Dadoo , zvýhodněný program Anti-covid pro školy
, aneb nechci slevu zadarmo, visí nám to v práci taky ![]()
Koronavirus
zdensy hele ale dobrý. Jedeme na víkend, 3 procedury, HB, krásný hotel 4*, za asi 2700? Které nám navíc platí z fondů škola.
Letošní začátek školního roku je naprosto příšerný. Takový voser jsme ještě nezažili.
Tak se modlím, aby to klaplo a opravdu jsme odjely.
Dadoo , vyjde Ti to
Potřebujeme relax už v září, to veřejnost nepochopí ![]()
Čau Babiš, taky je dost velká poptávka po snížení daní! A nic...
Kokoska znížení daní bude od ledna. Dnes vyšel průzkum podle kterého zrušení superhrubé mzdy podporuje 56% dotázaných, takže je to hotovo. Je tady už jenom ta malinkata překážka, že Alenka není schopna sestavit stabilni rozpočet.
continuity měla jsem pocit, že už od toho opatrně couvali. nevím, koho oslovoval průzkum, ale překvapuje mě, že to není vyšší číslo.
Edit - už jsem to našla:
"pro nahrazení superhrubé mzdy patnáctiprocentní daní z příjmu vyslovili především zaměstnanci, kteří očekávají, že to pro ně bude ekonomicky výhodné."
Ale zároveň jsem někde zachytila, že komunisti(? ) chtějí, aby ta daň z hrubé mzdy byla progresivní, tekže ještě to taky není úplně jasné, co a jak bude.

barbucha opakový vtip přestává být vtipem - to jim nikdo neřekl![]()
Vláda a premiér přece za nic nemůžou, to ti druzí!
Modelový telefonát:
H: Brý den, tady hygiena. Byl jste v kontaktu s covidem+. Měli jste roušku? Když odpovíte NE, tak jdete do karantény. Když ANO, tak vše Ok.
- No, byli jsme ožralí...
H: Tak znova, když odpovíte NE, tak...
- Aha, už chápu. Roušku jsme měli :)
H: Hezký den.
Sweet Potato no to je ale ten debilni princip, že tady funguje jenom státní represe.
Přece do karantény jdu proto, abych nenakazila okolí a ne proto, že mi zavolá paní z hygieny.
Asi se přestěhuji do Švédska. ![]()
Odpovím ti už tady. Je ten respirátor na chvíli zkoušela a šlo to, když to zvládnou piloti a palubní personál, tak musím taky. Nebo prostě odejdu pryc. Stejne bych musela mít roušku,nepotřebují tam mluvit, budu v podstate jenom sedět, tak snad to dám.
continuity já jsem předevčírem zkoušela respirátor, jako že do letadla spolehlivější než rouška. Strašně blbě se mi v tom dýchalo, a to jsem v něm byla jen chvilku v lékárně. A ještě mě tam nějaká baba sprdla, že nejsem 2 m daleko, když postoupila k pultu a já jsem kolem ní prošla na další pozici ve frontě, jinak se posunout nešlo.
Pěkné shrnutí, byť to ani zdaleka není všechno...
https://neovlivni.cz/rousky-nepotrebujete-tak-mluvil-premier-v-breznu/

Zdravíme naše důchodce, chrch smrk! ![]()
continuity taky jsem pripravena to zvladnout, pokud ovsem bude co. Do patku daleko...
continuity Kokoska Já zase raději dělám v respirátoru než v roušce, té chirurgické. V roušce celou pracovní dobu, to je strašný, ještě teda nesedíme, ale lítáme. Jsou v tom nějaká vlákna nebo něco, strašně to dráždí ke kašili a ještě to většině lidí drží na nic. V práci je mi to jedno (jaká je funkce), ale v letadle bych možná raději, aby to tu funci mělo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY