Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 22. října 2020 20:51

Potrefenáhusa tjo nevim, já to asi uplně nedokážu vyhodnotit, ale ten postup - zavolám ať mi to děcko zjistí (=spoléhám na ně, páč jinak by mě to ani nenapadlo, prostě si to zjistím, ty ne?) - ve chvíli kdy mi nabídne i další pomoc tak se postavím na zadní že neee já jsem samostatná a neštvi. toť takový letmý pohled zvenčí. u nás se tyto drobné manipulace nepěstují tak jsem na to asi trochu vysazená, že je mi to cizí

49429 příspěvků moje polička 22. října 2020 20:53

Potrefenáhusa ve všech časech:-) já si teda myslím že to je moc dobře, jen by ta rodinná kooperace díky tomu mohla fungovat občas i lépe:P

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 22. října 2020 20:53

Potrefenáhusa u nas to nebyt na obtiz je nekdy o nervy. Kdyz te o neco poprosi a domluvite se, naplanujes si to a je to v pohode. Kdyz se do neceho pusti, aby nebyla na obtiz, vetsinou to znamena vseho nechat a jit to udelat okamzite, protoze je videt, jak nezvlada.

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 22. října 2020 20:53

Potrefenáhusa  Já to pochopila, ten příklad nebyl pro tebe, spíš tak obecně do pléna-na tu starší generaci, která si stěžuje, že je svéprávná. No je, ale taky (už) nemusí všechno vyhodnotit...

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 22. října 2020 20:57

viktorka_od splavu Teda zajímavý, co v tom dokážeš vyčíst,     psala mi původně kvůli něčemu jinymu, ona s počítačem moc neumí, nemá ani chytrej mobil. 

49429 příspěvků moje polička 22. října 2020 20:59

Potrefenáhusa tak to se omlouvám, no myslím to i píšu:-) nicméně, spíš to teda potvrzuješ:P ale já se nechci hádat šmarja, naopak teda s tebou soucítím, máš toho až až

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:01

viktorka_od splavu Já to asi nechapu, jak to myslíš, ale to je asi jedno

49429 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:02
Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:13

viktorka_od splavu na roušky si sahá i spousta dospělých. 

Asi mám ty děti nějak nadprůměrné inteligentní, žádné si do roušky neutira nudle, použité roušky mají u nás vyhrazene misto, kam je děti dávají spolehlivě, zacházejí s tím slušněji než s kapesníky a nepujcuji si je se spolužáky a už vůbec se s nima neohazují. Učitelky si ztěžovali na lecos, roušky cajk a to jsem se na to speciálně ptala, protože jsem tady četla ty historky. 

Tak jestli není problém jinde. 

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:16

A tak se přidám. Všichni sedíme na pr... zadku doma, jen matka trajdá. Má rehabilitaci (OK), ale kolik u toho oběhne obchodů! Tak jí říkám, že se mi to nelíbí, že by neměla jinam, než na rehabku chodit. Ona, že ano a všude kolem hlásí, že jsme jí "zakázali někam chodit". Ať si říká, co chce, hlavně, že poslechne.

Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:26

Slovensko - zákaz vycházení

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:27

viktorka_od splavu zvoni mobil. Ph ho zvedne:

Mama : ahoj huso prosim te jak ste tu byli predevcirem,  nestrcilas mi nekam hrabe?

Husa: hele videla jsem za kulnou tam vedle ryce.

Mama: jj no vidis jsou tam. Musim tu shrabat listi zase. Ta tresen pada jak blazen. Hele nevis jestli ma hornbach otevreno? 

Husa: jo castecne,  co potrebujes?

Mama: ale,  chci koupit sykorkam slunecnici na zimu

Husa: my tu mame kram koupim ti to a v sobotu ti to hodime.

Mama: nene neblazni. Budte doma. Ja si tam.skocim. 

Jako sorry,  ze se do toho sporu pletu,  ale ty jsi udelala manipulaci z uplne bezny veci. Mozna by fakt bylo dobry se pred tim,  nez neco napises,  zamyslet. Kolikrat je tvuj prispevek takovy divny plivnuti...

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:28

Torrah na to jsem teď koukala a to je teda vostry

49429 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:31

ice si posluž, klíďo:-)

49429 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:31
Reakce na AprilTwelve:

Torrah na to jsem teď koukala a to je teda vostry

​jo já taky a reakce stejná.. ten smajl je výstižnej

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:33

Torrah no dobry, hlavne ze to testovani je dobrovolny. Trosku mi to pripomina vydirani.

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:36

Kokoska trochu? kdyz bez toho nemuzou ani do práce? a max 100 metrů od baráku.  jako to je pro mě  fakt zu fiel... aniž bych chtěla nějak zpochybňovat vážnost situace. 

49429 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:36

Kokoska já se takhle dost bála té vakcíny.. nicméně asi zbytečně protože myslím hned tak nebude

Online dorota
1236 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:38

Kokoska asi tak dobrovoľne alebo nasilu pôjdeš na test. Na test pôjdem, len neviem, ako chcú zabezpečiť bezpečnosť pri hromadnom testovaní, keď chcú za jeden víkend otestovať 5 miliónov ľudí.

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 22. října 2020 21:38

viktorka_od splavu hlavne ji nebude dost pro vsechny, takze ji nejdriv dostanou zdravotnici, hasici, ucitele... nez se dostane na obecny lid, uz to bude vyzkouseny.