rasaNori na jare slo o to aby se nakaza nedovlekla do cech,ted jste nejhorsi v evrope![]()
Koronavirus
Zarinya :mozna odjedem v patek brzo rsno, doufam ze tiskovka bude az tak v 10:D
rasaNori V pátek se to prý bude týkat hlavně volnočasových aktivit, říká právě v TV pan tajuplný. Moderátor loudí a loudí, ale zatím vyloudil jen, že zmírňovat se nic nebude, právě naopak.
Osobně taky tipuju, že hranice nezavřou.
Sweet Potato takze sportoviste, bazeny atd. Hm.
já čekám zavření škol a to mě asi mrskne... ![]()
![]()
![]()
Pavlena To ani nevyslovuj!!
rasaNori Patrně. Ono to teda bylo trochu hodně na hlavu, lekce jógy ne, posilovna ano. Kroužek keramiky ne, florbalový trénink ano...
A patrně přitvrzení v hospodách.
Lockdown nejhorších oblastí prý ne.
Je tajemnej jak Pýtie a asi ho to dost baví.
Sweet Potato Právě jsem zaplatila loděnici (+ posilovna, sauna, trenažéry), kam s největší pravděpodobností nebudu moct chodit, no mě mrskne. Takže ve finále nám zbude zase jen to běhání...
andulka01 ja zaplatila vsechny krouzky pred jejich zakazem, to same vsichni znami. Je to na budku, je v tom peknych par tisic. Na jare jsem si je nenachala vratit, chtela jsem podporit organizatory, ale kolikrat mam tohle jeste udelat? ![]()
U ditete se nebude treba konat ve skole krouzek AJ, kde je par deti. Vzdyt to nedava smysl.
Folklorni soubor je taky pase... a tim oba ziji.
Lamicka
přihlášeno, zaplaceno. Říkala jsem si, jestli není příliš přihlásit předškolačku do tří kroužků, ale tenhle týden už má jen jeden z nich, takže budu ráda, když do vánoc sem tam někam zajde. Ale peněz je v tom teda hodně.
No po těch včerejších a dnesnich celkem kastrofalnich číslech už počítám se vším.
Dítě dnes ma testovací on line hodinu, takze školy se taky už připravují.
andulka01 já mám tak desítku v různých aktivitách pro děti, které asi už ani nenastanou.
Už peníze z jara se převedly befelem do nového školního roku, ale teď na ten kroužek už děti vůbec nechodí. To už jsem odepsala dávno.
Naštěstí alespon tu angličtinu platím z hodiny na hodinu.
Jsem zvědavá,jestli to začne platit už od páteční půlnoci, dcera mé kolegyně má jít v sobotu za svědkyni na svatbu, která se má konat za nyní platných opatření. už byla odlozena z jara .nechtela bych být v kůži těch snoubenců.
Je tajemnej jak Pýtie a asi ho to dost baví.
hele, furt jsme si stěžovali, že nás informujou o každým hnutí mysli a že se v tom nedá vyznat :)
Jaka je sance, ze ta prymulova omezeni co ma vyhlasit v patek, budou napriklad znamenat zavreni hranic?
To ne, prokristapána!
Já musim pryč!
OliveOyl voni nas ale furt informujou, akorat, ze ted teda vyznamne naznacujou. Posel z liptakova in natura...
zvlaste odpoved na dotaz c. 2 je vtipna
moora Škoda že to budou muset v pátek přepsat...
moora Aha :)
Já to teď vůbec nesleduju, synátor si ze samý rozmařilosti pořídil autoimunitu, dneska ho začnou prát kortikoidama, covid všude, chřipka za dveřma, za chvíli budu zralá na Chocholouška.
OliveOyl drzim palce moc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY