Jo, když má člověk co dělat, nemá čas myslet na blbosti! ![]()
Koronavirus
Jennyfor Hele, ale tady se přímo do budoucna nabízí tabulkové místo pluko.., ehm pracovníka IT v záloze na HO!
Isca Kde? Kde? ![]()
Jennyfor No u vás na škole přece, až příští epidemie pošle zase všechny v kanclu vysedávající do karantény, bude tu jeden spolehlivej pracovník permanentně odklizenej do bezpečí.
Isca No vidíš, z tohohle úhlu jsem se na to ještě nepodívala
takovej záložák. Padne studijní, pusťte mě tam! Leží IT, volejte Jennyfor. Karanténa v kantýně? Žádnej problém, dneska ohřejvám párky já ![]()
Jo, s tím by se dalo operovat, to využiju....
Dobrý vecer, citam vas tu uz roky aj ked neprispievam. Pokým zosmolim odpoveď ste už niekde inde. Ale vela krát tu narazim na uhol pohľadu alebo názor ktorý by ma nenapadol a mám momentalne takú korona dilemu, tak by ma zaujimali vase nazory. Pracujem na malom oddeleni velkej firmy. Momentalne je u nas nariadene nosit rusky vsade v interieri. Dodrziavam to. Ja, kolega a starsia kolegyna sme sa dohodli ze v ramci kancelarie na tom nebazirujeme a nikto nebude hystercit keď sa iný potrebuje nadýchnuť, pripadne ta kolegyňa to vôbec neudycha, a kancelarie mame obrovske. Ja vsak sedim s manzelmi ktorí su totalne striktni, maju rusky aj ked su tam sami, nesihlasne vzdychy ked sa napijem, bonzovanie nadriadenemu kto mal rusku pod nosom a podobne.... Včera som dostala pucung od "manzelky" že ohrozujem ľudské životy (s nimi to poctivo nosim), že nechovam úctu k tej staršej pani a som s ňou bez ruska, ci ju chcem zabiť, som nezodpovedna a podobne. Kolegovi čo s ňou primarne sedí nepovedala nič. No, nezmohla som sa na slovo. Som s toho dosť hotova, nenapadlo ma že by to mohol niekto takto vnímať. Považujete takúto situaciu za nezodpovednu alebo primerane riziko?
Ospravedlnujem sa za ten elaborat, fakt rozmyslam ci som nezodpovedna krava alebo oni blbci....
cassis3 Já tu o tom přemýšlím a řekla bych, že pokud bys byla pozitivní a seděla s někým celé dny v jedné místnosti, nakazila bys ho nejspíš i s rouškou. Musí to být nepříjemné, být pořád pod takovýmhle dohledem a tlakem.
cassis3 myslím si totéž co SP a imho jsou to pitomci, ale u nás máme třeba v rámci momentálních opatření možnost požádat o "přesazení". u nás by teda klidně šlo pracovat z domu, ale to je zakázáno, místo toho můžem dostat samotku
zkusila bych se obrátit na nadřízeného / personální oddělení, není možný aby tě kolega z kanceláře nenechal napít vody.
Bez rusky to navrhla ta 'ohrozena" kolegyna. Inak všetko dodrziavam ci sa mi to paci alebo nie. A aj respektujem ze niekto ma s toho strach. Akurat ma prekvapil ten útok.
cassis3 Jestli tomu přímému kolegovi té "ohrožené" nic nevytýkají a tobě ano, maskují tak nejspíš strach o sebe samé. Asi by bylo ideální si od nich někam odsednout.
viktorka_od splavu no, nas prave rozsadili.... Aby mohla byt ta starsia pani s kolegom ( obcas bez rusky) sama v kancelarii, ja som zostala s týmto podareným parikom.... Ale oni robia dusno uz od marca, vlastne stale a to ze su aj manželia nerobí dobru krv. Ale toto bolo dost osobne...
cassis3 Je to zvláštní a lituju tě. Spíš mi přijde, že je za tím něco osobního, nebo mají opravdu nějaké ataky panické hrůzy, s tím se těžko pracuje. Možná bych taky zkusila najít jiné pracovní místo.
cassis3 nejsi nezodpovědná kráva a tvoji kolegové jsou omezení blbci. Někteří lidi jsou strašní panikáři, jako kdyby tady řádila ebola nebo mor. Přitom je to jenom nová viroza na kterou holt pár lidí umře. Tak jako by jindy umřeli na chřipku, ale bez mediálního humbuku.
Jaka je sance, ze ta prymulova omezeni co ma vyhlasit v patek, budou napriklad znamenat zavreni hranic? ![]()
rasaNori No tak to by mě teď zajímalo hodně moc. Právě vybíráme last minute plachetnici v Chorvatsku.
rasaNori ja tomu neverim,ze zavrou hranice.
andulka01 my si jedem zitra pro karavan:D proto se ptam...
Zarinya ja tak napul
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY