Tak u nás je zase vše jinak. Manželovi řekl epidemiolog z hygieny z HK, že ostatní členy už nikdo kontaktovat nebude a máme si zajistit žádanku u lékaře. Pravá ruka neví, co dělá levá. Během odpoledne volali z pražské hygieny z call centra mně a mladší dceři (pokaždé někdo jiný), a rovnou nám vytvořili žádanku na testy. Teď ještě čekáme na volání kvůli starší dcerce. Tu má na starosti zase někdo jiný. Ale jsou rychlí...
Trochu mě zaráží, že jdeme až ve čtvrtek. Myslela jsem, že je to počítané od kontaktu... resp. od příznaků manžela. Tedy od čtvrtka. Berou to od pátku, kdy byl na testech a dnes se nám počítá první den. Jedna pracovnice call centra chtěla dát termín na čtvrtek, druhá na středu. Nakonec to teda sjednotily, ať nejezdíme na etapy. Ale trochu se bojím, že tím do té doby projdeme a ve čtvrtek už budeme negativní. Jim jsem ještě hlásila, že jsme bez příznaků, ale starší říkala, že ji bolí hlava, mně připadá, že se mně hůř dýchá a taky jsem lehce cítila hlavu. Ale fakt se hodně sledujeme.