Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 06. dubna 2020 21:06

Sweet Potato tak pro mě je samozřejmost zavolat. ale tenhle kluk (z mýho pohledu, je mu určitě 30:-) má takovou pidi zabordelenou ordinaci, sestra se tam vyskytuje sporadicky, na skříni vyskládaný krabice od pizzy a tak.. no prostě zrovna teď se mi tam uplně nechce:P

​Tak proč nechodíš jinam?

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 06. dubna 2020 21:08

viktorka_od splavu No a hlavně se tam brutálně oteplilo ode dne, kdy jsem byla naposledy v práci

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 06. dubna 2020 21:09

Garfie Tak to je úplně už na hlavu ale!

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 06. dubna 2020 21:12

Sweet Potato heh, tak najít zubaře (kterej pracuje na pojišťovnu)..? navíc, mně to za normálních okolností nevadí, akorát teď nějak nevěřím, že by třeba každej den po šichtě uklidil a vyšplíchal to desinfekcí:-) možná mu křivdím

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 06. dubna 2020 21:18

viktorka_od splavu Tak náš zubař čistil i mezi námi, natož před a po nás. Na hygienu (jinde) jsem měla jít hned někdy z kraje korontény, to jsem zrušila. Za 14 dní má dítě dostat rovnátka, to doufám klapne.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 06. dubna 2020 21:20

Sweet Potato tak pro mě je samozřejmost zavolat. ale tenhle kluk (z mýho pohledu, je mu určitě 30:-) má takovou pidi zabordelenou ordinaci, sestra se tam vyskytuje sporadicky, na skříni vyskládaný krabice od pizzy a tak.. no prostě zrovna teď se mi tam uplně nechce:P

​a to se ti tam jindy chce, jo?

Offline viktorka_od splavu
49429 příspěvků moje polička 06. dubna 2020 21:27

Lamicka jo. nosí rukavice, štít, má tam sterilizátor a tu svačinu si neodkládá mezi nástroje:-) jen to tam má hrozně malý a přecpaný

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 06. dubna 2020 22:23

Sweet Potato jo, lidi mají hokej v tom jak to je a já tím pádem taky. Před pár dny vidím v televizi Hamáčka a ten přímo apeluje, aby kadeřnice nechodily po zákaznících místo stříhání v kadeřnictvích a dnes jsem objevila ten článek o tom, že můžeme po klientech chodit a nechceme. Upřímně, k nikomu domů bych opravdu nešla. Doporučují abysme nechodili ani k příbuzným a já se zavřu třeba dvě nebo tři hodiny u někoho v bytě a ostříhám mu celou rodinu, protože "když už tady seš, vezmeš i sestřenici, bratrance" etc etc. Tak určitě. Ale opravdu ten dnešní článek, to je pro mě novinka.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 06. dubna 2020 22:27

Já mám jít k zubari příští tejden, prevence domluvena od září, na stránkách informace žádná,  jen na fb tři týdny stará zprava o nouzovym režimu, takže stejně budu muset volat 

Offline Paris
příspěvků moje polička 06. dubna 2020 22:50

Já jsem byla na prevenci u zubaře dnes. Má tedy zkrácenou provozní dobu. Dělá jen prevence, nevrtá. Žádné korunky apod., protože je zavřená i laborka. Má ordinaci v rodinném domku a pouští dovnitř jen po jednom, vchodové dveře má zamčené. Po vstupu křížový výslech a poučení sestry, ať jdu rovnou do ordinace a nechám všechny dveře otevřené. Sestra i doktor mají respirátor, roušku a štít.

viktorka_od splavu po tom, co jsme první den home office zjistili, že jsme s manželem ještě odpoledne v pyžamu a neučesaní, tak ho manžel přejmenoval na "homeless office". Teď už se to lepší, ale ty začátky byly zajímavé, než si to sedlo.

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 06. dubna 2020 23:50

Otevrou venkovni sportoviste, tak sup sup!

https://youtu.be/o625rylh3bY

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. dubna 2020 07:49

Sweet Potato U my zubarky se pri registraci podepisovalo, ze kdyz nedorazis bez omluvy, mas to za petikilo... nevim teda jak by to vymahala...

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 07. dubna 2020 07:50

razorblade moje zubařka to má taky tak

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. dubna 2020 09:38

Jsem si dnes uvědomila, že zatímco minulý týden jsem bojovala s úzkostí a panikou z celé situace, tak teď už jsem x dní v nějaké fázi "je mi to celý jedno". Už skoro nic nečtu, na zprávy koukám jedním okem, ty zmatky s uvolněním/zpřísněním mě nějak úplně přestaly zajímat, statistiky mrtvých si čtu s kamennou tváří, sambovy stesky ohledně bankrotu pouštím oběma ušima rovnou ven ... jediný, co mě zajímá je, jestli mám zalitý všechny truhlíky a dostatek semínek na jaro. Tak nevím, jestli mě tahle fáze neděsí víc, než ta předchozí Jinak mi přijde docela zajímavý sledovat svoje vlastní reakce, tohle člověk hned tak nezažije. 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 07. dubna 2020 10:15

MP Meri v tomhle módu jedu od začátku. Resp. nejspíš v něm jedu od té doby, co mám dvě děti. Zmrzlá meruňka je aktuálně můj největší problém, na nic jinýho už nemám kapacitu

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 07. dubna 2020 10:17

Pinot Noir ale ta me mrzi hodne, my mame luxusni merunky, kdyz ovsem nezmrznou jako za tech 5 let 4x

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 07. dubna 2020 11:17

MP Meri to je prostě další fáze... já sem na začátku skoro pořád brečela, pak sem se dostala do fáze smíření a teď sem skoro ve stejné fázi jako ty :-) jako respektuju všechno, co je nařízeno, dávám si pozor, ale žiju, kupuju kytky, chodíme ven apod 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. dubna 2020 11:27

Magráta A má to ještě nějaký další fáze ?

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 07. dubna 2020 11:30

MP Merito netuším... uvidíme :-)

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 07. dubna 2020 11:31

rasaNori Jo, mně se chce úplně brečet, když ten hnědý strom vidím. Zemědělstvím bych se fakt živit nemohla! Teď jsem navíc zjistila, že zpod domu vylézají divní mravenci, které jsem identifikovala jako dřevokazné, což je v dřevostavbě radost