Já teda čekám apel "seďte doma na zadku a když už musíte na návštěvu za tetou, jeďte autem a vemte si všichni respirátory. K narozeninám si popřejte přes Skype a dárek pošlete zásilkovnou"
Koronavirus
Sairon uz jsem tu psala, ze mi vynadala znama, ze jsem ji nerekla, ze TO mam a nepozvala ji na navstevu ![]()
A mě teď zas čeká ježdění za našima a s tátou to jeho kolečko doktorů...
Lamicka nene! To není možný. Omg
Priznavam, ze jsem strasne nastvana. Planuji vselijake restrikce a omezeni a ve stejny okamzik, kdy to ctu ve zpravach, vola hygiena kolegyni, ze byla minuly tyden na lekci s pozitivni, ale ze by ji koncila karantena zitra, tak uz to nechaji byt, at nosi rousku a nikam moc nechodi. Doma ma 2 rizikove osoby. No takhle ty cisla fakt dolu nepujdou...
OliveOyl Držím palce ![]()
Jsem fakt zvedava, co z plukovnuka vypadne, kdyz chce minimalizovat moznost nakazeni v domacich podminkach, "pokud toho lidi budou chtit vyuzit". Napada me akorat tak sklenena koule na hlavu.
Jako to je fakt takovej problém držet do pátku jazyk za zuby? Asi jo...
OliveOyl at to dopadne co nejlip![]()
Já vám všem moc děkuju, normálně jste mě rozbrečely
Kluk to naštěstí bere stylem "matko nešil"
OliveOyl to.je moc dobře, že to bere sportovně. moc vám držím palce
OliveOyl Tak to je dobre, ze to bere takhle. Držím palec ![]()
Kokoska Tak už něco podobného Prymula navrhuje. Část hospitalizovaných pacientů s covidem-19 by se podle ministra zdravotnictví Romana Prymuly (za ANO) mohla z nemocnic přesunout do hotelů. Šlo by především o ty, kteří nepotřebují zdravotní péči, v nemocnicích jsou jen proto, že se o ně nemá kdo postarat. Většinou jde o starší lidi. Mnohé hotely jsou nyní bez hostů.
Už vidím ty nadšené zaměstnance hotelů běhat s mísou a starat se o ty nemocné o které se nikdo nemůže postarat![]()
Sweet Potato Lamicka jen do záznamu ( pro jistotu, protože se občas vyjadřuji jako hotentot) já to myslela jako ze srandy, že kdyby to znamenalo, že můžu nechat děti a domácnost na krku manželovi a odebrat se sama do hotelu ,tak by na to obzvlášť u matek malych dětí mohl být dost zájem. ![]()
Sairon Neboj, nepochybovala jsem o tom.![]()
Renusatko to jako fakt hotely?![]()
Rehabilitace chapu,taky tady na jare byla vyklizena a cekalo se kdyby bylo ptreba,ale ta furt spada do zdr.zarizeni.
Zarinya Taky si to nejmím představit. Ještě před časem někdo v tv vysvětloval, že podobná řešení nepřipadají v úvahu.
Sweet Potato mne to prijde jako naprosta ,neuveritelna blbost.![]()
Mě osobně štve, že mají na krku takový vzestup případů, ale aby třeba odložili zavedení modrých zón na nová místa, to ne...... takže moji rizikoví rodiče, co doteď jezdili do a z práce poměrně bezpečně autem (pracují ve stejné firmě), začnou v tom nejhorším jezdit MHD
OliveOyl držím vám palce! ![]()
Kokoska otcovi už zrušili dôležitú kontrolu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY