Kokoska Jedna známá - lékařka tipuje, že nemocné z rodin bude lze hospitalizovat třeba na rehab.odděleních.
Koronavirus
Sweet Potato to bude sranda. A ty z rehabilitačního pošleme na zubní a ze zubního na gyndu, tam bude beztak prázdno, když bude zakázanej sex.
Kokoska tak nad tím uz taky chvíli uvazuju... místo, aby se soustředili na testy, hygienu a trasovani, tak zas vymýšlí hovadiny... jako už i doma, jako fakt?
bram a to pak dava smysl zakazat i ty svatby!![]()
jinx a no jo vidíš... to by šlo a hezky i do práce a rázem je po epidemii ![]()
nonemy 999 Sweet Potato děkuju![]()
OliveOyl ach jo ![]()
Držím palce, chudáček.
viktorka_od splavu houby zmatek. Vono je to promyšlený, jen my jsme natvrdlí!
Kokoska tipuju nemocní nebo zdraví nějakou izolaci mimo domov, když toho budou chtít využít. No tak možná nechat nemocný děti a manžela doma a jít někde na hotel
.
JanieB Moc přeju, ať vám svatba vyjde a nic se od soboty nemění. Kamarádce se to stalo na jaře, že jí od půlnoci zakázali svatbu a restauraci z hodiny na hodinu a fakt to nikomu nepřeju.
OliveOyl To je mi líto, zdraví dítěte je nejdůležitější a člověk rázem zapomene na vše okolo. Ať to dopadne co nejlépe.
OliveOyl držím palce, ať jsou výsledky co nejlepší ![]()
Kokoska Jedna známá - lékařka tipuje, že nemocné z rodin bude lze hospitalizovat třeba na rehab.odděleních.
To jako myslí nemocnejch s koronáčem?! To by mě zajímalo, kam je Prymula hodlá skutečně uložit. Už teď začínaj mít špitály plno právě takovejch pacientů, který tam musej nechávat zbytečně, anžto se o ně "nemá kdo starat". A tak ti, co se už vylízali z nejhoršího, zabíraj místo těm, který maj smrt na jazyku a nemocniční postel by potřebovali jako sůl.
JanieB Koláčky kdyžtak nabídnout tady k rozebrání ![]()
Držím palce, aby všechno proběhlo dobře!
barbucha Klid. Je to jen hypotéza, ale vychází z jarní zkušenosti.
Kokoska tipuju nemocní nebo zdraví nějakou izolaci mimo domov, když toho budou chtít využít. No tak možná nechat nemocný děti a manžela doma a jít někde na hotel
v takovém případě by se to nakažení covidem mohlo začít nabízet tak jak ty neštovice
bych to i brala![]()
OliveOyl chudák, taky toho nemá málo ![]()
OliveOyl to je mi líto :( Držím palce, ať jsou zprávy co možná nejlepší.
Sairon I o tom už jsem slyšela![]()
Achjo, toho je teď tolik mezi lidma
Držím palce, ať se co nejvíc vyléčí.
Zarinya ona už má docela dost let, tak se jí nedivím.
tak kazdy ma neco.Mne se taky nenarodi prvni vnouce dvakrat.![]()
Babicku pres devadesat let tam mam taky.A nemci udelaly takovy restrikce,ze to je skoro horsi nez zavreni hranic.To si nemuzu dovolit.
Renusatko tak jistě. A k těm nemocným ponechaným doma osudu pošle někdo ošetřovatelku, že jo. A zdraví na hotelu, ze kterých se třetí den stanou nemocní... no nic, necháme se překvapit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY