakože už plošne nevypneme ekonomiku. Když plošné zavedou roušky, je mi to celkem fuk, ani bych mu to nevyčítala. I když si myslím, že i na plosna omezeni s ekonomickým dopadem záhy dojde. 

​Jsou, no.... Jako tohle je naše teorie, protože Babiš se prostě řídí veřejným míněním, k opatřením před volbama sáhnou dle mého až budou mít pocit, že jim to přidá na popularitě

Já si taky myslí, že na ty opatření dojde....... A bude to prostě daň za to uvolnění a odezdi ke zdicismum a hlaně kašlání na přípravu Jo, ten propad je šílený už teď, ale problém je, že vláda za celou dobu klidu neudělala skoro nic co by mohlo téhle situaci předejít, proto se obávám, že bude nevyhnutelná

Včera měla ČR jen o cca 200 případů méně než 8x tak velké Německo.........

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 14:13

A zítra na Primě v Partii pánové Flégr a Beran, to bude přinejmenším zajímavé... //A kdyby k nim přidali ještě Romana Šmuclera a Petra Smejkala z IKEMu, to by mohla být doslova epická - slovní, doufejme - bitva, ty dva jsem spolu viděla u Veselovského, doktora Smejkala mi bylo téměř líto, jak Šmuclera nemohl vydýchat...//

Offline Tak Betty
6194 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 14:27

Před lety jsem našla hnízdo molů ve staré kuchařce ve špajzce. Předcházelo tomu vyhození regálů,bílení,koupě nových regálů, vyhození veškerých potravin. 

Je to tak dvacet let, od té doby se nám vyhybají

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 14:44

Tak Betty mají strach...

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 15:01

Tak najbližšia škola cez ulicu zavretá.

A fčul čo. Deti mi do nej nechodia, ale ich kamaráti z dvora hej. Púšťať ich s nimi von, nepúšťať?

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 15:22

Vtipné to není, takže do vtipů s tím nejdu...

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 16:28

slniecko Pouštět. 

Offline Tak Betty
6194 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 16:42

slniecko myslím, že pouštět

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 17:24

slniecko poustet

My se na jare omezili kontakty, deti jsme stahli z krouzku okamzite, nasadili rousky mezi prvnimi a stejne jsme to chytili. Od te doby jsem presvedcena, ze se tomu vlastne neda vyhnout, pokud se clovek nezabarikaduje doma.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 18:11

slniecko jsou děti ze dvora v karanténě? nejsou. tak pouštět

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 18:24

Offline nika
685 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 19:07

slniecko pouštět.at si děcka ještě uzijou. U nás už učitelka říkala třídě našeho kluka, že škola nebude nadlouho ,že zavřou a že je jí to líto. ach jo.to by si měla nechat asi pro sebe.

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 19:58

nika tak u nás to dětem říkám já. Ať si to uzijou, že je dobrý každý týden, co tam chodí. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 12. zaří 2020 20:27

continuity jo, dobrý je každý den, co tam jsou.ale neříkám,že brzy zavřou.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 09:16

Kolegyně mi v pátek ráno volala, že dcera má teplotu a dost se divila, že jsem jí neřekla, ať zůstane doma, utemuje okna, že zavírám pracoviště a jdeme všichni do karantény. Prý, já myslela, že mě tam nebudete chtít.

A co je za problém s toxoplazmosou? Tu přece prodělal kdekdo a většina lidí o tom asi ani neví. Já taky, v těhu jsem si nechala udělat protilátky. Vím, od koho a jak se to chytá a jaký to má "vliv na mozek a na rozhodování", ale tak, řešit člověka podle toho, jestli měl toxo ...?

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 09:23

Moly jsem neměla asi třicet let. A poslední měsíci si to zřejmě vynahrazuji. aa ttaky se mi nějak přemnožili pavouci. Pořád všude pavučiny.

Přesně za dva týdny máme být na víkendu v KV. Zvýhodněný program Anti-covid pro školy. Takže prosím všechno zavřít skutečně až po volbách. Ten relax potřebujeme jak sůl.

Pokud do to doby nebudeme v karanténě. Zatím jsme takovým zdravým ostruvkem, ale.. 

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 10:06

Dadoo 

Já ti dám relax po prázdninách!

Offline slniecko admin
19635 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 13:07

Sweet Potato Lamicka moora Tak Betty nika 

Tiež sme to tak vyhodnotili, potom som ešte riešila, že keď ich budem púšťať s deckami či ich zároveň púšťať aj k babine s dôstojnou zbierkou diagnóz, ale asi tiež hej.

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 16:49

Mirka no flégr po hafo letech najednou zjistil, že toxoplazmóza není až tak neškodná kámoška jak celou dobu tvrdil, protože vyvolává v mozku chronický zánět a po letech ty následky nemusí být úplně srandička. ale takových infekcí je samozřejmě spousta. on je spíš takový kecka než vědec:-)

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 13. zaří 2020 17:45

viktorka_od splavu to bych se z toho musela zbláznit