Sweet Potato taky myslim ![]()
Koronavirus
Lamicka jakoze maji protilatky? no ale to nic nerika o tom jestli se muzou znovu nakazit/reaktivovat nebo jo?
Lamicka tak super.
viktorka_od splavu zatim ne. Virus by musel zmutovat. Nabiraji je od jara, s pravidelnymi odstupy, nejdriv protilatky rostly, pak se to stabilizovalo a trva to.
Muhehe
Pokud by někoho zajímaly i následné tleskánky, zde:
https://twitter.com/midlinka1967/status/1305531664886566913?s=21

Sweet Potato Ty nehty mi vypichujou oči už jen z obrázku ![]()
K obsahu nemám slov ![]()
viktorka_od splavu zatim ne. Virus by musel zmutovat. Nabiraji je od jara, s pravidelnymi odstupy, nejdriv protilatky rostly, pak se to stabilizovalo a trva to.
ale co v realu znamenaji ty namerene protilatky, to se jeste nevi, nebo je nejaka zmena?
Mohučanka Ty ruce ilustrují obsah hlavy, ani se to nemusí číst.
viktorka_od splavu v realu se s nima lecej nemocny. Takze k necemu nejspis budou
rozarka taky jsem to chtěla říct. Blahoslavení chudí duchem!
Ta je blbá jak ty její nehty.
Protilátky znamenaj, že máš koronáč už za sebou. Bohužel ale čím slabší projev/průběh, tím slabší protilátky... a taky všichni tvrděj, že na rozdíl od jinejch chorob ti nevydržej věčně, spíš naopak - tři měsíce až půl roku. Takže celkem k ničemu ![]()
barbucha ale podle toho co vim od tech lidi, tak maji hladiny dostatecne a vysoke, i prestoze meli velmi lehke prubehy. Pry je to az prekvapive.
Tak to maj kliku. A možná taky dostali dobrou nálož... U nás na to nikdo nespolíhá teda, neberou to za směroplatný.
barbucha Směroplatný je od nynějška minimálně to, že pokud jsi byla v minulosti, max 90 dní, pozitivní, nemusíš při novém kontaktu znovu do karantény.
barbucha tak my na to taky nespolehame a ani ti testovani. Proste se chranime dal. Navic jeden z nich je doktor, ten se musi chranit maximalne.
Trochu jsme doufali, ze bychom nemuseli do karanteny, kdyby nas vytrasovali, ale pocitaji jen 90 dni, tak mame kdyztak smulu.
Jako pozitivní na protilátky? To je novinka... Já si je dělala někdy v pozdějším jaru - lehce zvýšený, a teď před 3-4 týdny: nic.
barbucha pozitivni na covid
barbucha Na koronavirus.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY