Liesel Já souhlasím s continuity - můžeme si o Prymulovi v tuhle chvíli myslet prakticky cokoli, jenže si asi musíme přiznat, že tu teď těžko najdeme někoho s obdobnou erudicí a ochotou/schopností být ministrem...
Koronavirus

Liesel souhlasím s vámi . Všechno kolem tohoto jsou jen vymluvy. radost z toho nemam.
Obávám se, že přesně tato formulace "Já si myslím, že jsem toho zas tolik neprovedl“ bude velmi často slýchána z úst všech odpíračů. Právě z toho důvodu by Prymula odstoupit měl!
V této situaci a právě u Prymuly je to neprošlo neomluvitelne. Naprosto.
Je to doslova výsměch celé zemi.
Ale skori bych si Tipla, že se nic nestane.
Ty ty ty Romíku.. Nebuď eaný a nezlob už.
![]()
rozarka mne byl prymula celkem sympatickej, právě i jako ráznej voják .pěkně to podělal.
Kdyby se alespoň kál a sypal si popel na hlavu
Ti naši vrcholoví představitelé se fakt chovaj jak malý děti.
Takový přehmat by si jako ministr zdravotnictví a osoba, která apeluje na národ, aby dodržoval nařízení, prostě nemůže dovolit. Minimum je teda uznat chybu a posypat si popel a potom nějaká forma trestu, v nejhorším případě i ta rezignace. Faltynka se měli zbavit už dávno.
euridike ano, to je druhá stránka věci. Ale nemyslím si, že by po Prymulovi byl konec všemu. Celá tahle situace jen nahrává švejkování a v krizových situacích se vždy projeví co to v člověku je... Seberflexe a osobní odpovědnost se už asi nenosí ![]()
Mně to jeho zdůvodnění přijde vcelku logické a představitelné. Pořádat v podniku nějaká soukromá jednání asi není úplně košer, na druhou stranu kde se mají sejít v takovou hodinu? Dost pochybuju, že na úřadě jsou zvědaví na nonstop provoz.
Druhá věc je, že Prymula, který neustále peskuje občany, jak nedodržují a měli by dodržovat, by si tohle fakt měl ohlídat a měl by se snažit bejt papežštější, než papež a dát si sakra pozor, aby nešlápl vedle.
A ještě mě na to zaráží jeden detail - že se to stalo 21. před půlnocí, ve středu. Tak proč s tím Blesk vylezl až dneska
?
A je to, jde od válu. Babišovo PR zapracovalo - našel šanci jak si vylepšit mediální obrázek...
Liesel Přesně![]()
Tohle už je příliš absurdní drama i na mě... A fakt jsem extra zvědavá, na koho to padne... /Prý večer už bude jasno./
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na to už se nedá ani nic říct.
Někde jsme četli, že columbijští vědci přišli na to, že náš svět je s velkou pravděbností počítačová simulace mimozemšťanů. Věřím tomu, jinak si tenhle bordel nedokážu vysvětlit.
No ty vole!! Je pravda, že od Primuly to byl hodně velkej přešlap a měl by nést osobní zodpovědnost, ale kdo ten cirkus bude řídit po něm, to je otázka, která mě dost děsí.
Jako jo, chyba to byla, ale když je takovým bojovníkem za dodržování pravidel člověk, co nedodržuje nic už iks let
proti tomu je ta hospoda fakt marginální
edit: mluvím o ohnivém proslovu pana B.
Primula je vůl, jen zas nahrál těm větším šaškům....
Někde jsme četli, že columbijští vědci přišli na to, že náš svět je s velkou pravděbností počítačová simulace mimozemšťanů. Věřím tomu, jinak si tenhle bordel nedokážu vysvětlit.
tohle je v poslední době první věc, která mi dává smysl :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY