tv Tak máš aspoň dobrý skutek. Z toho chvíli vyžiješ.![]()
Koronavirus
brrr bozi kostym!
Jak pises o tech dlouhodobych opatrenich, tak to je presny, nam ted poslali pruzkum a nechaj asi dlouhodobe moznost HO, protoze to berou docela vazne. Na ostrove mame 15 pripadu ted a BC ma 250 (5 mil obyvatel), myslim, ze to stoupne ted na podzim. nonemy re osveta, tady jedou porad tiskovky jak na zacatku, akorat si davaj pohov o vikendu, kazdej den o pul 4 ma Provincni hlava zdravotni zpravy tiskovku, kde jsou novy cisla, kapacity nemocnic atd.
tv mnam udelej rizky z hub! Zavidim!
999 jj stále se čeká. to už na seznamu bylo v pátek, že se to tam nejdřív objevilo a pak zmizelo a musela jsem docela pátrat , abych to nasla. mě na tomhle teda vysi.a ten jejich time management. proč to automaticky nedají na později? včas nezačali snad nikdy. to je jak u blbejch a dvorku a jen to dokresluje celej ten zoudalej cirkus tady
0zero7 Švagr žije a podniká v Rakousku a liboval si, že dostává od státu víc, než by si vydělal. Jo, někde to jde no. U nás se musí šmelit :)
Bracha s rodinou je v nemecku a kdyz byl doma, tak cim dyl doma, tim vic penez misto obracene. Coz je super, s dvema detma, nebojis se, ze nezaplatis najem, hypo atd. Ja jsem dve mesice nepracovala a v pohode jsem vysla, stejne byly hospody zavreny atd. Stve me to skrz rodice, mama nakoupila zbozi od umelcu za sileny penize, ale jsem rada, ze je doma ted, protoze je rizikova skupina, ach jo.
Sweet Potato
. Před chvílí jsem četla, ze tiskovka bude až v úterý, tak to třeba ještě stihnu. Letos jsem docela zavarovala, hlady neumrem. Ale alkohol doma žádný, no.
0zero7 u nás jsou tiskovky, jen když chtějí zpřísnit opatření, a nebo sdělit lidem, že si za to můžou sami
Uff, BBC
tv mnam udelej rizky z hub! Zavidim!
Ja jsem to dala mamce. Skočím si kdyžtak ve středu.

0zero7 no právě, pokud má kvůli tomu někdo existenční problémy, tak mu je ve finále fakt jedno, že nestíhají nemocnice a umírají lidi. Teď čtu, že odsouhlasili antivirus a daňové úlevy, tak snad to stát ustojí a lidem pomůže a na nikoho nezapomenou. Strašně mě např. drásaly záběry z Indie i jiných států, kde lidi opatření nemohli dodržovat a být zavření doma, protože by zemřeli hlady. Ještě se tady u nás máme dobře, i když máme v čele kretény.
Manžel dělal z domu ,vedl účetnictví firmám, od roku 1996 do roku 2017 , poslední dva roky byl z toho tak zoufalej, že si našel místo zahradníka na zámku na krátký úvazek, k tomu účetnictvi, aby dělal něco rukama a byl s nějakýma lidma. Já pracuju ve službách a práce z domu se desim, když nebude knihovna, půjdu třeba prodávat, prostě cokoliv.ani práci v kanclu nedávám, prostě někdo na to není.radeji kasa v obchoďáku než HO.
nonemy no ja to sleduju jednim okem, mozna nejaka konzistentni regionalni informovanost by byla fajn, treba i v blbe regionalni tv? Nevim, jestli to jeste existuje teda. A kdo chce mrkne, kdo ne cau. Ja to tady nesleduju kazdej den, ale to je i tim, ze nemame zadnej dramatickej narust ted (klep klep) a pak muzem jeste tady, kde si to navolis podle oblasti.
Jinak jsem vlezla na parf, protoze mam predstavu o kabatu a nic se mi nelibi, i kdyz jich maj hromady, no a vlezu do korony ze.....
nika To chapu, ze na to nekdo nema povahu, otazka je, jestli kvuli tomu potencionalne ohrozit kolegy nebo sebe. Ja jsem extrovert a do prace chodim rada, tak si ted najdu jiny pozitiva, treba ze muzu vstavat o pul hodiny pozdeji, kontakt to neomezi tolik, jen je nektery online, plus s prateli se vidam v ramci bubliny, to moje socialni potreby celkem uspokoji. Ale tady jsou za prisnych pravidel otevreny treba i fitka, tak se to da ustat jinak no...
0zero7 vidíš to je taky dobrý, protože u nás někteří zaměstnavatelé taky mají strach, že po nich budou zaměstnanci chtít ještě nějaké náhrady za to, že doma pálí elektřinu a připojení atp. kdyby se tohle dalo hodit do daňových odpočtů i u zaměstnance tak by to spláchlo dvě mouchy jednou ranou
A666 já vím, těžko vysvětlovat :( Ale mám prostě pro některé pochopení. Myslím pro chování, ne pro blbé důvody. Např. chápu, že se puboši chtějí slízat, i když to neschvaluji, chápu, že babička nechce být zavřená sama doma, chápu, že pán, který nemůže dýchat, má roušku pod nosem. Je mi těch lidí líto a nechci je vidět jako to zlo, kteří by měli dostat flastr až zčernaj. (Jasně, našli by se takoví, co by si to zasloužili :) ). Nechci se dívat a posloucat jak na jaře, že mladý člověk spáchal sebevraždu, protože měl sám doma deprese, že mladou dívku zmlátil policajt, protože byla venku s přáteli a neměla roušku :( A nechci teď slyšet, že nedodržováním zase uvidíme více mrtvých, to já vím! Já tímto nezpochybňuji opatření a jejich nedodržování, jen prostě nechci, aby lidi napadali ještě k tomu všemu sebe navzájem :(
Myslím, že to dáváš do extrému. Strašně záleží, v jaké skupině se pohybuješ. Já v té, kde se to snaží ochcat dost velké % . Nikdo by samozřejmě neudával dusícího se dědečka. A teď mi řekni, co uděláš se dvěma občankama ruské národnosti, které ti nakráčí do obchodu bez roušky, okázale tě ignorují a baví se jen mezi sebou? Dokud tu nebude alespoň hrozba nějaké pokuty, bude to některým lidem úplně jedno. Protože- a teď je spousta důvodů, co jsem se dozvěděla v krámě- od je to jen chřipečka, je to manipulace na odlákání pozornosti, stejně se musíme promořit, potí se mi brýle, moje dítě to nesnese, my taky můžeme jít jinam, jste rasista, abyste tu náhodou nechytli AIDS, vo co vám jde..........a další a další. Kdybych seděla doma a šla max na procházku, mám asi stejný názor jako ty.
A smutné je, že se vlastně moc nemůžou bránit i lidi, kteří to dodržovat chtějí. Říkala mi kamarádka, jemná a tichá osoba, jak obsluha ve zdravotních potřebách si povídala o tom, jaký jsou roušky nesmysl, že oni to nosit nebudou. A řekla jim něco, když ona jediná s rouškou tam stála na zaplacení? - ne, protože prostě nesebrala odvahu.
999 Jednani prerusili, ted jedna Babis s Schillerovou ( edit - a NERVem ), vlada znovu od 19:30.
my se tu o tom bavíme a zatím..to, že někteří lidé dnes nejsou ochotni nic dodržovat, je přímý důsledek toho, jak moc vláda situaci nezvládla.
viktorka_od splavu JJ, to je fajn, zaridi si to kazdej sam, plus neni to na zamestnavateli. Elektrina, jo to taky, to mi nedoslo! Ja jsem rekla minulej tyden rediteli, at zvazi podporu konektivity misto hardware, ze skoro kazdej ma laptop (samo ti co nemaj si pujci z prace), ale ze internet je polozka co je dulezita, protoze jedeme hodne na Teams videu, tak nejakej prispevek treba, tak uvidime.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY