Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:07

nonemy 

Hele, mně ne. Víš, kolik lidí se toho chytne? Proč bylo tolik rachotu kvůli 28. říjnu? Pokud se bude pořád ukazovat, že opatření jsou jen pro někoho, budou na ně lidi co?

euridike Garfie 

Havlíček mě taky napadl, nastaví budík o dvě hoďky dřív a jede. Beztak byl teď nějak málo vidět na to, že dělá za dva.

Offline tina
6330 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:07

nonemy euridike taky souhlasím, i když chyba to byla. Tlak na něj teda musí být enormní, neustále pod drobnohledem. Mě spíš zklamávají jiní...

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:08

Mirka ona to pitomost ale neni. i kdyz to poruseni narizeni se takhle splachnout bohuzel da.. ovsem s kym a proc se takhle sesel, to vidim jako zasadni

Offline Korsičanka blogger
13498 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:10
Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:14

Já už jenom čekám, kdy se naprdne ten majitel restaurace a nabonzuje, že ti dva u něj navíc ještě zpívali

Offline Korsičanka blogger
13498 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:16
Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:17

prďola

viktorka_od splavu No právě - s Faltýnkem kvůli, jak pravil Faltýnek, nasazení zdravotníků? Něco mi očividně uniká... /A nebo prostě narychlo blbě vymyšlená výmluva.../

Já jsem teď ale vyloženě zvědavá, co k tomu řekne sám Prymula, až ho novináři konečně někde doženou a vymáčknou z něho nějakou reakci...

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:19

euridike jestli oni (ČSSD) nechtějí trhnout od Andreje aspoň opticky... začali se proti ANO vymezovat, aby se trochu "očistili". ale taky jsem koukala. Přesně tohle teď potřebujeme, ještě větší zmatky a jen houst... se z toho nevyhrabem. 

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:19

euridike spíš to vidím na to druhý. Přesto si myslím, že teď není čas na rezignace a podobné tahanice, to by se mělo řešit, až budem z nejhoršího venku. Ale jsou to pitomci.

No co řekne, že udělal chybu, že si neuvědomil, že lituje a na příště se bude snažit, že se omlouvá a prosí lidi, aby přesto dodržovali... blablabla. A o čem jednali - teď může jen potvrdit to, co řekl Faltýnek. A proč v hospodě, to holt asi ze stresu, jak jsou pořád zavření v úřadě, měli to oba po cestě, bylo to bezpečné, protože tam nikdo jiný nebyl...

Offline tina
6330 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:20

Kokoska myslím, že jsi to shrnula naprosto výstižně

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:23

Kokoska Taky myslím... 

Navíc - oba přece musí vědět, že mají pořád za zády novináře, takže vylézt v noci z oficiálně zavřené restaurace bez roušky je prostě školácká chyba...

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:25

euridike kolikrát já se vracela přes parkoviště do auta pro roušku, když jsem šla do obchodu. To se zapomene lehce. Jen holt nejsem sledovaný ministr :D Ale ta hospoda je divná, vybízí to k různým dohadům.

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:26

Prymula pro Respekt: "Jestli si to veřejnost přeje, rezignuji."

Offline nika
685 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:26

Nevím proč to omlouvate.je nouzový stav a přísná narizeni, která všichni musíme dodržovat. 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:28

euridike Tak to to možná udělal schválně, aby mohl rezignovat, když už se tuhle vyjadřoval ve smyslu, že lituje, že tu funkci bral :o(

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:29

euridikemozna že to fakt docela rád položí 

Offline tina
6330 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:30

DruI Mě to taky napadlo, ale já mám bujnou fantazii. Ne, myslím, že by to udělal v klidu a snad by ho napadlo, jaký kolem toho bude tyjátr...

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:30
Reakce na dynda:

nonemy 

Hele, mně ne. Víš, kolik lidí se toho chytne? Proč bylo tolik rachotu kvůli 28. říjnu? Pokud se bude pořád ukazovat, že opatření jsou jen pro někoho, budou na ně lidi co?

​Souhlasím, že to byla chyba a ještě víc to zhorší náladu ve společnosti. Ale obávám se, že velotoč s rezignací a dalším novým ministrem by dopadl ještě hůř, i právě v náladě ve společnosti. Teď se toho chytnou odpírači, ale obávám se, že při další změně ministra by to hodně znejistělo i ty, kteří mají stále důvěru a vše dodržují. Navíc nevím, kdo by to chtěl dělat, i když poznámka, že si Havlíček přivstane, je vtipná

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:31
Reakce na prďola:

Já už jenom čekám, kdy se naprdne ten majitel restaurace a nabonzuje, že ti dva u něj navíc ještě zpívali

Offline euridike blogger
3911 příspěvků moje polička 23. října 2020 10:31

DruI No ono je to celé tak zvláštní, že už jsem schopná uvěřit i téhle variantě... /A pravdu se asi stejně nikdy nedozvíme.../

Lukáš Valeš teď na ČT24 mluví o elitě, která prostě veřejnosti lže...