Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 07. října 2020 19:49

letfenixa zrovna si rikam, ze tam asi zavolam, jestli muzem prijit. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 07. října 2020 19:58

Kokoska My máme taky jít v pátek ráno na odběry a v pondělí na kontrolu do dia poradny. Taky nevím, jestli to radši nezrušit, glykemii měřím, teď žádný větší výkyvy nejsou, jen léky nám docházejí.
Ale tenhle doktor nedává recepty, ale rovnou cpe prášky v krabičkách do igelitky, takže e-recept nepřipadá v úvahu.

Leda bych tam pro tu igelitku došla sama. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. října 2020 19:59
Reakce na Zarinya:

Renusatko to jako fakt hotely?

Rehabilitace chapu,taky tady na jare byla vyklizena a cekalo se kdyby bylo ptreba,ale ta furt spada do zdr.zarizeni.

​Já si to neumím vůbec představit. Zajímalo by mě, jestli Prymula má okolo sebe starší lidi a vidí tu péči nebo je fakt mimo. Rehabilitace by nebyla nadšená, ale pořád jsou to sestry a ne pokojské.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 07. října 2020 19:59

A zavolat můžu leda až v pondělí, tenhle borec ordinuje jenom v pondělí. A co teda s tím pátečním odběrem? Samé otázky...

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 07. října 2020 20:00

Jennyfor se*e me to vsechno dohromady

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 07. října 2020 20:02

Jennyfor já tento tyden absolvovala dvoje lékaře a všude super. Jestli to něčemu pomohlo, tak si minimalne lépe zorganizovali práci. 

Na mamografi jsem sedávala i několik hodin, teď jsem byla za 15 vyexpedována ve vytahu. 

Já bych minimálně na ty odběry zašla, ona se z krve dělá ještě ta jiná glykémie a kdoví jak to tu bude vypadat za dva mesice. Akorat bych se domluvila s lékařem, jestli tam tátu potřebuje osobně. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 07. října 2020 20:07

Kokoska To jsem chtěla napsat jako dovětek taky, ale už jsem si i sama sobě přišla dost negativistická.
Ale fakt mě to se*e, já už mám všeho plný zuby, nic nefunguje jak má, v práci nevím, co si zítra kdo vymyslí, s tátou je toho dost i bez corony, kluka jsem neviděla kvůli karanténám půl roku, vnučka už je skoro batole a já jí viděla naposled v červenci, nechtějí mi proplatit to očr s tátou, že mám trvalou adresu jinde, že už 15 let bydlím tady je nezajímá, nemám sílu to vyběhávat, ať se tím čssz udáví.

Tak jsem se přežrala za trest pizzou a jen funím

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 07. října 2020 20:10

Jennyfor ja si na tebe vzdycky vzpomenu, kdyz se mi zda, ze mam problem. Proti tobe mam pohodu, nemam co fnukat. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 07. října 2020 20:11

continuity asi tak, ty odběry jsou důležitý, v pondělí bych tam pak ráno zavolala, jestli dobrý a můžu jen já dojít pro léky, nebo jestli ho potřebuje i prohlídnout.

Ono to furt není úplně ok i s tou chůzí, někdy to jde, jindy se sotva šourá, cvičíme na tom stroji, ale musím ho nutit, když bude v pondělí blbej den, tak asi budu muset volat taxi, to nedojde. 

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 07. října 2020 20:25

Jennyfor no tak uvidíš, i podle toho se můžeš rozhodnout, jaký bude mít táta den. 

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 07. října 2020 20:27

Tak se deti se vratili ze skauta a jedna maminka píše, že jsou ode dneska v karantene, kvůli pozitivnímu testu spolužáka. Já tak přemýšlela, že je tam nepošlu, pak sli ven, tak jsme se rozhodli, že jo.

Teď už se ten první test nedělá, že?

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 07. října 2020 20:45

Renusatko Aranel Děkuju za podporu. Přijde mi, že oproti březnu už se nedělají ta rozhodnutí tak děsně narychlo, oznamují se víc dopředu, aspoň den dva.

Koláčků mám 1200 :D U nás se teda hodně rozdá po výslužkách a sousedech, stejně budou pryč první ;-) Kořalky a vína je taky dost a to se nezkazí. Jen mám strach z last minute odříkání, kvůli restauraci, ubytku a tak, to jsou pak fakt zbytečně propadnuté peníze.

Pár lidí dneska odřeklo, není to žádná pohroma, ale rozhazuje mě to dost, je mně líto, že někteří z nejbližších kamarádů nebudou při tom s námi. Snažím se nenechat se tím zdeptat a říkám si, že si to prostě užijem s těma, co tam budou. Ale mám strach z toho, jestli to v pátek náhodou narychlo nezruší, a taky z toho, jestli spousta lidí za poslední dva dny neodřekne :( Chjoo...

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. října 2020 20:52
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 07. října 2020 21:07

continuity u moji mamky ve tride to bylo ted tak, ze nakazeny dite od rodicu muselo cekat 5 dnu od pozitivniho testu svych rodicu, nez mohlo na test, ale behem.toho uz do skoly nechodilo, takze kdyz mu vysel pozitivni test, sla cela trida na testy rovnou. Takze zalezi, jestli uz jim uplynulo tech 5 dni od setkani se spoluzakem. Kazdopadne u mamky bylo dite bezpriznakove a nenakazil se, zda se, nikdo. Takze budete snad ok. Jo a i presto, ze jsoi zatim vsichni negativni, musi cekat 10 dni od kontaktu s tim ditetem, nez jim skonci karantena.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 07. října 2020 21:13

711990 díky moc, uvidíme. Já mám pocit, že už tomu neuteceme. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 07. října 2020 21:14

continuity uvidite, tohle by ale melo byt ok.

Offline slniecko admin
19630 příspěvků moje polička 07. října 2020 21:14
Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 07. října 2020 21:16

711990 no já taky doufám, v klubovně byli chvilku a pak sli ven. 

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 07. října 2020 21:20

711990 continuity U nás šla na testy jedna holčička (naštěstí ze sousední třídy), protože pozitivní byla její nevlastní sestra. Když jí vyšel pozitivní test, šla na test její sousedka v lavici a šlus, žádná další karanténa, testy, nic. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 07. října 2020 21:52

711990 ty procesy jsou všude jiný, snad ani v rámci jednoho místa nerozhodují stejně. U syna ve školce je pozitivní jedno dítě ze třídy, bylo tam naposled v pátek a v úterý mělo pozitivní test. Školka jede bez omezení, prý trasujou jen tři dny zpět a to byl víkend.

Teď jsem docela vděčná za tu rýmičku, že tam syn už deset dní nebyl.