Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:13

Sweet Potato To je v prčici, to zas bude nahrávat konspiračním teoriím

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:14
Reakce na Karja:

Černá kočka Ty jo, to jsou hodne pekny cisla.550 denne. No uvidime. Ja se teda mesic bez socialnich kontaktu a vetsich vychazek pujdu asi zastrelit, ale tak aspon o jednoho prenasece mene! Ale muzu vlastne teda volat asi pres plot na sousedy a tak. Ja na tu karantenu nejsem stavena.

Ty to vždycky rozsekneš :)

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:14

Černá kočka

Bonnie (ta "vedouci") je i symposka, tak to pomaha ohledne moralky mezi lidma. Jinak teda testovat moc nestihaji, at nemluvim jen o pozitivech, respektive na tel cisle tomu urcenym cekas klidne celej den. 

Offline continuity
43550 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:15
Reakce na nonemy:

Sweet Potato To je v prčici, to zas bude nahrávat konspiračním teoriím

​Vzdyt to taky bude mít ten samý původ.

Offline Sweet Potato
40629 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:16

nonemy Jo, už jsem četla, že čísla mají určitě z e-roušky

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:16

A666 No presne, toto mi taky unika, rikam, pochopila bych to u lidi co delaj na sebe, ze by lhali ze nedelaji a pritom by pracovali treba pro nejakyho klienta? Ale jinak nevim. Je to na palici, to samo s tim omezenim poctu lidi v obchode. To me toci z dalky i. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:19

nonemy Já žádám jenom hezky. Jinak si to nemůžu dovolit. To bych mohla už komplet zavřít. Ty myslíš, že lidi vychováš a domluvíš jim? Oni mají svoji pravdu, my taky. Chráníme ostatní zákazníky, i sebe navzájem. Dokud někdo nepracoval s lidmi, asi to nepochopí. 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:24
Reakce na 0zero7:

A666 No presne, toto mi taky unika, rikam, pochopila bych to u lidi co delaj na sebe, ze by lhali ze nedelaji a pritom by pracovali treba pro nejakyho klienta? Ale jinak nevim. Je to na palici, to samo s tim omezenim poctu lidi v obchode. To me toci z dalky i. 

​Jedinej člověk z mýho okolí co nemůže mít homeoffice pracuje ve státní správě. K tomu druhýmu, spousta malých obchodů má na dveřích ceduli aby lidi vcházeli jenom v nějakym počtu a zbytek čeká frontu venku (žiju tu, nemám to z doslechu :D) 

Offline continuity
43550 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:27

Klara tak to je logicky, u nás taky HO dost striktně doporučujeme. Jako pár lidí tam.chodi, ale já nevidím ráda. Protože, kdyz mi pulka lidi lehne na dva týdny s Covidem, máme ohromny problém všichni. Ve státní správě zavřou okynko a řeknou: sorry Covid, přijdte za dva týdny. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:28

Emerald Jj, vim, ze ja si muzu jeste piskat. Ja na dalku trpim s tema uvnitr, protoze ty hodiny ve vydejchanym prostoru jsou neskutecny... by mi praskla hlava z toho... a jeste bejt pod zamkem. Ale priznam, ze i kdyz jsem se uz presunula z kanclu do bytu, tak jsem stejne furt v takovym blbym napeti, protoze nevim kdy presne to bude a ze je budu muset na 100 % poslouchat... ale vim, uz mlcim a nebrecim.

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:30

continuity tam nejde o nějaký okýnko, normálně celej den sedí ve vlastním kanclu a nebaví se s veřejností, z domova by to naprosto šlo. No nelze

Offline viktorka_od splavu
49432 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:34

Klara jak potom má běžný občan poslouchat vládní nařízení, když se jím neřídí ani úřady

Offline Emerald
2687 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:38

razorblade Ja nechtela, aby to vyznelo, ze cekani na TK vlady doma je cajicek. Ale muze byt i hur, no. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:42

ionicera Já pracuji s lidmi a často na ně nadávám Jo, to byl jen příklad, na který by někteří mohli slyšet, nečekám, že je převychováš, ani po dobrém, ani po zlém, to není ve Tvojí moci.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:44

Klaratady je vetsina statni zpravy doma. Maminka, kdyz mela jeste otevreno, tak mela taky na dverich max 2 lidi a v pohode, spis mi slo o ty vetsi obchody s jidlem atd, ze to neregulujou a nereguluje to ani stat, kapacita m2/pocet lidi 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:52

0zero7 Jo, jasně, jen dodávám co tu v tý souvislosti nezaznělo. Tohle opatření by mi taky dávalo smysl samozřejmě :) (nejen pro obchody)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:54
Reakce na continuity:

​Vzdyt to taky bude mít ten samý původ.

​Jo, bude to tak, ale hlava mi absolutně nebere, proč to dělají. Četla jsem nějaké vysvětlení, proč hackeři napadají nemocnice, což je čirý hyenismus, tam jde prý o prachy, vyděračství, ale o co jde u dezinformací?

V červnu napadli jednoho našeho zákazníka, dtb komplet v hajzlu, zdravotnické zařízení s krví. Naštěstí ji měli komplet zazálohovanou. Ale nabourali se i přes celkem silné zabezpečení.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:55

Klara Presne, diky za info!

Offline Emerald
2687 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:57

Tak to vypada na to omezeni pohybu v noci i ve dne. Ale povoleny by mely byt cesty do prirody i na chaty, pokud by se nekdo bal tohoto omezeni. No neni to jeste total lockdown podle te predbezne verze. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. října 2020 19:58

Klara to muzu potvrdit, my muzeme vsechno udelat z domova, nedelame nikde u okynka, ale na HO nas pustili teprve min.tyden, mezitim byli v nasem tymu 2 pozitivni, ale neresilo se to, vzdyt hygiena prece nestiha...   ja radsi nikam nelezla a s nikym se nevidala. Az ted co jsem byla 14 dni bez rizikoveho kontaktu jsem se odvazila k nasim.