nausi Je mi vásvšech moc líto a pardon- nejraději bych rozbila pusu těm borcům, co si dokazují , jací jsou revolucionáři, když nenosí roušku. A že jich je.
Koronavirus
Kamarádka pracuje v bance, kde hodně hlídají, aby se ti klíčoví nepotkali a vzájemně nenakazili. Dnů, kdy smí do práce, je pomálu. Teď nedávno jim přišel výstražný mail, že už jsou v bance i potvrzení lidé, co se stihli nakazit podruhé.
Lamicka ať je hlavně sestra brzo v pořádku.
Sweet Potato protože to je racionalni řešení, všechny banky to tak udělaly, i energetika, co znám. Jenom státní správa je nesmrtelná.
Sweet Potato Já jsem tedy velký konspirátor, jsem například přesvědčená o existenci mimozemšťanů a jiných věcech, o kterých raději psát nebudu, ale tady to ne. Stejně tak chemtrails a placatá země - to je i na mě moc.
ionicera existence mimozemšťanů není žádná konspirace, ale validní vědecká hypotéza. ![]()
continuity Hurá. To řeknu v rodině a nebudou kroutit hlavou nad lehce bláznivou tetičkou.
. Ale ono je toho víc. Další- jsem si jistá, že smrtí život nekončí.
ionicera tak hinduistů je skoro miliarda, to jdeš s proudem![]()
ionicera to si myslí přinejmenším půlka křesťanského světa a větší část toho nekrestanskeho. něco opravdu originálního tam nemáš? ![]()
Jinak zcela vážně, existenci mimozemských forem života se zabývá exobiologie. Hypotézy samozřejmě nejsou toho typu, že se tady ufoni není na sportovní auta, ale třeba se hledají možnosti, jak by mohl život existovat na planetách nebo velkým měsících sluneční soustavy. Nejsou to tedy obvykle humanoidní bytosti s dvěma nohama a dvěma rukama.
continuity jo, u nás jsou rozdělený směny už od jara, aby se lidi z provozu nepotkávali, stejně se už jednou promořili všichni dispečeři pravděpodobně přes společný telefon. ale ti hore si prostě nedají říct
ionicera V podstate ses takovej moderni krestan;-).
Tyhle zblebty jak davala Sweet Potato sdili jeden muj pritel na FB, v podstate ho sleduju ze zajmu, jak daleko/hluboko se da zajit. Je to teda truhlar, co uz nekolik let strasne moc huli.
Jinak pokud se někdo chce podívat na opravdové scifi s vědeckým podkladem, doporučuji podívat se na nejnovější objevy kvantové fyziky. Taková kvantová provázanost je potenciálně s to vysvětlit i telepatii a podobně pikosky. Populárně naučne to bylo zpracováno na Discovery, tuším Černé díry s Morganem Freemanem se to jmenovalo.
continuity toho hrozně žere jeden můj kamarád
moora na mě je to už trochu moc populární a malo naucni, ale koukala jsem s dítětem a pro takovou základní orientaci na večer s vínem dobrý.
Lamicka tak to je super, lidi klíčoví příchod státu se musí jít povinně nakazit na nějakou poradu.
A když někomu z nich bude tak špatně, že do ty práce nedojde? To už odpovědní nedomysleli? Nabo si vážně myslí, že je to ve všech případech rymicka? Já chci na Mars nebo někam....
Drž mi místo, ráda se v té cestě na mars přidám........
Já jsem tedy velký konspirátor, jsem například přesvědčená o existenci mimozemšťanů
Tak pokud si nemyslíš, že ti mimozemšťani to tady řídí a všechny vlády o nich vědí, jen se to nesmí říkat, je to v pořádku. ![]()
SunEclipse tak první půlce věty až po "řídí" dost věřím (páč jinak to není možný)
moora hele pokud mimozemšťani doletěli až k nám, nejsou to žádný blbci. Ledaže by tady prováděli nějaký sociologický experiment ![]()
continuity Ptala jsem se stejně... Kdo má problémy, je na neschopence. Ji bolí hlava a ztratila čich, do práce prý nehodlá jít, vezme si dovolenou. Po tom jednání se rozhodla 14 dní radši nikam nechodit, ani k našim nejela, to se mi docela ulevilo. Díky, snad bude ok.
SunEclipse no tak nějak :) mravenec tě asi taky nevidí, když si ho postrkuješ klacíkem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY