viktorka_od splavu máš link, prosim?
Koronavirus
Krehutka jasně https://www.e-gene.cz/testovani-na-covid19.html a funguje to dobře, nečekáš ani minutu a navíc se nerýpou v mozku, dělají stěr z krku:-)
V Belgii překonal denní přírůstek počtu nakažených koronavirem poprvé hranici 15 tisíc. V úterý přibylo 15.432 potvrzených případů nákazy. Belgie má kolem 11,5 milionu obyvatel. Dosud nejvyšší denní přírůstek nakažených pocházel z neděle, kdy mělo pozitivní test 12.969 lidí. Kvůli šíření nákazy se bruselská regionální vláda rozhodla v hlavním městě a okolních obcích zavést nová opatření. Od pondělí se budou muset ve veřejných prostorech opět nosit roušky, obchody se budou muset zavírat ve 20:00 a od 22:00 bude platit noční zákaz vycházení.
Aktualne.cz
Pobavilo mě, že rousky teprve zavádí. Na druhou stranu, v 41. týdnu provedli přes 300 tis. testů, my necelých 150.
viktorka_od splavu díky
Krehutka rousky se v cele Belgii nosi ve vnitřních prostorech , v mhd a všude tam, kde nejde dodržovat odstup (vyzvedávání děti že skoly) od května (nebo tak nějak). V Bruselu teď zavedli roušky vždy a všude , i venku na ulici. Jednou už to zavedené měli. Situace je tam špatná
MaeGandal To dává smysl. Takže aktuálně nemá aktuální informace?
MaeGandal tak už jsem si našla, že to rozvolnili a unifikovali před měsícem a teď teda zase pritvrzují.
Tak už jen takovou tečku a končím.
Rozhovor Babiše pro Rádio Z. Z dnešního poledne.
Hned v úvodu Babiš reagoval na včerejší události: "Tak pro mě je absolutně nepřípustné, aby politici a ministři se scházeli po hospodách a hotelích a proto jsem reagoval"
Všimněte si, že hlavním důvodem vyhazovu je ono "scházení se po hospodách a hotelích", aniž by se zmiňoval o pobíhání paně Prymuly bez roušky či tepal za to, že hospoda měla být zavřená.
Poté hovořil o tom, že je naštvaný na pana Faltýnka, když se řešilo, o čem schůzka byla: "On vůbec se do toho nemá montovat, to není vůbec jeho byznis, já si na to dohlížím sám"
Celý rozhovor jen podtrhuje můj dojem, že odvolání plukovníka nemělo s rouškou ani zavřenou hospodou nic společného, že důvodem bylo ono scházení po hospodách bez Babiše a montování se Faltýnka do věcí, do kterých neměl.
Teď už je to jedno, ale Babiš by neměl být označován jako ten, co Prymulu odstřelil z "hlediska vyššího principu mravního", nýbrž jako ten, který to udělal zas a pouze kvůli svým vlastním zájmům.
Celý rozhovor - je tedy výživný i jinak :
Jennyfor to si asi děláš srandu " ten, co Prymulu odstřelil z hlediska vyššího principu mravního"
tomu snad nikdo nevěří? kdyby babiš věděl něco o morálce, už dávno by se musel zabít
viktorka_od splavu No to je bazinga přece, měla jsem to dát do úvozovek, to si snad nikdo ani na chvíli nemohl myslet, že to myslím vážně.
Jako my se tu celej den hádáme, že za tu roušku spravedlivě letěl, protože porušil svoje vlastní nařízení a vysmál tím se lidu do ksichtu, ale to Babiše vůbec nezajímá, toho nasralo, že se hoši někde sešli sami a porcovali miliardy bez něj.
Edit: dám tam ty úvozovky ![]()
viktorka_od splavu proč?
viktorka_od splavu V tom rozhovoru říká, že šlo o ty testy, a že si tenhle mikromenežment zajišťuje sám. Tak proč by se asi hoši scházeli bez něj?
viktorka_od splavu ok, tak to zmírnim, byl nasranej, že se vůbec někdo s někým scházel a on u toho nebyl. Protože všechno přece řídí jen on sám.
viktorka_od splavu a jak to funguje?
viktorka_od splavu S těma testama je to asi i tady na JM jak kdy a jak kde. Kamarádky manžel je taky pozitivní, všichni kolegové museli na testy a manželka taky a je to Brno, není to jiná HS. Sepsal teda kontakty dva dny zpět.
Renusatko nuz tam prave napsal toho kolegu protoze on to sam chtel, jinak by to bylo 3 dny (od testu, 2 od priznaku, 4 od nakazeni protoze vi kdy se nakazil) tjo ty pocty jsem musela 3x kontrolovat:-))
Kokoska Myslíš Náplavku treba? Jojo, fotí se to totiž z úhlu aby to vypadalo jako natresk lidu. Z poloshora z nájezdu. Aby se ukázalo, zdiskreditovalo a následně zakázalo! Bylas tam osobně? Já jo. Roušky, rozestupy, málo lidí.
A pak jsem dneska (rovnou z Výtoně) jela přes Šárku. Hlava na hlavě, roušky sporadicky. A fronta k Mekáči! Žádný rozestupy, tlačenice veliká. Mohla jsem ti to cvaknout, po trzích bys ani nevzdechla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY