euridike Isca Prosperina no, já právě spravuju taky ten studentský informační systém, takže logikou "něco o tom fungování studijního musí vědět" jsem první na ráně. A je už jedno, že tomu rozumím technicky, ale metodiku znám jak z rychlíku. Jako ani nevím, jestli mám dát na potvrzení malý nebo velký kulatý razítko![]()
Já ani nejsem naštvaná, beru to tak, jak to je, doba je to teď děsná, nikdo neví, jak to řešit, pro případ pandemie neexistují vnitřní předpisy, tak se v tom tak kličkuje...
A i tu holku celkem chápu, věděla, že kámoška, se kterou propařila minulý víkend je pozitivní, ale jí nic nebylo a už chtěla mít ty z jara odložený státnice za sebou, tak to riskla. Možná bych to udělala v těch dvaadvaceti taky, dyť je to taky náročný, čekat a čekat, kdy konečně budu mít tu školu hotovou. Kdyby to nahlásila, tak zatím ani další náhradní termín nebyl vypsanej a hned tak nebude.
Ale ty ženský z práce si mohly vzít aspoň tu roušku, třeba jen v době, co maj otevříno a couraj tam studenti. Jenže to se právě vůbec nedodržuje a když jsem tam teď od září párkrát byla a měla roušku i v tom průchozím kanclu, tak ty pohledy stály za to. A když jsem ta tři děvčátka, co tam sedí trvale metr ode mne, poprosila, aby si jí nasadily, aspoň když tam zrovna sedím, tak následovalo kroucení očima, řeči o hnusným hadru apod. No i proto jsem chtěla dělat z domova.
Tak teď budu mít dvě místnosti jen pro sebe ![]()
Koupila jsem si teda radši aspoň respirátory, FFP2, snad to domů nedotáhnu.