andulka01 osobne jsem tam nebyla, jen jsem to videla v televizi. A malo lidi tam fakt nebylo, nebyl to jen jeden zaber. Ze jinde je dav jeste vetsi, je teda dost spatny, takhle se to fakt tezko zlepsi.
Koronavirus
999 Ve čtvrtek ráno jsem byla v Lidlu. Důchodců plnej krám, rozestupy žádný, roušky pod nosem. A trhy že jsou průser?! Tak ještě jednou, dneska jsem tam byla osobně několikrát. Oproti tomu Lidlu, rozestupy, všichni ukáznění.
Hele ne všechno co ukazuje TV je real. Úhel pohledu (teď zrovna ten fyzikální) dělá hodně. Btw ty "investigativce" jsem taky viděla.
andulka01 tak se nerozciluj, ja jsem naopak nevidela zadne rousky pod nosem v Lidlu.
Kokoska Ten záběr je hrozně opticky zkreslenej, berou to po dylce, z polonadhledu. To prostě dycinky vypadá plně.
A teda když už, jsou podobný reportáže o trhu na Jiřáku? Nebo u Arakád? Tak ty jsou třikrát tejdně, ulička mezi stánkama je metr a půl a lidí tam taky chodej... A jejda.
Kokoska Jo, budu se rozčilovat. Chcete zakázat prodej potravin kterej se nekona v uzavřeném prostoru když není omezený počet nakupujících v obchodu s uzavřeným prostorem? Jako fakt??l? Pak ale už asi chápu to porozumění s Prymulovou chybkou ve středu v noci...
Ty trhy se vůbec neměly konat. To fakt musí dojít na ty mrazáky na ulicích?
ionicera Trhy ne a akční zboží v Lidlu jo?
andulka01 no spatne je to vsechno, pokud se lidi lepi na sebe a nemaji rousky. At na trzich nebo v obchodech. Asi taky dost zalezi na dobe, kdy se tam jde.
ionicera ddto viz vyše
andulka01 V lidlu jsem v životě nebyla. Ale trhy berou někteří jako courací výlet. Nevím, ale není to tak, že v lidlu seberou co potřebují a mažou pryč? pro základní potraviny se prostě musí. Mně tedy jezdí rohlík. Ale co znám farmářské trhy, rozhodně se o nich nedá tvrdit, že tam je nějaký hygienicky nezávadný prodej. Prostě vidím dost velký rozdíl - musím do lidlu pro chleba a jdu se courat na trhy na náplavku. Obávám se , že si vysloužíme ten zákaz vycházení, max 100 m od baráku. To se náš pes ani nevy.....
Kokoska ok. Byla jsem tam v devet, půl desáté a od půl jedenácté do asi jedny a z balkonu čumím přímo na Náplavku. A že bylo dneska hezky, tak jsem teda cumela.
Tak ale jasné, když to ukazovala TV v jednom záběru... no tvl ale sorry jako. Modrej kód je taky pravda.
ionicera ok, nakoupím na Rohlíku a jdu se družit do fronty před Mekacem. Jo, je to o jednotlivci, zodpovědnosti. A věř mi, tý zodpovědnosti jsem dneska viděla víc na trhu než v ty Šárce.
Nesnáším tohleto "zavřete trhy" na základě jedinyho záběru z tv. Můžu teda začít řvát "zavřete McDolad okna" na základě toho co jsem z auta viděla já?
andulka01 klid, prosim. Tak jsi mi to vysvetlila, ja to beru, ty nechod do Lidlu a ja nepujdu na trhy.
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
andulka01 Já nebyla na Náplavce, ale na lokálních trzích. A byl to průser.
andulka01 Do prdele s nima pošli Flegra. A ať ti nepraskne cévka, končím. Dobrou noc.
ionicera Rohlik k nam nedovazi a nejblizsi obchod mam asi tri kilometry vzdusnou carou, lekarnu 15minut autem. Takze pevne doufam, ze nikoho podobna hovadina jako je 100m nenapadne.
andulka01 Trhy venku taky nevnimam jako primarni riziko. Skoda ze pobliz zadne nemame, podporit lokalni male producenty mi naopak pripada velmi prospesne.
To je tady dneska fakt panoptikum
včera jsem byla na nákupu v Globusu a jestli si myslíte, že to tam vypadalo lépe než na té Náplavce, tak jste na omylu. To už byste měli zavřít spíš ten Globus, z toho se ty mrazáky naplní určitě rychleji
Jos No ono asi napadne, ale na nakup se ti ty metry pocitat nebudou.
Lidl i trhy celkem chápu, ale do jaké povolené kategorie spadá ten blešák?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY