Jos ty trochu motas dve veci dohromady.![]()
Nikde nepisu,ze nemohli dal nez jeden km.To byl lockdown v Izraeli myslim.Ale ja doufam,ze kazdeho nechaji nakoupit potraviny i kdyz nebydli u obchodu.![]()
Jos ty trochu motas dve veci dohromady.![]()
Nikde nepisu,ze nemohli dal nez jeden km.To byl lockdown v Izraeli myslim.Ale ja doufam,ze kazdeho nechaji nakoupit potraviny i kdyz nebydli u obchodu.![]()
Pusťte si Čau lidi. Stačí začátek. Klidně bez zvuku.
razorblade Ad galerie - toho Rembranta chápu. Ten už fakt nebude. Včera jsme o tom uvažovali - fronta v dešti aspoň na hodinu. Vevnitř max 100 lidí, to asi v pohodě. Ale lidi ve frontě pěkně nahusto.
JanieB jak dopadla sobotní svatba? Myslela jsem na vás, snad jste si to i v tom zmatku užili :)
JanieB jak dopadla sobotní svatba? Myslela jsem na vás, snad jste si to i v tom zmatku užili :)
Já též. Snad to všechno dopadlo dobře.
Dnes jsem též byla na výstavě (v místním složení) a jsem ráda, že jsem šla. Lidí přiměřeně a zatím jsem klidná.
Bojím se spíš ekonomického dopadu, protože na jaře jsme sice nezavřeli, ale lidí chodilo méně a v září jsme měli o 1000 lidí méně než předchozí rok. Na jaře se to řešilo částečně dovolenou a částečně proplácela sem tam nějaká hodina, kdy tak člověk nebyl. Druhé kolo by firma nemusela už zvládnout, dovolenou nikdo nemá. Zatím do pátku chodil plný počet lidí, nikdo se neomlouval ani nepřeobjednával a pokud ano, tak bylo na jeho místo deset dalších, ale uvidíme, co bude dál.
Sweet Potato Ja to asi tak chapu, na minulem srazu jsem si uvedomila, ze je to must see... ale chapu, ze ted clovek musi ozelet asi mnohe radosti, protoze ty lidi na tech zaberech se chovali presne tak, kvuli cemuz ty galerie a muzea zaviraj
Já třeba bydlím cca 25 km od oficiálního trvalého bydliště.
Kdyby mě deportovali, to by se nájemníci asi divili ![]()
Ale tohle se mi líbí, jasně, přehledné. Irsko.

To ne, bez zvuku přijdete o tu dojemnou hudbu podkreslujici jeho liceni jak je v praci a resi koronavirus.......
Tak u nas uz vyhlasili opatrenia. Je to podobne ako na jar vratane hodin v obchodoch pre seniorov. Neviem ci sa da zvladnut mat zatvorene prevadzky dvakrat do roka v tak kratkom medzicase a baby ktore teraz musia zas zostat doma bez prace budu zit z coho? Este sa nespamatali z minuleho. No bude to na h...no
razorblade Jo, je to trochu začarovaný kruh. Kdyby je nezavřeli, ta mačkanice by nevznikla.
OT - my si včera a dnes prošli všechny tři části Medka. Miluju ho.
kde se taková věc vůbec pouští?
Jsem si v pze s usilim sehnala bydleni a ted to tam mozna na nekolik tydnu zakonzervuju a pojedu domu. Precijen lepsi asi travit homeoffice v 2kk nez v 1kk![]()
Jos Zarinya Mě právě napadlo, že v tom Izraeli bude asi jinej typ osídlení - tady je fakt hodně lidí v malých nebo roztahaných vesnicích, kteří se do 500m na nákup nevejdou, takže to nebude tak jednoduché. Že by někdo někomu potvrzoval SMS, v to moc nedoufám ![]()
Renusatko V libereckejch Lázních bylo včera zrovna tak pustoprázdno jako kdy jindy. Šli jsme na Josefa Čapka z místních sbírek a jsem ráda, že jsem to viděla, trochu mě to pozvedlo na duši.
Sweet Potato Já jsem ráda, že jsem toho Medka kolem dokola dala 4x. A kdyby to neuzavřeli, tak tam budu chodit každý týden. Jízdárna je úžasná, Anežka taky. K Veletržáku mám výhrady, ale oni za to nemůžou. Na jaře to mělo být ve dvoraně, teď to museli dát do patra a nemůžeš si odstoupit.
Garfie Já to o tom alkoholu taky slyšela :-(.
Garfie To jsem též četla
. Nám doma to nijak nevadí, ale znám spoustu, kteří by byli nešťastní. Tak tentokrát ne mouka a kvasnice, ale alkohol.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.