Tak je to pořád při starým - pozitivní test na protilátky (z krve) není směroplatnej, musíte mít test na koronáč aka PCR (výtěr z nosohltanu)! Tedy doložit, že jste ho v poslední době prodělaly, a to jiným způsobem než PCR prostě nikdo nebere.
Koronavirus
Lamicka Pockej, pockej, jakoze kdyz mas covida, tak 90 dni po automaticky nemusis do karanteny? Tak to je docela dobry, aspon neco:-D
Karja to rekl na TK Vojtech, jak dlouho to bude platit, tezko rict... ![]()
Paní vrchní hygiénová dostane majáček. Už se nebojím.

O veliký, to je řešení, že nas to uz driv nenapadlo. akorát takovy drobný detail, že se u nás testuje opravdu málo, v přepočtu na počet obyvatel jsme na chvostu Evropy. Zato v procentu pozitivních ze všech testovaných jsme na tom tak o řád hůře ( nebo lépe?) než třeba Slovensko. Takže Slovensko i kdyz Slovensko testuje o něco méně, pořád jim to stačí. .
Kdo víc testuje, víc natestuje. Kdo často chodí na houby, najde houby. Takže se trošku protestováváme k mezinárodnímu průšvihu. “
Jiří Žaloudík
continuity a to je řešení!! Nebudem testovat, nebude koronavirus!! :)
Kdy myslíte, že se vše zavře? Já myslim, ze na začátku října.
nika no já myslím že nejdéle po volbách
Torrah no, do voleb se to už neudrží, to je ještě dlouhá doba.
nika to je fakt, tímhle tempem... nevím. Izrael začíná lockdown myslím ted v pátek, podle některých jeli tempem, co my teď, někdy před dvěma třema týdny... takže by to tak nějak vycházelo... kdoví. Otázka je, jak se to bude vyvíjet.
Do voleb je cca mesic a do te doby se asi zvysi pomerne pocet pozitivnich a po volbach bude moct zase Andrej zachranovat.... Vsechno nezavrou, pokud nechtějí nechat CR zkrachovat. Bude se omezovat po ruznu a opet se bude opakovat komedie z jara, jen co najde Hamacek cervenej svetr
.
Asi zase změna v předpisech karentény. Teď mi píše kamarádka:
třída je od zitra do 24. v karantene - on-line výuka. Na testy nemusí ti, kteří nebyli v přímém kontaktu s tou pozitivní osobou.
Sweet Potato co je přímý kontakt?
continuity Vím já? Mluvilo se o sousedovi z lavice.
Sweet Potato tak ti zbylí nemusí do karanteny nebo jak?
U nás se na webu školy objevila informace, že jeden nakažený žák, 3 učitele v karanténě a žádná třída v karantene. Nějak nevím, co si s touto informací pocit. ![]()
Tak ještě cituji ze včerejšího mailu ze školy:
dnes bylo hygienickou stanicí rozhodnuto o odeslání celé třídy do karantény.
Dle dnešních vyjádření ministra zdravotnictví nás rouška od zítřka ochrání od budoucích karanténních opatření pro celou třídu. Mělo by se tedy jednat o první a zároveň poslední hromadnou karanténu…doufám.
Sweet Potato Aha, takže to omezení testování.
O veliký, to je řešení, že nas to uz driv nenapadlo. akorát takovy drobný detail, že se u nás testuje opravdu málo, v přepočtu na počet obyvatel jsme na chvostu Evropy. Zato v procentu pozitivních ze všech testovaných jsme na tom tak o řád hůře ( nebo lépe?) než třeba Slovensko. Takže Slovensko i kdyz Slovensko testuje o něco méně, pořád jim to stačí. .
Jako jo, Německo 160 tisíc testů na milion, Rakousko 150 a třeba takové Dánsko přes 500 tisíc. V ČR máme 100 tisíc ale podle některých je to moc
A to jsme někde na maximu s kapacitama.....
A666 a to ještě otevřeli tři testovací místa na naší výpadovce, takže se ráno nedá odsud dostat žádným směrem, jak je to tady ucpaný. ![]()
Na tohle jsem náhodou narazila. Některé fotky jsou fakt dojemné, zvlášť ty doteky přes sklo.
A ten poslední příběh...
Zatracenej virus!
https://hrhduchesskate.blogspot.com/2020/09/hold-still-reminds-us-were-all-in-this.html
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY