Koronavirus
Garfie Cococo? Jakej zákaz alkoholu? Jakože mě zavře doma a nebudu si moct koupit ani víno? Nemám doma žádný zásoby, nic, vymeteno ![]()
andulka01 tak si dovez zasoby.
A vsechno nejlepsi.![]()
Klid, stát tu spotřební daň prostě potřebuje...
taky na to sázím - snad se bude jednat jen o tu konzumaci alkoholu na veřejnosti
andulka01 Mně přivezl známej velký zásoby autentistů a dneska mi volá, že je pozitivní :-(. Tak ještě že mají u nás víno v zelenině :-).
Zarinya Začnu o tom přemýšlet
Sakra, jsme jeli malým autem a ne dodávkou ![]()
999 Cha, místo porcování desinfekce a kytek budem pašovat víno ![]()
Garfie Já myslím, že konzumaci v restauracích zakázat nemůžou. Bude se to zřejmě týkat konzumace na veřejnosti, aby zabránili srocování před hospodou po zavíračce. Někde už to tak mají, tak se asi inspirují. Smysl to dává.
nonemy Achjo. Já se vlastně chovám dost anticovidove, jezdím sama autem, do kina nechodím, do hospody nebo baru velmi sporadicky, v práci i mezi přáteli omezený okruh lidí, snažím se nepotkavat s nikým mimo. Ale stejně mě takovýhle omezení dokážou spolehlivě nakrknout. A navíc jim z toho nejspíš vznikne zase nějakej paskvilozni kočkopes...
nonemy Jo, to je taky možné, ono to stejně už ve spoustě měst je, jak říkáš. No smysl to dává, tak uvidíme.
Garfie Pochopila jsem to teda tak, že ne snad úplná prohibice :-) , ale aby mohly restaurace zůstat otevřené, nesměl by se v nich podávat alkohol.
Jo, to cesky svejkovani... kdyz reknou Nemcum noste rousky, kolik si je usije ze zaclon? Tohle me fakt stve.
Jednoho znám. Nebyla to teda záclona, ale síť na cibuli. Přešlo ho to, až když v práci dostal od HR výtku (nebo jak se to jmenuje)...
andulka01 Taky se chovám anticovidově (trefný termín :) ), nikam nechodím, do práce, z práce a čumím doma. Zato manžel v pátek vyrazil do hospody, a přestože zavřeli ve 20 hod, tak se vrátil opilý v jedenáct. Prohibici na něj! Jen ať to všechno zavřou, zakážou chlast, doma bude čučet ![]()
bram Děkuju moc, dopadlo to super, bylo to fakt krásné, i když v hodně omezených počtech. Ti, co tam byli, vesměs mladí kamarádi, udělali opravdu skvělou atmosféru. Rodiče a pár starších příbuzných přišlo jen na obřad, kde se sedělo v rouškách daleko od sebe. Jen teď budu týden jak na trní čekat, jestli někdo napíše, že je pozitivní. Doufám, že to zůstane bez následků, to bych si vyčítala hodně, i když jsme udělali, co jsme mohli.
JanieB gratulujem!
Garfie tak ja doufám, že meli na mysli zakaz prodeje alkoholu jen v restauracích. ![]()
Kora Taky myslím, nebo ten zákaz konzumace mimo. Tak uvidíme.
Garfie bez vína bych tuhle koronakrizi nezvládla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY