Lamicka tak my to měli napsáno v instrukcích od laborky, ale bylo tam nejíst nepít nečistit si zuby nějakou dobu (už nevím, hodinu?) před odběrem, což je logický. nalačno je debilita, to bude nějaká tichá pošta. btw těch instrukcí jsem si všimla až když byla půlka ansámblu otestovaná a byli pozitivní i tak:-P
Koronavirus
Já mám c+ pozitivní sestru. Dostala befelem, že se musí účastnit prezenční schůze o 30 lidech z celé ČR. Pozitivní jsou všichni. Dělá pro stát. Já snad začnu věřit konspiraci, že to tu chtějí panáčkové roztočit, aby se lidi nechali naočkovat.
viktorka_od splavu mně přišlo, že jede podle nějakého schématu, ale celkově ten hovor z trasovacího centra byl dost zvláštní. Jarní rozhovory s hygienou aspoň dávaly hlavu a patu. Jak nás bylo málo, měli jsme jak VIP vlastní hygieničku, na kterou jsem měla mobil. ![]()
Lamicka to si nemyslím, jsem přesvědčená že jsou prostě jen hloupí, případně mají jiný důvod. já ve státní správě sice nepracuju ale částečně pod ně patříme a musím říct že co se týká zaměstnanců tak jaktžtakž HO, nějaký ty google meets - ovšem vrchnost se usilovně schází prezenčně, o důvodech by se dalo spekulovat:-/
viktorka_od splavu já jsem taky ve státním, máme HO a vše jedeme online, v práci se nesmíme potkat, ale adi to ukončí s koncem NS. Jaký byl u nich důvod nevím, ségra taky neví, ale naštvaná je dost. No nic s tím neudělá, rozkaz zněl jasně... ![]()
Lamicka Muže onehdy trasovala policistka, toho času ve službách hygieny, prý bylo znát, že je zvyklá klást otázky a umí svědka vytěžit.
Lamicka když je c+, tak má snad nařízenou karanténu...nechápu..
nika to c+ jsem pochopila jako dusledek te narizene akce, ne ze dostala prikaz nekam jit jako pozitivni?
Kokoska aha
Přišel mi konspirační mail. Nevím od koho, jen tuším a odhaduju, z jaké skupiny známých a maillistu by mohl být. Mazec velkej. Je to šíleně dlouhý, nesrozumitelný a šílený. Padají tam slova jako "vězeňská planeta", "nový světový řád", "50leté spiknutí"... Jede v tom Bill Gates a OSN. Teda jestli jsem to dobře pochopila, já dost brzy odpadla.
Média a politici byli zakoupeni a upláceni NWO, výkonným orgánem tohoto superplanu - a v případě tvrdohlavých případů pravděpodobně vyhrožováno smrtí, pokud by nespolupracovali. A jak vidíme: Všichni spolupracují. Jejich Jidášská mzda je hodně peněz - a (dočasná) moc, kterou musí nejpozději, po dokončení jejich příprav, které v současné době prožíváme - zcela nesmyslná opatření, jako je maska, náhubek, zákaz vycházení, zničení světového průmyslu a zákaz kontaktů, které musíme vydržet, pak předat malé
Kdybyste moc chtěly, pošlu celé.
![]()
Sweet Potato nevyhrozuj, nic jsme ti neudelaly!
Sweet Potato ble, to snad neni potřeba:P
od té doby co mi přestal fungovat spamfiltr maily v soukromé schránce nečtu, fb okamžitě odsledovávám každýho kdo se otře o nějaký podobný fujžblepty a ty to dáš sem!![]()
Kokoska ![]()
Já jen kdyby to třeba někdo sbíral. Lidé mají různé koníčky.
Ale ve skutečnosti je to děsivé, čemu všemu lidé věří. A asi takových je mnohem víc, než si umíme představit.
Sweet Potato já právě vím že jich je hodně, ale usilovně se na to snažím nemyslet:-(
(mám třeba kamaráda s titulem před i za z technického!! oboru a ten věří v chemtrails, to prostě nepochopíš)
Sweet Potato a nekteri dokonce veri, ze ANO, bude lip! To jsou snad uveritelnejsi ufoni, kteri ridi svetove spiknuti.
Sweet Potato a nekteri dokonce veri, ze ANO, bude lip! To jsou snad uveritelnejsi ufoni, kteri ridi svetove spiknuti.
to je přesný!
viktorka_od splavu Jo, se vzděláním to kupodivu nesouvisí.
viktorka_od splavu já snad začnu věřit, že ufoni něco těm postiženým namíchání do pití, aby tem dezinformacim uvěřili. ![]()
nika Je pozitivni v dusledku te akce. Kazdopadne do prace bude muset, je nejak klicova pro chod statu, ma jinak nastavenou karantenu (do prace musi, jinam nesmi).
Lamicka tak to je super, lidi klíčoví příchod státu se musí jít povinně nakazit na nějakou poradu. ![]()
A když někomu z nich bude tak špatně, že do ty práce nedojde? To už odpovědní nedomysleli? Nabo si vážně myslí, že je to ve všech případech rymicka? Já chci na Mars nebo někam....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY