Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. října 2020 22:05

Jako zásadní označuje nyní otázku, kdo a za jakým účelem schůzku inicioval. „A hlavně to, kdo tam poslal ty novináře. To není náhoda. Jedno z možných vysvětlení je, že to byla nějaká forma pasti, která byla nastražena za účelem, aby kompromitovala ministra Prymulu,“ uvažuje Lebeda.

Tak to nenapadá jen nás tady.

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 23. října 2020 22:06

Krehutka myslim rikal, ze celou dobu rousky nemeli, ze neco pili. Spis si myslim, ze je nemeli vubec, to se pak pri odchodu lehce zapomene. No nakazili by se vzajemne, lito by mi to nebylo. Spis si rikam jako jinx , proc tam byli, o co slo, ze to nemohli probrat nekde v kanclu.

Offline RoSa
10224 příspěvků moje polička 23. října 2020 22:13
Reakce na razorblade:

Klara Ten denni odstup je danej uzaverkou. Kdyz tam fotili nekdy do pul jedny, tak uz by to nestihli zalomit, nalejt a vytisknout.

​Nečekali na OK od Křetínskýho?

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 23. října 2020 22:18

To, že neměli roušky, je trapný a je to neppchopitelná chyba,  ale mnohem víc mě zajímá proč se sešli v hluboké noci mimo úřad a co projednávali. 

Offline barbucha blogger
36077 příspěvků moje polička 23. října 2020 22:27

Offline barbucha blogger
36077 příspěvků moje polička 23. října 2020 22:29

domenica 

Prece sel od Efka koupit vobraz!

Osobne nechapu to zehrani na novinare, ze tam cihali schvalne... No a co?! Kdyby byl Prymule normalni (a ne podvodnickej sibr viz kamaracofty s Efkem, co nesnesou denni svetlo), tak tam mohli novinari cekat dotedka...

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 23. října 2020 23:06

MP Meri omg, ty roušky ze záclony, myslela jsem, že to je jen ve vtipech, něco jako obrázky roušek s otvorem na brčko nebo tak . A nechtěla jsem to tu vytahovat, že jako zase určitá skupina a zobecňování, ale u nás se ty matky taky chovají jak s prominutím krávy. Srocují se, pindají ve skupinách na každém rohu, bez roušek samozřejmě. Minulý pátek si tady na dětském hřišti dvě rodiny udělaly dětské oslavy, takže tak třicet dospělých, třicet děcek

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 23. října 2020 23:09

RoSa to si taky myslím. Takhle traskavy materiál by si nikdo nedovolil zveřejnit bez souhlasu šéfredaktora, resp majitele. A pokud tam čekali na faltynka někdy do 00,30 hod, tak to dřív než dneska absolutně nemohli stihnout.

Tohle je tak závažný materiál, že to vedení odsouhlasit muselo. 

A taky by mě nepřekvapilo, kdyby šli po F a Prymula se svezl náhodou. Čehož, samozřejmě, Bureš okamžitě využil a se svatým zanicením sobě nebezpečného Prymulu utopil. 

Offline Jitka77
1955 příspěvků moje polička 23. října 2020 23:29

Vlastně mi na tom nejvíc vadí to, že etika je vládnoucí partě dobrá jedině tehdy, když je potřeba někoho podříznout.

Offline rozarka
4225 příspěvků moje polička 24. října 2020 08:16

Vždyť se tak moc nestalo, protože to jsem já?

Od dělnýho lidu se vyžaduje poslušnost a kázeň. A zvlášť v době nějakého ohrožení. Ani si nedokázali najít pravděpodobnou verzi pro případné otázky. Protože nikdo z nich nepředpokládá, že mu něco hrozí.Když se tolikrát stalo, že se nad zjevným pochybení zavřela voda. Tohle sice vypada jako exemplární potrestáni, ale proč ne? 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 24. října 2020 10:18

rozarka Jen bych řekla, že zrovna tohle potrestání zrovna v tomhle čase odserem všichni. Pardon. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 24. října 2020 10:29

A ten, kdo to zorganizoval, zůstává

Vlk se nažral, koza zůstává celá

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/faltynek-neodchazi-rezignoval-symbolicky

Offline rozarka
4225 příspěvků moje polička 24. října 2020 10:37

Jennyfor To je v pytli

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 24. října 2020 10:44

Jako chci doufat, že naše přežití není závislé na jedné osobě, že se najde někdo, kdo bude mít odborné znalosti a dostatečnou autoritu, aby prosadil i nepopulární kroky a aby nás tímhle průserem provedl co možná s nejmenšími ztrátami.

ale stejně mi ten včerejšek smrdí. Neříkám, že Prymula je můj kůň, je z tý samý  bandy, Zemanův oblíbenec, nedělám si iluze ani o jeho morální bezůhonnosti a že tam taky je nějaká ta malá domů, ale fakt jsem věřila, že to má promyšlený a i ten vojenskej přístup mi nevadil, vždyť jsme ve válce.

A tady se ráno objeví pár fotek, Hamáček začne vykřikovat: Odstoupit!, Babiš vyleze okamžitě před lidi s moralistickým kázáním a vyhazovem... 

Neměli by si tam hoši napřed někde sami sednout spolu, vyříkat si to, domluvit se a až pak reagovat na pár fotek bulvárního plátku? Fotka ministra o půlnoci na dvorku bez roušky by se dala normálně okecat, ta hospoda třeba s pokutou, kdyby Babiš chtěl. Ale tady očividně nechtěl. A to mi přijde to jádro pudla.

No a jeho kůň eFko mu zůstává k ruce.

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 24. října 2020 10:44

Jennyfor kdo by to cekal...

Offline černá káva
2136 příspěvků moje polička 24. října 2020 10:50

Jennyfor je to tak

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 24. října 2020 10:51

rozarka Tak mel rict jsem kokos proste, slejzam se mimo kancelar, byli jsme v salonku, jednali jsme, polozim to az se z toho trochu oklepeme. Ne, ze tejden bude trvat az kdo funkci polozi/vezme, jak dlouho bude pak trvat nez se ten clovek zabehne a udela (nedejboze jestli chci moc) nejakej plan? Tady neni casu dva tejdny, to me stve. Babis ho mel podrzet, zamest to, vzdyt je to tak jednoduchy.

Nee, ale Babis si jede politiku a fakt si na hrbe ponese spoustu mrtvejch. Je to srac. Je mi lito vsech zdravotniku,ti so to fakt nezaslouzej.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 24. října 2020 10:51

ionicera  Karja  tak ja nepredpokladam, ze se ministrem zdravotnictvi stane nekdo, kdo doposud o covidu a spol neslysel, takze zrovna tohoto bych se tolik nebala

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 24. října 2020 10:55

nolita Ja se obavam, ze par dni urcitej prostoj bude, ale treba Prymulu precenuji, treba taky mel houby plan, houby data, houby poradek ve vecech. Tak ani nema co predavat:-D.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 24. října 2020 10:57

Karja Tak minimalne mame a budeme mit porad jeste nouzovy stav a pravidla s tim spojena, osobne toto fakt jako problem nevidim.... nemyslim ze v tom budou vetsi zmatky a bude horsi komunikace, nez doposud, byt to mnozi budou tvrdit