Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:38
Reakce na Fiction:

​Já o dr. Blatném vůbec nic nevím, jen mě /nějak iracionálně asi/ mrzí, že ten, kdo rozumí dětské hematologii, ji opouští a jde do politiky.

​Opět nemůžu než souhlasit! Odchází skvělý profesionál ze svého místa, kde je ho určitě velmi třeba.

A já jsem navíc přesvědčená o tom, že z toho průseru nás prostě musí dostat/dostane krizový manager s týmem odborníků, ne lékař. Čímž lékaře samozřejmě nijak nechci podceňovat, jen něco málo vím o tom, jak krizový management má vypadat.

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:40

prďola popravde ja tu jeho nominaci vubec nechapu, ze stejneho duvodu. porad si rikam ze to treba nevezme

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:42

viktorka_od splavu Já v to doufám taky! Mám dojem, že kolem jeho nominace je ještě stále dost mlžení, takže to beru tak, že jeho jméno je na short listu

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:43

prďola O to smutnější bude, až ho ten tlak, to přetahování a nucené ústupky úplně zničí. Jestli je to slušný člověk, nemůže to mezi nima ustát.

Online 999
19889 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:44

prďola Já si myslím, že volba lékaře je věc symbolická. Lékaři mají u nás pořád vysoký kredit. Když něco řekne pan doktor, navíc kapacita, budeme mu věřit. Slovo krizový mamažér zní spoustě lidem podezřele.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. října 2020 11:51

Já si nemyslím, že náš problém jsou vysloveně popírači kovidu, těch zase tolik nebude. Ale hodně lidí je z toho už prostě tak nějak unavených, chybí jim prostě ta chuť se zase semknout a výrazně omezit jako na jaře. Určitě s tím souvisí i to, že prostě nevíme, na jak dlouho. Navíc spousta lidí teď má ekonomické starosti a ty (jejich) starosti jim jsou bližší než starosti celé společnosti. Nějaká základní opatření dodržují, ale víc ne. 

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:53

Jennyfor Dnes už není kam ustupovat Kdokoliv to vezme, tak myslím bude mít poměrně výhodnou pozici v kladení si podmínek na způsob řízení ve stylu "buď to pojede po mým nebo si hledejte dalšího".

999 Ano, to mají, ostatně zaslouženě! A bohužel si málokdo uvědomuje, že tady nejde primárně o léčbu, ale o uřízení celého systému, který je v těžkém průseru.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:57

Evaeva plus ta zkušenost z jara, kdy se svět zastavil....a bylo to "k ničemu". A skoro nulové  informování o situaci jednoduchou formou, jen extrémy:  mrazáky X jen chřipečka. A v popředí politikaření....

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:58
Reakce na prďola:

A já jsem navíc přesvědčená o tom, že z toho průseru nás prostě musí dostat/dostane krizový manager s týmem odborníků, ne lékař.

​To si taky myslím.

Online 999
19889 příspěvků moje polička 25. října 2020 11:59

prďola Mně je to jasný. Jen bych si přála, aby ten ministr - doktor, měl kolem sebe super tým krizových manažerů. Jen jsem to napsala, už vidím, co je to za utopii :-(.

Offline prďola
4467 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:00

Evaeva A to je přesně ono - ovlivnění té obecné apatie a znovuobnovení soudržnosti je jedním z parametrů, který má obrovský vliv na chování celého systému.

Tohle musí nakopnout tým odborníků na komunikaci, ty tří-vteřinové twíty Prymuly to nemohly napravit ani náhodou.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:03
Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:04

Jennyfor Teď je u Moravce

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:06

Sweet Potato a konecne ma novou rousku

Online Luna
10878 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:08

viktorka_od splavu prďola No ja jsem z toho fakt takova rozkopnuta.  Je ho tam skoda...

No a navic, nebudu na nej moct nadavat, protoze mi fakt moc pomohl!

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:19

Sweet Potato a je to velmi zajímavy

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:26

Jennyfor Je to zajímavý. Nebo spíš je to hrozný. Zajímavý by to bylo, kdybychom nebyli uprostřed katastrofy.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:31

Sweet Potato je to čím dál tím zajímavější a hroznější. Jímá mne hrůza, koho jsme rukojmím.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:50

Sweet Potato Tak až na "mlhu" nad předmětem schůzky se mi ten rozhovor líbil. Škoda, že to tak podělal. Tak snad se podaří nástupci pokračovat co nejlíp.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. října 2020 12:58
Reakce na Luna:

viktorka_od splavu prďola No ja jsem z toho fakt takova rozkopnuta.  Je ho tam skoda...

No a navic, nebudu na nej moct nadavat, protoze mi fakt moc pomohl!

​Taky si nevím proč on, když v jiném oboru je prostě výbornej a na ministra, kterej má vyřešit průšvih, kterej nerozjel, je ho škoda.