razorblade Tak to je super. Mamka se strejdou se u babičky teď taky střídají, co to jde.
Koronavirus
razorblade babicka je fikana :) super!
Tak od stredy minimalne do 10.1.tu budeme mit vsechno zavreny......
Tak PES je na dohled 5.stupni (dneska 71 bodů) a Havlíček teda už připouští, že směřujeme ke 4.stupni ![]()
barbucha teď budu každou procházku pozorovat haranty, jestli to nejsou ti tvoji. Zrovna dneska jsme šli okolo kastrolu taky. Dovnitř teda ne, cílem bylo pečení u babičky.
Edit: kousek jsou i ovce, prý!
Ty určitě potkáš, jsou venku denně, ale s maminou - já chodím jen někdy o víkendu. Jo, nějaká zvířena kolem je...
Teda vim že zrovna já si stěžuju, že se žere ve všech vláknech
ale musim říct, že ta zabijačka je luxusní. Jitrnice výborná, ale zejména jelito bylo nejlepší, co jsem kdy měla! ![]()
Tohle je super, že jsi ji mohla i na chvíli vidět
(sice trochu závidím, ale děsně přeju!)
Suvenýr, suvenýr...
![]()
Sweet Potato privezli ste si pozitivni suvenyr?![]()
Sweet Potato Ale jiste to za to stalo!;-)
barbucha teda tys mě tak navnadila, že jsem tam zavolala a zítra si jedu pro jitrnice - dnes už jsem bohužel požila. ![]()
Sweet Potato jako fakt? ![]()
Sweet Potato Si děláš prču?? Jsem to s těma hezkýma Vánocema zakřikla? ![]()
Sweet Potato no to me podrž. ![]()
Sweet Potato no potěš koště, přeju hladký průběh
Jo jo, dvě ze tří. Trochu záhada - nejpravděpodobněji se samozřejmě jeví letadlo, ale to by se tak brzy asi neprojevilo. No ono je to už jedno.
Jinak hygiena velmi rychlá, hned přišel kód do roušky i na sebetrasování, sotva jsem odeslala první formulář, už volali.
My dvě pozitivní - karanténa 10 dní od testu, tj do 22., ovšem druhé dítě a muž až do 27.![]()
Ale jo, nelituju. (I když teda - příští týden měly jít do školy...)
Ale nene, jak se cítíte?
Sweet Potato jezis:((
Sweet Potato A druhé dítě a muž jsou negativní? Takže je pravda, co tu teď někdo říkal, že ta karanténa pro zbytek rodiny je 15 dní? :-(
Lituju tě moc, tak snad to aspoň bude bez příznaků, nebo jen lehkých. Hele, a nemohlo být i letadlo cestou tam? Nevím jak dlouho jste byly, ale to by vám mohla pozitiva vydržet i pokud jste byly bez příznaků...
Garfie Segry negativni deti maji 10 dni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY