Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 31. října 2020 12:24

Karja no presne, muz prijel ve stredu z prace brzo, a ja zbytek odpoledne po kafi a susence prosedela na zachode. Super odpolednea dobre mi zaclo byt az dneska, a to poctive desinfikuju a rouskuju. Zajimave ze kdyby to bylo neco skolkoveho, tak by to odnesly holky... 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 31. října 2020 12:28

OliveOylMyslíš, že je to "C"? Jak se cítí celkově? Držím palce.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 31. října 2020 12:34

Paris Ja pozitivni jsem a kdyz jsem to volala svoji mudr, hned vystavila zadanku pro syna, protoze spolecna domacnost.

Offline Paris
příspěvků moje polička 31. října 2020 12:48

chocholka brrr holka hnědooká tak uvidím, jestli se ozve hygiena. A v pondělí zavolám PL. Díky.

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:01

rasaNori No, ja si myslim, ze to muzu mit i z te hygieny doma, jak clovek furt travi cas u plin, tak treba z toho, ze se pak neumyjou ruce? Ja totiz taky jinak nikam moc nechodim. whiskas Ja nastesti bez teplot, ale takova slabost, unava a bolest hlavy me drzela dlouho. Je fakt, ze s teplotou bych byla trochu na vazkach, takze se ti nedivim, ze pomyslis na test.

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:20

Paris naše hygiena asi přešla do ilegality ještěže máme fakt rozumné doktorky, štěstí veliký

Offline Paris
příspěvků moje polička 31. října 2020 13:23

viktorka_od splavu promiň, ale musím se smát .  A je zvláštní, jak se to v různých krajích liší.

49434 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:39

Paris vpoho:-) jo a ještě užitečný léčivý prostředek který poradila mužova PL a i když by to mohla být náhoda, tak se mu fakt ulevilo: tažený kuřecí vývar. měla jsem z ní srandu, nicméně nekecala:-) jo a prý ho dnes doporučovali v nějakém článku na Novinkách:P

Offline Garfie
28622 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:42

Tak u nás je pozitivní bezpříznakový muž, na pozitivitu přišel jako samoplátce. Zavolal to své lékařce, ta kontaktovala hygienu, která o dva dny později (tedy 4 dny po testu) volala muži. Já už mezi tím zavolala lékaři dětí, i svojí doktorce a ti vystavili žádanku. Ještě jsem to probírala s mojí doktorkou, že je na palici, že musíme na testy, i když jsme všichni bezpříznakoví, ale musíme prostě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2020 13:52

viktorka_od splavu ten vývar je lék na všechny ty nachlazení a chřipky. Ještě lepší je prý slepičí. Mě nesla vývar mamka dokonce i do porodnice, když jsem ztratila hodně krve, sestřičky jí hrozně chválili.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:52
Reakce na Pavlena:

continuity Muj odhad skol je tak duben, mozna ten kveten jak loni. Strasne rada bych se pletla. 

​Me desi i ten leden. To by si ten rocnik mohli rovnou zopakovat. Vzdyt ani sebe lepsi online vyuka prezencni vyuku nemuze nahradit. Navic vidim na dceri, jak ji zase klesa motivace. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:52

Karja whiskas Já jsem byla taková skoro tři týdny unavená v září, od dětství jsem nespala po obědě a ty tři týdny po práci denně. Jen mě dva dny bolelo v krku a nic. Pak mi zůstal nějaký problém s uchem. Protilátky nemám. Starší byl teď v dětské na vyšetření a na tom rychlotestu protilátky měl. Byl nemocný ve stejné době jak já, ale nic extra. Jeden den teplota 37,3 a potom už nic, jen taky únava. Tak si říkám, že z toho stejně nevím nic

49434 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:54

Renusatko ony ty protilátky při mírném průběhu jsou za chvíli fuč, ne? já měla v plánu je později taky vyzjistit, ale asi se k tomu tak snadno nedostanu:-/ aspoň to zdravý dítě by to chtělo

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:55

viktorka_od splavu kureci / slepici vyvar je super. varim pri kazde viroze. Piju ho cisty, jen osoleny, nekolikrat denne. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:56

Lamicka Já ani nemluvím. Maturitní ročník vidím úplně blbě a snad bych to opakování i uvítala. Jestli efektivita doma klesá o 20%, tak to je akorát co, čeho je náš mladej schopnej ve škole. Tím pádem doma je na nule.

Mladší říká, že u nich není žádný rozdíl. Všechny hodiny jedou online a vše funguje, takže on jen není se spolužáky fyzicky, ale vidí se a slyší pořád. 

Offline Garfie
28622 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:57

Lamicka Zrovna včera jsem říkala muži, že máme smůlu, naše děti jsou totálně uprostřed, prostě půjdou až jako poslední.  Mě upřímně vůbec nenapadlo, že by nastoupili do konce listopadu. Možná před Vánocemi by se dal udělat nějaký experiment? Ale moc tomu nevěřím. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:58

viktorka_od splavu Dostaneš. Na Mendláku za 430 Kč bez objednání IGG protilátky. To je, žes to měla. Berou i IGA, žes to měla před krátkou dobou a IGM, že to máš. Všechny jsou myslím, za 1250.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 31. října 2020 13:59

viktorka_od splavu nejsou fuc, i pri mirnem prubehu u nekoho pretrvavaji. Toho doktora a jeho zenu stale sleduji a po ustaleni se jim hladina nemeni. Nemeli ani teplotu, jen ztratu cichu. 

49434 příspěvků moje polička 31. října 2020 14:03

Evaeva jo já vim, ale tohle není standardní respirační onemocnění, a funguje to taky:D

49434 příspěvků moje polička 31. října 2020 14:03

Renusatko tak jo super, a dělají tam odběry?