Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 22. října 2020 15:48

Lamicka moje mamka mi taky včera do telefonu říkala, že zrušila veškerý aktivity, že si jen zajede příští týden do Brna na nehty..

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. října 2020 15:49

Já jsem si říkala, jak to dnes bude vypadat v práci, že se nám lidi zase budou odhlašovat a budeme posedávat. V pondělí se ze 60 lidí nedostavilo skoro 20. No a oni dost překvapili. Na vyšetření došli dnes úplně všichni. A taky na vycházky pro recepty, objednat se osobně, když je tak pěkně a nejlépe s půlkou rodiny a škoda, že jim zavřeli ty obchody. A to nejsou žádní mladí, kteří demonstrují, ale staří lidé a rozum nikde. Máme je chránit a oni si cestují 50 km pro recept a 3x někde přesedají.

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 22. října 2020 15:57
Reakce na OliveOyl:

Sweet Potato Není to teda k tématu, ale jde to na Andreje z leva, z prava rana-pro-babise-europoslanci-schvalili-zastropovani-dotaci/

​Jj, já si právě říkala, že to, jak za něj na TK přebírá Prymula nebo Havlíček nepříjemné otázky, je asi hodně dané tím, že to poslední, co by dneska kdokoliv z nich chtěl je, aby Burešovi bouchly saze v přímém přenosu.

A jo, není mi ho ani zbla líto!

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 22. října 2020 15:58

bram No ja myslim, ze u maji mamky to vychazi z toho, ze si mysli, ze je mladice, kterou jen tak neco nerozhazi. Psala totiz, ze jede prece ona a ne tata. Toho uz hodila vekem do kategorie "riziko", je prece jen o par let starsi. Achjo. 

Offline RoSa
10224 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:04

Lamicka jasně, on nikam nemusí - ona mu to dotáhne až po nos (doslova)... ty senioři fakt někdy přemejšlej kolenem!

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:07

RoSa nekdy jo no

Offline RoSa
10224 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:12

Lamicka já to mám s našima podobný - už jsem tady psala, jak se bez roušky a docela dlouho vykecávala se seřizovačema oken, co prošli celym panelákem cejtila se bezpečně, jakože DOMA

Offline Myrtila
5417 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:17

Lamicka RoSa My jsme takhle tepali tchyni, aby byla rozumna a nedotahla neco tchanovi a sve mamince, protoze vymyslela na tuhle dobu fakt zbytecny a rizikovy aktivity, no a nakonec jsme paradoxne v karantene uz aspon jednou skoncili skoro vsichni ze siroke rodiny, jenom ona, tchan a babicka ne. Ale zase diky tomu, ze vidi, ze to muze prijit odkudkoli, se ted chova zodpovedneji. 

Offline Tak Betty
6192 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:23

Ježíš, tady se zas skloňují senioři horem dolem. Myslím,že vaši rodiče jsou stále svepravni.

Offline 999
19882 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:23

Moji rodiče se překvapivě chovají rozumně, dokonce i matka. Ale zdá se nám, že trochu pochlastávají, vzhledem k tomu, jak jim nakupujeme alkohol. Ale ve skoro osmdesáti je kádrovat nebudeme . Včera mě vyloženě pobavili. Měli výročí svatby, a tak si nechali od vnoučat koupit prosecco a aperol, že musí vyzkoušet ten aperol spritz .

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:26

Jako fakt?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:32

Sweet Potato Proč by si majitel nemohl zacvičit v prázdné posilovně? Kdo bude kontrolovat jestli tam cvičí nebo uklízí? Já mít vlastní posilovnu, tak toho využiju a to stejné on-line lekce. Jsem tam sama, tak o co jde? A naopak...u klienta cvičit můžu a to nevadí, že jsme u toho dva? 

Offline Černá kočka
1781 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:43

bram Nejsou nehty stejná kategorie jako kadeřnictví a spol.? Aby tam maminka nejezdila zbytečně.

Offline nika
685 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:44
Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:46
Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:50

Tak Betty tak člověk se o rodiče bojí, i když si uvědomuje, že jsou dospělí a svéprávní. Je to ekvivalent stesků rodičů "ta naše holka se nechce vdávat/mít děti, co si ten náš synek dotáhl za fiflenu" a dalších. I děti jsou od jisté doby dospělé a svéprávné.

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 22. října 2020 16:50

Tak Betty to jsou, ale vcera jsem treba mamince vysvetlovala, ze do obchodu opravdu nemusi, ze nakup pres rohlik je jednoduchy. ona neridi, tudiz s ni jezdi tatinek po onko lecbe a to mi prijde hodne zbytecne. samotnou by ji to ale nenapadlo, tak nevim proc nepomoct

Online continuity
43545 příspěvků moje polička 22. října 2020 17:16

Tak Betty rodiče jsou svepravni, ale když pak skončí na lůžku tak se péče dost často očekává od deti. Takže si myslím, že maji právo k tomu, jak se rodiče chovají, neco málo říct. 

Offline Tak Betty
6192 příspěvků moje polička 22. října 2020 17:17

Pinot Noir viktorka_od splavu no samozřejmě,ale my se o vas/deti,vnuky bojíme úplně stejně. A přesto bych nenapsala, že přemýšlíte kolenem!

Offline Korsičanka blogger
13497 příspěvků moje polička 22. října 2020 17:18

Sweet Potato ad Ach ta hnusná EU...

Normálně mi to sevřelo hrdlo