Jennyfor souhlasim. Podle me je dnesni gesto od Babise cirej populismus. Faltynka se v minulosti zastaval fest, i kdyz to kolem bublalo fest, dneska se holt hodilo spravedlive rozhorceni a zhnuseni.
Koronavirus
MP Meri jo, no. já jsem sice spíš remcavej kverulant, na druhou stranu bych nikdy nedokázala propagovat něco, čemu nevěřím. a když tomu věřím, budu to propagovat a dodržovat především já sama. takže pro mě to má prymula hozený buď - na roušky peču protože je to kravina, ale plebs musí poslouchat/nebo roušky jsou správný, všichni by je měli nosit ale já nemusím - v obou případech ekl chlap
Klara Ten denni odstup je danej uzaverkou. Kdyz tam fotili nekdy do pul jedny, tak uz by to nestihli zalomit, nalejt a vytisknout.
Díky, právě tohle mi vrtalo hlavou, proč až v pátek. Tak už vím.
viktorka_od splavu Nechci to nejak omlouvat, ale kdyz ses utahana, vylezes konecne v noci na vzduch, 2m k autu, kolem zdanlive nikde nikdo, je mozny, ze ta myslenka na rousku neni zrovna ta prvni, co te napadne.
Jinak teda muz ma teorii, ze paparazzi sli po Faltynkovi a nacapali Prymulu.
Kdysi dávno jsem viděla nějakou starou americkou detektivku, tam taky chytali politiky - a ten detektiv tomu jednomu říkal cosi ve smyslu, že si měl uvědomit, že je jak rybička v akváriu - všichni na něj koukají a čekají,co udělá, a čekají na každou jeho chybu a chybičku, aby mu to dali sežrat.
Naši politici ji evidentně neviděli.
Prymula, když něco nařídil, měl být ten první, co to bez minimální odchylky dodržuje. Jinak je to jen k smíchu. Mně to teda vadí, co udělal, navíc se tahat s mafiánem... A navíc, to co se dělo potom, nechutné.
Jen už jsem z toho všeho tady tak zblblá, že si říkám, že snad nemůže bejt takhle blbej a že ho do toho snad opravdu namočili a on pak dupnul na zdržák, když to zjistil, že zadarmo svou kůži nedá...
Může mi tu někdo vysvětlit, proč chce někdo v tomhle příšerným stavu, ve kterým jsme, dělat ministra zdravotnictví? Docela se nemůžeme s kamarádkou dobrat uspokojivé odpovědi. Myslela jsem, že nakonec bude Prymula rád, protože už se někde nechal slyšet, že tu funkci brát neměl. Připadá mi, že to musí člověka zničit. I toho grázla Babiše mi bylo dneska svým způsobem líto. Jak kdyby mlel z posledního.
Kokoska tohle přesně říkal i Pavel Novotný, že šli po Faltýnkovi
Kokoska jako já osobně na ty roušky až tak nepřísahám, nicméně on je tak sugestivně propaguje, že by na ně myslet měl, ovšem máš pravdu že to by mi vadilo zdaleka nejmíň, spíš vůbec. hospoda o moc víc, konspirační schůzka velmi a ty kličky potom tomu jen nasadily korunu.
viktorka_od splavu Hele, já dodržuju všechno, protože si myslím že jiná cesta není. Ale když vyběhnu s odpadkama, v půli cesty si vzpomenu na roušku a místo abych se pro ní vrátila domů, tak k těm kontejnerům potmě dojdu bez ní, nikde nikdo, tak jsem taky zločinec? Dnešní můj případ.
dyť bez tý roušky šel jen přes liduprázdnej dvůr, třeba je chudák tak roztržitej jako já, až v autě mu došlo, že jí nemá na ksichtě.
za pohrdání lidmi bych považovala, kdyby nosil tu záclonovou - vědomě.
Kokoska Souhlas ![]()
ionicera.Napada me jedine slusny clovek, ktery jedna podle hesla Kdyz jsi jediny, ktery to udelat muze, tak to udelat musis.
A takovyho bohuzel brzo ty hyeny semelou.
Karja Mně to vadí. Protože tím dal spoustě pitomců lacinou munici. Protože "vládce" má jít příkladem v dobrém. A ne, že pro něj vlastní zákony neplatí.
ionicera V tom, že byl momentálně asi nejlepší možný (nejmíň špatný) MZ, ale bohužel souhlasím.
A tím víc mi to vadí.
A že se dal blbě nachytat, mi vadí
A ty tanečky a hloupé lži mi vadí.
A že Bureš na tom ukazuje, jak je spravedlivý, mi vadí.
Karja mne to vadi z duvodu, co uvadi Sweet Potato vyse a taky proto, ze mi pripada vrcholne neverohodne a jako z ranych devadesatek strizene, kdyz se cinitele jejich postaveni schazeji pred pulnoci v jakemsi pochybnem pajzlu plnem takovych "kemiku". O tom, ze se tam takto schazeji za nouzoveho stavu a za platnosti prijatych opatreni, radeji uplne pomlcim. A o tom, co tam cca resi, radeji ani nepremyslim. Jiste vrcholne statni zajmy, na tajnacku a pred pulnoci
nasledna vyjadreni pro media jen prohloubila dno cele te zumpy, ve ktere uz par let hnijem... pardon, zijem.
ionicera Podle me si svuj odchod h ministerstva predstavoval jinak a ne, ze vypadne po mesici s ostudou jak brno a odvolanej babisem
viktorka_od splavu ze na kazdy tiskovce, pri kazdym vystoupeni mel tu rousku tesne na spicce nosu, pred vsema kamerama, to mi teda vadilo daleko vic, nez ze ji nemel o pulnoci nekde na dvore.
jinx přesně![]()
viktorka_od splavu Nechci to nejak omlouvat, ale kdyz ses utahana, vylezes konecne v noci na vzduch, 2m k autu, kolem zdanlive nikde nikdo, je mozny, ze ta myslenka na rousku neni zrovna ta prvni, co te napadne.
Nechci být rýpavá, ale když tam seděli ve vnitrnich prostorách 3 lidi, samozřejmě s rouškami, tak při odchodu z restaurace ven by bylo spíš logické, kdyby si je zapomněli sundat, nikoliv naopak.
Kokoska
. K tomu jsme došly taky. Ale jinak- žádný prachy by tohle nevyvážily.
Takže kdyby nebyl nouzovej stav, roušky nebyly povinný a hospody byly otevřený, tak by tajný schůzky o půlnoci v papalášským pajzlu s Faltýnkem byl ten pravej důvod k vyhazovu? Tak to pak jó, ale to by museli vyházet tu vládu i parlament celý
Babiš situaci buď narafičil, nebo velmi rychle a ochotně využil - to spravedlivé rozhořčení v jeho podání je opravdu ekl. Na noční schůzce mi vadí, že šlo patrně o nějaké podivné pikle s podivným člověkem - ale pokud jde o porušení vlastních pravidel, myslím, že každý má právo na chybu, pokud tím někomu jinému nezpůsobí zásadní újmu a není to dlouhodobá, systematická vychcanost (pravda, tady by se dalo diskutovat). Svět není černobílý, věci by se měly posuzovat v kontextu a individuálně. V tomhle případě zvážit, jestli personální změna na téhle pozici v téhle chvíli celku potenciálně spíš pomůže, nebo uškodí (a ne, nejsem fanynka Prymuly). Potřebujeme míň honů na čarodějnice a víc schopnosti a ochoty unést nejednoznačnost světa. Uznat chybu, poučit se, jít dál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY