Kokoska cyniku!
Koronavirus
RoSa jako duchodce si to muzu dovolit ![]()
Kokoska auvajs;-)
Renusatko souhlasim s vama.doufam, že co se kovidu týká, bude možnost testu při vycestování mimo ČR a ne povinné očkování.
Kokoska Jakože my důchodci můžeme za 10 let klidně vážně onemocnět/umřít?![]()
A jinak děti bez očkování do školky fakt nevezmou.
Zarinya a jsou fakt němci tak disciplinovaní, že poslechnou, nebo hrozí jak si představuju že by nastalo u nás nějaký povstání magorů přesvědčených že v tom jsou ty čipy od Sorose?
Korsičanka no to byl trošku už černej humor, nebo spíš už nehumor. A stejně bychom neumřeli NA očkování, jen S očkováním... už radši mlčím
Celkově nutit do toho jakoukoliv skupinu mi přijde hrozné. Zarinya To musí být strašný pocit, když už slyšíš, že si máš dát píchnout něco, co ještě ani není.
ani,ne.Ja si to tak neberu a asi bych radsi v ty praci skoncila nez byt pokusny kralik.
viktorka_od splavu na to neumim odpovedet.Ale nikdo z mych kolegu nadsen neni.Ale neni tam zadny nemec.![]()
Vaše starosti na moji hlavu, já se teď spíš bojím, že zdravotníci s tím švihnou, protože nedají 60. dvanáctihodinovou šichtu v řade.
Zarinya jo, Němci jsou disciplinovaný, jen už jich v tom Německu moc neni... ![]()
continuity To je pravda. Kdysi jsem taky odešla po roce, kdy jsem každý měsíc měla +80 hodin z interny. Oni navíc dělají v šílených oblecích a podmínkách. Ti co zase nedělají přímo na JIP, tak to vypadá, že tak 100% chránění nejsou. A co za to mají, to nekomentuju vůbec.
Pch, môžeme vychádzať medzi 1.00 - 5.00, keď bol syn menší, v tom case bol obvykle hore.
letfenixa že? Prehodim im rytmus a budeme trajdat po nociach vonku
. Jako ja lockdown očakávam a aj vítam, naše zdravotníctvo nezvladalo aj bez covidu.
Ale s tou vakcínou ste ma teda nepotešili :( hlavne deti mi je ľúto, starší je hodne spoločenský, deti mu chýbajú ale do škôlky sa ho už dať neodvážim. A keď to takto má byť ešte za rok, dva
.
Celkově nutit do toho jakoukoliv skupinu mi přijde hrozné. Zarinya To musí být strašný pocit, když už slyšíš, že si máš dát píchnout něco, co ještě ani není.
Trochu nechapem, preco sa bavite o neexistujucej vakcine. Tie vakciny realne uz su, par ich je v tretej faze testovania, to znamena, ze vyvolali u ludi tvorbu protilatok a teraz sa na tisicoch ludi testuje, ci su bezpecne a nakolko su efektivne. Dokonca sa uz vyrabaju na sklad, aby ked (ak) prejdu schvalenim, sa mohli hned co najrychlejsie distribuovat.
viktorka_od splavu teda ty kde vidis manipulaciu vsade. ![]()
Mrakoplas ja už kolegyňu ukecávam, aby mi požičala na niekoľko týždňov jedného psa. Aby som mohla s Alicou chodiť von. Ako mám zdravé hyperaktívne dieťa držať minimálne tri týždne v malom byte bez balkóna? ![]()
Resp. ako hodnotia čo je príroda? Lúky a les máme aj pár minút chôdze na našom sídlisku, na sídlisku sa bežne pohybujú srnky a diviaky, tak sa môžem tváriť, že celé naše sídlisko je vlastne príroda?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY