SunEclipse Holt nějaké mimozemšťaňátko potřebovalo něco na pokusy.
Koronavirus
No je to rozhodně rozumnější vysvětlení kelímků s sebou, ktere se nesmí konzumovat a podobných štěňat, než že to někdo skutečně myslí vážně ![]()

barbucha no jo, to je taky veřejnej prostor vlastně... ![]()
A já vzala odpoledne haranty na vycházku a hle - v Kastrolu zabíjačka, nebylo co řešit, vybavené! ![]()

Jitrnice nakoupila, malý pivko si dala, přímo na místě! Haranti neharanti, koronáč nekoronáč!
barbucha dost prohřešků tam teda vidim na těch fotkách ![]()
Nemálo!
Doufám že tam nepřijela šťára (my teda vyvázli bez úhony)!
barbucha to jste dorazili až na Velkou Ohradu pěšky?
A mají zabijačku i zítra, nebo to bylo jen dneska? Na stránkách nic nezmiňují ![]()
Kdepak pěšky
Mě vždycky vyzvedává otec mladého pána, takto vlastní dědeček harantů. Přiveze, odveze
Mladí tam kousek od Kastrolu bydlej - vyfásnem haranty na vyvenčení a chodíme za ten Kastrol koukat na slepičky! I kozy tam jsou ![]()
A nevim... kdybych věděla že máš zájem, byla bych se zeptala!
barbucha no bodejť bych neměla zájem, dobrá jitrnice se těžko shání ![]()
Jinak pokud se někdo chce podívat na opravdové scifi s vědeckým podkladem, doporučuji podívat se na nejnovější objevy kvantové fyziky. Taková kvantová provázanost je potenciálně s to vysvětlit i telepatii a podobně pikosky. Populárně naučne to bylo zpracováno na Discovery, tuším Černé díry s Morganem Freemanem se to jmenovalo.
Viděla jsem! A i je zajímavý na netflixu Svět mimozemšťanů. Ale to je něco trochu jiného.
Se obávám že to bylo jen dneska, proklikala jsem se na:
KastrolDnes v 11:00 UTC+01 až 17:00 UTC+01Cena: Zdarma · Trvání: 6 hVeřejná · Kdokoli na Facebooku i mimo nějPES stoupá, ale zatím neštěká a nezavírá, a tak pro velký úspěch opakujeme tradiční vánoční jarmark v Kastrolu. Můžete se samozřejmě těšit na prodej zabíjačkových specialit (jitrnice, jelita, tlačenka, paštika, prdelačka), ale také na tradiční vinnou klobásu v housce, bramboračku, vdolek a něco k pití. Ale také na bombardino stánek od kamarádů @LT LB a na vánoční dekorace od @katerina skorpikova. Od 11:00 do 17:00.
SunEclipse myslím, že je to tam teď každý víkend
barbucha teď budu každou procházku pozorovat haranty, jestli to nejsou ti tvoji. Zrovna dneska jsme šli okolo kastrolu taky. Dovnitř teda ne, cílem bylo pečení u babičky.
Edit: kousek jsou i ovce, prý!
Ja se dneska videla s babickou! Odvezla jsem mamku a segru, obe radne otestovane, na navstevu. A cekala jsem dole u vratnice a delala spolecnost pani pecovatelce, ktera mela navstevni sluzbu, registrovala navstevniky a merila jim teplotu. A babicka sla mamku a segru s choditkem vyprovodit az dolu, tak jsme se spolu nakonec videly i bez testu. Pani pecovatelka zavrela obe oci. Takze pristup reditelky je tam sice prisernej, ale ty zensky v provozu jsou aspon lidsky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY