Potrefenáhusa To, počítám, až ode dneška...
Koronavirus
Potrefenáhusa razorblade andulka01
Já se v tom už nevyznám. Kdo se můžeš zprymulit dnes, neodkládej na zítřek?
EDIT Musela jsem přitvrdit primuli.
dynda
To každopádně !!!
Sweet Potato to házení všeho na Pražáky mně fakt točí. Zrovna jsem teď trávila víkend na venkově, kde se nám vysmáli, jak nosíme roušky, dodržujeme pravidla a vůbec věříme tomu, že korona je nemoc. Že v přilehlém okresním městě přijde 30 lidí na pořadu, řeknou si, že přece nejsou blázni, sundají roušky, a radí se. A tak.
U nás už se zavírají školky - personál v karanténě. Tak to jsem zvědavá, jak dlouho vydrží otevřená ta synova. Odchodil zatím přesně dva týdny.![]()
V Reflexu je v sekci Prostor X moc pěkný rozhovor s genetikem Pačesem, po dlouhé době něco, co má hlavu a patu.
Dočetla jsem se na idnes, že: Prymula dále řekl, že přijetí funkce ministra zdravotnictví lituje.
Už?? ![]()
Ale prd. Vždyť tak toužil po nějaký, jakýkoliv funkci, že museli zřídit jednu novou extra pro něj.
Mohučanka To by si měl odpustit, tyhle kecy, to mu hned zvýší důvěryhodnost![]()
Mohučanka To stejné jsme zažili nedávno v Jeseníkách, roušku tam na hotelu neměl nikdo. Musím říct, že já to zrovna moc neřeším, takže mi to bylo jedno. Stejné je to s tím vožením z dovolené, kde třeba v Chorvatsku desinfikovali jak diví, všude rozestup a na hotelu pracovníci všichni s rouškou. Asi si sem tam někdo něco přivezl, ale mnohem víc se to očividně šíří u nás a není to kvůli Praze ani kvůli dovoleným.
Sweet Potato já mu to teda na 100% věřím, ale měl by si to nechat pro sebe, když už do toho šel.
Kokoska No přesně, tohle přece nemůže v téhle situaci vykládat.![]()
Mohučanka Asi to bude různý, my jsme se ted vrátili z Orlických hor, menší vesnice, roušky měli všichni a dost starých lidí v nich chodilo i venku, ve dvou vedlejších vsích, kterými jsme projížděli, to vypadalo podobně. To u nás na maloměstě 20 kilometrů od Prahy lezou lidi do obchodů bez roušky docela běžně, a ještě se hádají s obsluhou, když je zastaví a tu roušku vyžaduje.
Tak to vypadá na zavření i prvních stupňů základních škol, jak poslouchám tiskovku tripartity...![]()
Ale školky by měly zůstat otevřené...
euridike Taky jsem to chytla :-/ ale nakonec to vyznělo tak, že úplně rozhodnuté to ještě není...no jsem zvědavá teda.
euridike Č...ci! By mě zajímalo, kde teď budou shánět ty zdravotní sestry.
brrr Taky si říkám... Ale prý chtějí podporovat školy v přírodě, aby děti mohly odjet mimo město - a nemuseli se o ně starat rodiče... ![]()
+ doplňuji obecné info - Prymula nepodporuje nošení roušek venku, což prý tripartita naopak podporovala, ale zřejmě bude povinné mít roušky venku na zastávkách MHD a podobných místech, restaurace se prý zavírat nebudou...
euridike Aha, já naopak četla, že Prymula chce roušky i na zastávkách a pod? Tak možná nechce, ale byl přehlasován.
Školy ano, hospody ne? Ach jo.
Sweet Potato Možná jsem se nepřesně vyjádřila - tripartita chtěla, aby byly roušky povinné venku všude, Prymula to prý nepovažuje za nutné, navrhuje povinnost roušek na těch zastávkách apod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY