eeny-meeny no a co treba zakazy navstev v domove duchodcu,nemocnicich.To o vanocich boli o moc vic.
Nektere rodiny jsou i v jinych statech napriklad.....
eeny-meeny no a co treba zakazy navstev v domove duchodcu,nemocnicich.To o vanocich boli o moc vic.
Nektere rodiny jsou i v jinych statech napriklad.....
Jiná Realitamoc ráda tě tady vidím
Jiná Realita Ano, víceméně s tebou souhlasím, pro mě jsou Vánoce také něco víc (společné pečení s kamarádkama, adventní zpívání koled ...). O to "víc" asi přijdeme určitě, a já se bojím i o ten základ, o to setkávání. Každopádně tě ráda "vidím" ![]()
Jiná Realita Taky mimo tema, ale moc rada Te tu zase vidim!![]()
Parfumanie už Vánoce má - Jiná Realita je zpátky ![]()
Krehutkadíky :)
já vás trochu čtu, a momentálně mi ty vánoce fakt přišly do noty, protože mě právě dostal předvánoční stesk, s ohledem na to, že moje vánoce jsou v rozvalinách už měsíc. (pouštím si aspoň koledy
)
jen jsem nakoukla, nevím, kdy se zase vrátím.
Jiná Realita vítejte, moc jsem na vás myslela![]()
Zarinya Já nepopírám, že je to smutný. Spíš jsem tím jen chtěla říct, že celej ten letošní rok byl divnej a že divný Vánoce budou taková tečka za tím rokem. Že už s tím prostě asi nic nenaděláme. Manžel má rodiče a prarodiče (hodně přes 90)přes půl světa. Vůbec nevíme, kdy je třeba znovu uvidí.
Jiná Realita Zůstaň tu.
Zarinya no to nikomu nezávidím, mám kolegyni, která má všechny děti a vnuky v čr, (edit: a ona je ze slovenska, jsem nedodala) a samozřejmě se dřív hodně navštěvovali. už teď je dost zoufalá. jestli bude nějak omezené cestování, tak si ji vůbec neumím představit, co si počne. sami doma s manželem, děti a vnuci zpívající koledu ve videohovoru :( tohle jsou zničené vánoce.
Jiná Realita ráda tě vidím, chybělas a přeji at se ti daří![]()
do odbornosti Prymuly jsem se nechtěla zaplítat, jen mi to přišlo líto ten jeho potenciál zahodit.
Jakej presne potencial plukovnika bez proverky, vyhozenyho ze zamestnani kvuli podivnejm cachrum, kseftujiciho prostrednictvim nastrcenejch pribuznejch, schazejiciho se s nejvykricinejsima sibrama po nocich, mas na mysli?
Jiná Realita jsem rada, ze te vidim![]()
Jiná Realita ahoj, zastav se casteji!
eeny-meeny tesila jsem se ze se na Vanoce po roce dostanu domu na Slovensko k rodicum a uvidim se se sirsi rodinou a s nejlepsimi kamaradkami, kterym predstavim nase miminko (nyni dvoumesicni).. Tak nic, tento tyden jsem se smirila s tim ze letos na Vanoce zustavame s manzelem a s detmi v Praze. Holt s rodinou se uvidime na jare nebo v lete, jen doufam ze to vsichni ve zdravi ustojime
barbucha dík ![]()
Jiná Realita Já snad začnu věřit na sílu myšlenky ! Zrovna dneska jsem na tebe myslela, jak se ti asi daří.
Jiná Realita Jeee, vítám zpět a prosím, tohle už nám nedělej ![]()
MP Meri To co jsi napslala je pravda, ale stačí se podívat do obchodního rejstříku a tam je zřejmé, že tato firma za rok 2019 NEMÁ žádné zaměstnance a tržby činily neuvěřitelných 180 tisíc..., je to spící firma, která vykazuje něco málo aby se neřeklo...
mnum Já si tak nějak říkám, aby už byl ten 2020 za náma, včetně Vánoc. Snad bude příští rok lepší. Dnes jsem se dozvěděla, že je pozitivní moje sestra a její rodina. Tak bych jen chtěla, aby všichni byli zdraví a abychom za čas mohli všichni zas začít žít normálně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.