Nestresujte se s vakcínou, která není ani zdaleka nadohled.
Koronavirus
dorotaja by som na očkovanie musela ísť tak či tak, bez ohľadu na lockdown. Naša firma vydala stanovisko, že kto nepôjde na testy a pôjde do 10 dňovej karantény, tak má iba dve možnosti. Buď neplatené voľno na ten čas alebo neospravedlnená absencia, a to si nemôžem dovoliť.
Tak asi tak... a pak máme bejt zodpovědní a něčemu věřit. Jednou papaláš, dycky papaláš. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prymula-pristizen-v-noci-v-restauraci-a-bez-rousky-40340149
andulka01 asi prochazka s kamaradem....

viktorka_od splavu Jak je u vás doma, zlato?
Korsičanka dobrovolne si vypil caj![]()
Lamicka A ještě mě teda neskutečně vytáčí to, že ministr zdravotnictví vydává zprávy a omezení zasahující do života všech lidí na Twitteru...
andulka01 Tohle mě točí od začátku, i ty jejich Twitterový přestřelky na jaře. Jako je to zábavný, ale naprosto nedůstojný.
viktorka_od splavu Drž se, s chlapy není snadné stonat:(
A kdo by to tak mohl a chtěl momentálně jít dělat místo Prymuly? Myslím, že o tenhle post teď žádná tlačenka nebude. Snad nejnezáviděníhodnější pozice v zemi aktuálně...
Já jsem někdy lehce naivní, takže mě Prymula docela zklamal, ovšem teď už jsem četla, že to Faltýnek, s nímž v té restauraci byl, vzal na sebe, je to jeho vina atd. - a Hamáček chce, aby Prymula rezignoval. Tak koho tam ještě máme? Že by Chlíbek?
Nebo by se hrdinně mohl vrátit Vojtěch! ![]()
A "líbí" se mi, jak už se okolo toho zase začaly rozjíždět teorie, že covid fakt neexistuje a je to spiknutí mocných, achjo...
Ale zase by nebyly žádné restrikce!
Nebo Havlíček mě ještě napadá, ten by ještě jedno ministrování snad do rozvrhu vmáčknul, ne?...![]()
euridike Havlíček mě taky hned napadl
A taky jsem zklamaná naivka, nic si z toho nedělej.
euridike Tak chtít kvůli tomuto v této době rezignaci mi přijde hodně přestřelené. Rezignovat by měl někdo jiný.
Kreténi zassss![]()
nonemy To s Tebou souhlasím, žádat rezignaci mi taky přijde přehnané, teda ještě jsem schopná pochopit tyhle požadavky od opozice, ale Hamáček mě vcelku překvapil...
Taky jsem zklamaná, jsou to papaláši a šašci. Myslím, že nálada ve společnosti je natolik výbušná a natolik může ovlivnit, jak lidi k opatřením přistoupí a tedy jak budou účinná, že i když je to v podstatě pitomost, tak může a asi bude mít výrazné následky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY