Sweet Potato na matematicky model to stejné nemá a ještě to pozadí, co je za tím. Úplny kryptogram. ![]()
Toto je takový čajíček. ![]()
Sweet Potato na matematicky model to stejné nemá a ještě to pozadí, co je za tím. Úplny kryptogram. ![]()
Toto je takový čajíček. ![]()
bram Lamicka Moje máma je objednaná do nemocnice na ortopedii, nic akutního, je po operaci součástí nějakého statistického průzkumu (jako dobrovolník). Namířeno tam měla zrovna v den, kdy se ortopedie stěhovala, aby uvolnila covid lůžka. Ségra jí promluvila do duše, takže maminka tam pod nátlakem zavolala....a přeobědnala se na listopad!! ![]()
continuity strach rodičů o děti je taky velký, je to oboustranné.
Jdu si taky postezovat na mamu, před chvílí mi psala, ať ji zjistím, jestli je otevrenej hornbach, ze potřebuje na chatu slunecnici pro ptáky, tak ji píšu, ze asi částečně jo, ale ať nikam nejezdi, my máme osiva 100 m od domu, malej vidlackej kram, kde není ani noha, k ní na chatu to máme asi 10 km, jezdíme se tam potkávat často (naposled predevcirem, kdy jsme ji vezli od zahradníka hlínu = je to zcela běžný, dojet a něco ji dovezt) a ne a ne a ne, musí sama do hornbachu, nic od nás nechce....
jako já sedim doma na prdeli pomalu od brezna, mezi lidi skoro nechodim, protože nevim, jestli se mám bát víc o starou mamu nebo malý mimino a máma musí vymejslet hovadiny, jen aby jakoze nebyla na obtíž.
a já mám o to svy dite proste taky strach, je ještě malinky, když už jsme u strachu rodiče vs.deti
Sweet Potato Náhodou...toto už vypadá jako opravdová moderní poezie. Underground zapomenut.![]()
Potrefenáhusa no a ten strach už budeš mít pořád, bez ohledu na věk ![]()
Potrefenáhusa podle mě už je toto ten případ, kdy pokud tě maminka takto úkoluje/neporadí si sama, měla by taky přiměřeně "spolupracovat" a jasně, určitě by si případně poradila, vyrazila by tam a hotovo, ale.. zjevně na tebe spolíhá.. tak by se mohla trochu chytit za nos. Tak Betty co si o tom myslíš ty?
viktorka_od splavu Tak ona by tam prave klidne jela a taky tam pojede, s tím já nic nesvedu.
mela jsem ji napsat, ze je to komplet zavreny, hergot
Potrefenáhusa a neni?
Potrefenáhusa no to já vim že nesvedeš, ale proč tě teda úkoluje?![]()
RoSa Není, maj asi vyclenenou otevřenou plochu s osivem, krmivem a zahradnickejma potřebama
viktorka_od splavu No ale kdyby mě aspoň zaukolovala, ať ji to dovezem :-)
Potrefenáhusa to bys byla spokojená.. to zjevně není jejím cílem![]()
Potrefenáhusa Já to pochopila tak, že viktorka_od splavu myslí, že už na tebe stejně spoléhá, pokud se tě ptá, jestli je otevřeno a nezjistí si to sama. A speciálně ti kvůli tomu volá/píše, není to jen tak mezi řečí. A je to na palici, když už se tu srovnávají ty děti vs. senioři-je to třeba jako, že ve dvaceti jdeš z večírku a sedneš lehce pod vlivem za volant. Maminka by to neviděla ráda, ty jsi sice dospělá, ale ještě to úplně nevyhodnotíš....(jinej příklad mě teď rychle nenapadl).
viktorka_od splavu Jeden Beran je/byl skvělý ředitel pražské ZŠ, podporující moderní metody učení.
viktorka_od splavu A tak ona mě fakt neštve cíleně, prave se snaží, aby nebyla na obtiz, ale neulehcuje mi to teda!
Garfie
tak.
Garfie Já to myslela hlavně tak, ze strach o rodiče nebo o děti jsou proste spojený nádoby, v tomhle čase určitě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.