viktorka_od splavu Tak to ale nesplňuje tu podmínku tří dnů bez příznaků. Kamarádka je doma už tři týdny...
Koronavirus
Garfie ono je otazka co jsou priznaky a co uz patri k rekonvalescenci, to ja fakt nepoznam. tyhle instrukce podane odbornikem jsou vyborne - kdyz jsi doktor:-) asi jako kdyz se me ptala jestli ma muz dusnost-jak to asi poznam pokud jen lezi a nemuze vstat?![]()
nicmene dle PL (minule tvrdila teda neco trochu jineho) druhy test urcite ne bylo by to plytvani:P ale delka izolace/karanteny byla dle ni lepsi tech 14 dni.
viktorka_od splavu No podle papíru z hygieny, co dostal muž ukončuje karanténu doktor, ale ne dříve než po deseti dnech a zároveň třech dnech bez příznaků, takže je to vlastně na zvážení konkrétního lékaře.
Určení doby pro ukončení izolace dle platných algoritmů stanovených Ministerstvem zdravotnictví České republiky, po uplynutí minimálně 10 dnů ode dne odběru diagnostikovaného vzorku, jehož vyšetřením se přítomnost viru SARS-CoV-2 prokázala, a současně alespoň 3 dnů, kdy účastník řízení nevykazuje klinické příznaky infekčního onemocnění COVID-19, provede registrující poskytovatel zdravotních služeb v oboru všeobecné praktické lékařství nebo praktické lékařství pro děti a dorost.
Garfie jo, pokud je PL ochotny te vysetrit tak super
viktorka_od splavu tlaci se na doktory, aby ukoncovaly neschopenky co nejdriv :( stejne tak se ted tlaci na Urady prace aby nepriznavaly podpory, kde to jen trochu jde. To jen co vim od znamych. Hadej odkud vitr fouka...
Lamicka no je mi to jasne. uz ta moje PL. co si mi pred tydnem stezovala, ze opakovane testy ji hygiena nechce schvalit a ona je povazuje za vhodne.. dnes uplne otocila ze to je zbytecne plytvani penezi. osobne mi teda o neschopenku nejde, ale o ten princip. taky bych treba chtela videt rodice... muz na to ze tenhle mesic urcite ne

tak se mam objednat n a test a fakturu poslat do prace, slava:-)
Nevím, kam s tím! ![]()

Napřed jsem myslela, že je to fake! Ale skupina existuje a její popis mě nakonec dost pobavil, ten závěr je boží....![]()
Pohlídejme si dodržování opatřeni ať nás nikdo neohrožuje a naše děti a rodiny !!!! Hledáme lidi co budou upozorňovat na porušováni zákazu vlády a roznášet kovid !!!!
Garfie
závěr mě vlastně nepřekvapil... ![]()
Garfie
boze![]()
Garfie vcera jsem se v jinak prazdnym parku sklanela do kocarku bez rousky, protoze jsem davala Tondovi pusu. Blbli jsme a prisel ke mne starsi par, tak 75+, rousky pod nosem, nacpali se mi az k obliceji a zacli mi nadavat ze nemam rousku
tak jsem poodjela a rikam, ze at se odemne teda drzej ty 2m a oni se zas priblizili a nadavali. Musela sem utect!!!
Garfie ten zaver, lol. Smutne je, kolik takových negramotu neschopnych zformulovat myslenku po svete beha
711990
strašný ![]()
711990 pomaha zakaslat![]()
Myslím, že ta poslední věta je zeugma, ne? ![]()
Madam byla v minulém životě domovní důvěrnicí a teď jí to chybí.
711990 To je strašný, já fakt myslela, že takoví lidi neexistujou, nebo jo, ale že je jich fakt hrozně málo....jak říká viktorka_od splavu mělas zakašlat!
viktorka_od splavujo a zavrou me!!!![]()
Myslím, že ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY