viktorka_od splavu Já jsem u zubaře byla..on měl roušku a štít, takže proč ne. Syn taky byl...jiná klinika, tomu dokonce volali ať přijde.
Koronavirus
viktorka_od splavu u nas praktik plus sestry obleceni jak kdyz vybouchla atomovka...vsude plexiskla, lidi pousti po peti, zbytek ceka venku.(ne v cekarne)a u zubare vubec nic,normalne ordinuji jen v rouskach.
Zarinya já když si představím že vyvrtá zub někomu co má plnou pusu toho vira, tak mu to tam bude lítat ještě po Velikonocích![]()
viktorka_od splavu u zubare musim mit myslenky uplne nekde nevim kde pac bych to nedala ani bez koronu.![]()
viktorka_od splavu Já zrušila zubní hygienu. Prý stejně dělá jen mechanické odstraňováná zubního kamene, žádný UZ ani pískování, tak jsem ani o moc nepřišla. Ale je to teda úpadek, kadeřnice, kosmetika, hygiena....![]()
Jak Zimu z mnoha důvodů nemusim, tak tohle pokládám za celkem rozumný: https://www.lidovky.cz/domov/tomas-zima-mame-posledni-moznost-zatahnout-za-zachrannou-brzdu.A200406_161608_ln_redakce_eve
Pavlena Klluci byli na přeočkování klíšťovky před 14 dny. Normálně doktor dělal jen preventivky a očkování. Objednal je na konrétní hodinu, nikdo jiný tam nebyl. On prý byl šíleně zakuklený. Zvládli to v poho.
barbucha Tobě se asi po Velikonocích splní přání vycestovat. Má to být i k příbuzným. To by mohlo klapnout.
barbucha Se Zimou to mám stejně, proto jsem ho uvedla až na chvostu těch osobností, ale jo, teď s ním souhlasím... Jsem celkem ráda, že jsi zareagovala, na tobě je ten vztek hodně vidět, jsi silná osobnost, zvyklá si problémy řešit ....a teď to sami/y řešit nemůžeme a o to víc to nasírá...
To by se ale muselo začít lítat. Do okolních států cajk, ale já se tam po zemi nedohrabu
A ani nechci vidět, kolik budou stát letenky!
No uvidíme.
Máš pravdu, ta bezmoc vůči vis maior je děsná a značně frustrující.
Fiction nj. jsem si dnes byla koupit tulipány do vázy a napadlo mě rozhlídnout se co ostatní... tak 90 % mělo tepláky, stejně jako já![]()
No a ještě jen za podmínky, že si po návratu dáš povinnou 14denní domácí karanténu.
Já vim, ale tak to už je to nejmenší, stejně bych letos nevěděla, na co užít dovolenou
dyk budu ráda, když se mi podaří vypadnout jednou. Fakt se musim (trpce teda) smát, když si vzpomenu jak jsem to měla letos rozplánovaný do mrtě ![]()
viktorka_od splavu Myslíš, že tepláky = rezignace? Ale ne, pamatuju si tvý lampasový tepláky a byly docela čupr. A nákup tulipánů taky není rezignační.
Fiction zítra jdu do práce a vůbec nevím co si oblíknu (a jestli to oblíknu![]()
viktorka_od splavu Šaty, sukni do gumy.... ![]()
viktorka_od splavu Tulipe No jo, jsme na tom asi všechny stejně....
Tulipe ale jo, ono tam ve skříni něco bude, ale já uplně ztratila ten rytmus a rutinu![]()
viktorka_od splavu tak se hlavně vyfoť a dej to do CJMDNS :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY