dorota no, to by me taky zajimalo.
Koronavirus
Kokoska Úplně si ze svého okolí neumím představit, kolik zdravotníků by se nechalo očkovat. U nás ve firmě, kde běží i výzkumy léků, nikdo
.
EDIT...no jeden mě tam napadá.
jo, je to síla, to Slovensko...
Renusatko jestli to ovsem pro urcity profese nebude povinny.
Kokoska To ti nepřípomíná, to JE vydírání. Matovič jistil, že testování nemůže nařídit, tak prosadil tohle, jednali o tom přes deset hodin...
Kokoska nam uz tim v praci vyhrozujou.Nenaockujes-vypoved.A to jeste zadna neni.![]()
v Bardejove uvízla jedna moje kolegyně z práce, u rodičů, tak uvidíme, co bude posílat za zpravy. je to teda děsivý.
Torrah tak Slovensko bylo jediné, které mělo na jaře státní karanténu v nějakych ubytovnách. Nepřekvapuje mě to.
Zarinya jo, muze byt jeste veselo.
nika ano, na to jsem si taky vzpomněla
Zarinya vidíš a to jsem myslela bůhvíjak jsme napřed, když už tu neexistující vakcínu máme zakoupenou![]()
Zarinya tak toho se taky obávám, vždyť u nás už taky prymula řekl - nenaockujes =rouška, naockujes - bez roušky,nebo třeba bez očkování- nepustí te za hranice anebo děcka nebudou moct bez očkování na zájmové aktivity, třeba na tábor a tak..
tak třeba u psů pro cestování po EU to tak funguje a nikdo se tomu nepodivuje (vzteklina)
a do státní školky nenaočkovaný děti můžou? myslim, že taky ne...
RoSa ale ockovani proti vztekline ja snad vyzkouseny. Tady jde spis o to, ze ten cas vyvoje a testovani covid vakciny je moc kratky.
RoSa to fakt srovnáváš nesrovnatelný
a u nás myslím normálně můžou
Kokoska jo táák, já myslela, že jde o ten princip: chceš? ukaž očkovací průkaz!
Kokoska Takže odpravíme si ty zdravotníky, hasiče a důležité profese, počkáme co to s nima udělá a potom budeme řešit, kdo se o ně postará v případě nežádoucích účinnků. Hele, tady je možný všechno. Já bych třeba šla raději dělat něco jiného než být pokusný králík, ale třeba by jim nějací zdravotníci zůstali. A to vůbec nejsem odpůrce očkování, spíš naopak. Zrovna nedávno jsme probírali jeden výzkum a nežádoucí účinnky začínají být vidět po 10 letech. Bohužel dost nevratné a závažné a myslím, že šlo o dost dlouho zkoušenou věc. Takže něco zkoušeného dva měsíce bych si dobrovolně nedala a osobně ani za peníze. Nevím, jak to dopadlo, měli jsme teď mít na nějaké očkování proti covidu studii, ale jak normálně se tam snažíš dosadit svoje známé a rodinu, tak tady nějak nikdo nechtěl.
Renusatko já mám právě v poslední době dojem že tady je fakt možný všechno, protože na deset let dopředu nikdo nepřemýšlí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY