Renusatko mně k tomu přibyla ještě jedna obava, já z domova pracovat můžu a pracuju a vlastně mi to dost vyhovuje. samozřejmě mi chybí rodinní příslušníci, které nemůžu vidět, chybí mi že nejdeme na oběd, na večeři, na návštěvu, přišli jsme o plánované akce s kamarády a tak, ale v takovém tom všednodenním životě se mi to takhle vlastně i líbí - že jsem doma a nikam nemusím. a když jsem se včera chystala do práce tak jsem chytla uplnou depku, že tam vlastně nechci, že chci zůstat doma.. jestli se tohle ještě protáhne, tak mám strach aby mi uplně nepřeskočilo, znám pár lidí co mají invalidku na sociální fobii
Koronavirus
OliveOyl jj takové argumenty jsou uklidňující. Dítě by v takovém případě bylo nejspíš taky nakažené, takže by nebylo kam upichnout
OliveOyl ten krizový plán je moc dobrý nápad![]()
viktorka_od splavu my sme se S kolegyní bavily že až to skončí, že budeme zas muset chodit od půl 8 do 4
home office nám dost vyhovuje:-)
Pinot Noir Chapu, babičky jsme taky neviděli a jim se moc stýská. Riskovat to nebudeme
Renusatko to máš pravdu, já bych zdravotníka dělat nemohla, na to jsem příliš zbabělá, moc je obdivuji
Paris Já nevím, včera jsem k tomu četla diskusi a učitelé z toho nadšení taky nejsou. Často stojí věkově na druhé straně a mít ve třídě 30 dětí, které těžko všec dodrží, se jim taky nelíbí. Potom ani spoustě rodičů, kteří mají strach o děti oslabené (taky mám dva astmatiky), nemocné a nebo prostě jen strach. Spousta názorů je, že děti do škol nepošlou, dokud budou umírat lidé. Jenže na druhou stranu, kdo zaručí, že v září už ne.![]()
Magráta přitom já doma dělám víc, dneska jsem půl dne prokecala:-) doma makám a nedebatuju:P jenom mi ubude cesta a vypravování a je to bez stresu
viktorka_od splavu tak to je celkem vtipný, to si občas říkám taky, ze si na to pracovat z domu tak zvyknu, ze se mi nebude chtít zpátky do práce![]()
viktorka_od splavu přesně!
nonemy a to jsem si vždycky myslela, že na práci z domu nejsem vůbec typ:-)
Magráta no, a přitom fakt z 90 % se nemusím na tom pracovišti fyzicky vyskytovat, je to úplně zbytečný, ale u nás se za normální situace HO neuznává a nepovoluje. teď máme naopak zostřený režim protože patříme ke kritické infrastruktuře, nevím jestli bohužel nebo naštěstí;-)
tak jestli je tohle pravda, tak to bude pěknej prů..švih...
Paris To je prima, HO je bezpečnější. A doufám, že se to otevření škol ještě promyslí. Ty návrhy, co jsem zaznamenala, byly dost nesmyslné.
nonemy ja sa bojím o rodičov. Mama už prestáva byť k udržaniu doma a otec žije v USA a síce v ich štáte sú opatrenia celkom rozumné, ale aj tak. V prípade potreby mu ani nemám ako pomôcť. Ja by som ochorela teda veľmi nerada, ale myslím, že aj ja aj s mužom to by sme to nejako snáď dali a u detí sa stále modlím, aby bola pravda, že sa ich to príliš nechytá.
Renusatko jj... a i kdyby všech 30 dětí vše dodrželo, tak vzhledem k době, kterou ve třídě stráví a infekčnosti, by to byl masakr. Teď to chytají lidi na pracovištích, kde není taková koncentrace lidí, natož pak ve třídě... To by nám šly křivky nahoru úplně jiným tempem než teď. Ale obávám se, že od poloviny května nebo od začátku června školy otevřou.
RoSa aale, na toho nedej
nonemy já se bojím o sebe v rámci astmatu. Jinak ne. Máma na mě pořád tlačí ať alespoň teď neběhám a já ji marně vysvětluju, že ty plíce vlastně posiluju.
Teď jsem během týdne 3x uběhla něco mezi 20/30 kiláky a úplně vnímám, jak ta fyzička roste. A myslím si, že v případě velkých potíží by to mohlo být plus.
A taky se bojím právě o ni, protože maminku máme všichni jenom jednu.
Muž to v rámci své práce může chytit každý den, dcera taky chodí pořád do práce, jezdí metrem... ale asi na to nemyslím, to by se člověk zbláznil.
nonemy Mne pomohlo promyslet plan b) -co by, kdyby...a taky me paradoxne dost uklidnuje cist si o spanelske chripce, rikam si, ze kdyz se lidstvo oklepalo z ni, zvladneme i tohle.
viktorka_od splavu S tim HO mame ted dost spor s muzem-ja pracuju z domu a prijde mi to fajn obecne to jako moznost nabizet. On z pozice sefa se tomu ale hrozne brani, firma je totiz pry ze zakona povinna napr. dohlednout na bezpecnost prace i na HO, zaroven ale zamestnanec ma pravo rozvrhnout si casove praci podle potreb, takze po nem nemuzes vyzadovat napr. byt online v urcitou dobu a podobne. Docela jsem hledela, ze je to vlastne dost slozite...
Garfie no nevím... muž nastoupil (před lety) do firmy kde už to bylo zavedený a původně vůbec kancelář neměl - což se teda ukázalo jako nevhodný. takže má, vlastně má dvě:-) a k tomu kdykoliv (samozřejmě po předchozím oznámení/schválení) může zůstat doma. ale předpokládá to samozřejmě zaměstnance který ti nebude dokazovat, že "po něm nemůžeš vyžadovat... ", to pak fungovat nemůže. ten člověk musí chtít pracovat, pak to jde hladce. asi to chce pružnost na obou stranách
jo a jinak já musela předložit fotografie "pracoviště" včetně lékárničky a hasičáku!:DD za jiných okolností bych očekávala i namátkovou kontrolu:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY